Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Euroman Előzmény: #777608

Belsőből sajnos nem tudsz mindig következtetni. Az én Golf Plus-omban bizonyítottan kevesebb, mint 29 ekm van, mivel 0 km-esen én vettem át a szalonban...a vezető oldali ablakemelő gombok kopottak (4 elektr. ablak van benne), a kormány gyárilag bőrös, de színehagyott, leszívta a nap....bő ápolóval kenegetem, selymes atapintása, de színehagyott...bőr sebváltószoknyát már kenni kellett cipészkellék boltban kapható bőrfestékkel, mert az is kopott....kézifék bőrözés még gyári újnak néz ki...a legdurvább, hogy az 5-ik ajtóról már 5 éves korában lemállott a hátsóablakfűtés, a szálak mint a hajhullás hevertek a kalaptartón....bontott üveget nem sikerült szerezni, a gyári 90 eFt lett volna, úgyhogy azt az balakot lefújom mindig páramentesítővel, a klimát meg amúgy is mindig járatom, mert hosszú nem használástól tönkremegy....amúgy vsak olajat, vizet, szűrőket kap évente, így nem sokba kerül és elvisz, ha kell...kívülről pico bello a külseje, arra nem lehet panasz...motortér jobban néz ki, mint az utastér....ez nem a tisztaságra utal, mert mindkettő ragyog,hanem a kopásra...korábbi Polom és Cordobám sokkal jobban nézett ki belülről messze több használat mellett....