Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

ezekből a tyuaregekből n…

#777659 Sumér harcos Előzmény: #777642

ezekből a tyuaregekből nagy a meritőháló itthon,viszonylag jol felszereltből is,ezért kötöttünk ki nála,egyébként...én nem vok vw fan.

eredetileg Honda diesel CRV van vadászva,de csak automata.

szinte lehetetlen,nincs mennyiség.

100.000km-nél?,az kemény…

#777655 Sumér harcos Előzmény: #777646

100.000km-nél?,az kemény fészkelődés volt eddig:)sok a szeretőd minden ülésre jut 1,szeretitek a természetet leonban:)

240.000nél semmi foszlás nincs az enyémen.

plusz 380.000kn-nél a tyuaregnél ,amit néztem,hihetetlen,de semmi üléskopás nem volt meglepetésemre.

a kormányom már kopott 240.000nél.

de 8000ft-ért bebőröznék.

Nekunk az 5 eves Leonban…

#777646 Ddavid Előzmény: #777642

Nekunk az 5 eves Leonban az ules kezd kikopni az ulolapnal. Pedig most lesz benne 100 ezer km. Alacsony a kocsi es mindig ki kell forogni az ulesbol. A Mitsu kormanya most kezd kopogatni 160 ezer kmnel, de gondolim gyurus kezzel gyorsabb lenne a folyamat. Bar mindent meg lehet magyarazni foleg ha az ember nagyon akar valamit venni...

Még megvannak a szintén …

#777642 KawaBazsy Előzmény: #777640

Még megvannak a szintén R5-ös Touaregem fényképei, 247 ezerrel csak a kormányon látszott kopás, ott is csak a bal oldalon. Nézem is, h a Sharan kevésbé kopott ott. Aztán eszembe, jutott, h az kézi váltós, azért ott szorongatja az user. Ezen meg végig van pici kopásnyom az aut. miatt.

Nekünk nem volt gond a motorral, de a TC-s lista szerint nem jó megvenni az öngyilkos vízpumpa miatt..

Egyszer vettem új autót.…

#777640 Razamanaz Előzmény: #777638

Egyszer vettem új autót.Kocsi beszámítás szóba jöhetett volna.Mondom szervizelve volt az autó mégis mennyibe számolják be.Mondja a szalonos pofa hogy az nem jelent semmit.Akkor mondom minek a szervízbe hordani,teljesen felesleges.Az újat csak egyszer vittem.

2-3hete néztünk egy 2008…

#777638 Sumér harcos Előzmény: #777608

2-3hete néztünk egy 2008-2009 tuareget 2.5diesel, egy rokonnal,magyart,szervizkönyv,kurvasok kilométer,viszonylag szép,törve nem,aztán pofátlanul aláigértünk,telefonszámot hagytunk,azóta sem hivtak.

de volt benne vagy 380.000km,de minden végig szervizkönyvezve,magyar vw szervizben,ott amelyik szalonból bizonyitottan kivitték.

láttam a hirdetésben nem voltak a fákon levelek,mondom miota eszi a fene ezt itt?február ota hirdették-kis hazánk diszes össz. nácioi szeretik ha ez 150ezerkmre vissza van tekerve,igy nem kell.

végül hozzátartozóm kicsit sajnálja a pofátlanságunkat már.....

szerintem jobb,hogy ott maradt.

rétegvastagság mérőből m…

#777636 Sumér harcos Előzmény: #777608

rétegvastagság mérőből melyik márkát vagy milyen főszempontok alapján szabad megvenni belőlük?

vennék,de látom van 4800ért is meg mittomén 250ezerért is,látom a profibbak talán aluminiumon,muanyagon is mérnek?

számomra főszempont-tartós,megbizható legyen,de azért nem gondoltam 200ezret adni érte.

vagy árban honnan indul,amit már meg szabad venni?

A kilométer futásra én a…

#777608 KawaBazsy Előzmény: #777604

A kilométer futásra én a belsőtér állapotából próbálok következtetni. Nem egyszerű, mert minden kocsiban máshogy kopnak a dolgok, meg a használati módtól is sokminden függ. A használt kocsi az lutri, az ember igyekszik csökkenteni a kockázatokat, de 0-ra nem lehet. Azt az oldalt kell nézni, h használtnál mennyi pénzt takarítasz meg egy újhoz képest, s ha költesz is rá, jó esetben még mindig pozitív a szaldó.

Ja, hogy te a bruttó ára…

#777607 KawaBazsy Előzmény: #777605

Ja, hogy te a bruttó árat írtad.. Ilyen autót csak vállalkozó vesz, az meg visszakapja az áfát, nem is szoktak számolni vele..

Isuzu ajánlatVételár A g…

#777605 Razamanaz

Isuzu ajánlat

Vételár

A gépjármű alapára Nettó: 5.890.000.- Ft

Tundra zöld fényezés felár Nettó: 149.000.- Ft

A gépjármű vételára Nettó: 6.039.000.- Ft

Kedvezmény mértéke Nettó: 440.000.- Ft

A gépjármű kedvezményes vételára Nettó: 5.599.000.-Ft

Bruttó: 7.110.730.-Ft

Extratartozékok:

- Peremes platóbélés,rakomány rögzítővel- 91.440.- Ft (72.000.- + Áfa)

- Pótkerék 17”-os alumínium felni+ emelőszekezet 180.340.-Ft (142.000.-Ft+Áfa)

- JVC CD-s autórádió. 25.400.-Ft(20.000.-Ft+Áfa)

-Gumiszőnyeg garnitúra (peremes). Tartozék!

Az árak tartalmazzák a beszerelés költségeit!

Kedvezményes vételár, extrákkal Nettó: 5.833.000.-Ft

Bruttó: 7.407.910.-Ft

Körös

Felszereltség

Vezető- és utas oldali légzsák

Oldallégzsák és tetőlégzsák

Blokkolás gátló (ABS)

Elektromos fékerőelosztó (EBD)

Menet stabilizátor (ESC)

Kipörgés gátló (TCS)

Fék asszisztens (BA)

Szervokormány

Manuális klíma

Központi zár

Elektromos ablakemelő elő-hátul

Zöld tónusú ablaküvegek

Elsőkönyöktámasz tárolóval

Állítható kormányoszlop 2 irányban

Defektjavító szett

Menet közben 100 km/h-ig kapcsolható összkerékhajtás

Indításgátló

Nappali menetfény

LED 3. fék- és helyzetjelzőlámpa

ISOFIX gyerekülés rögzítés

Üzemanyagtartály védőlemez

Alsó motorvédőlemez

Olajteknővédőlemez

Osztóművédőlemez

Nem újrol,csak néztem az…

#777604 Razamanaz Előzmény: #777602

Nem újrol,csak néztem azt is,hátha sikerül valami akciósat kifogni.Elsősorban használtrol.Nem tudom hogy hány ezer km-ig szabad megvenni,és hogy valóban annyi van benne mint amannyit mondanak.Mik a biztos jelei annak hogy annyi a km mit amannyit mondanak?

Ja, hogy az újról beszél…

#777602 KawaBazsy Előzmény: #777600

Ja, hogy az újról beszélsz. Az már nem Mazda, saját Ford fejlesztés.

Anno én is kértem árat Isuzura, nettó 7M-ért a fullos csúcsmodellt kínálták, bőrrel mag automatával.

Szóval!Tervbe vettem,hog…

#777600 Razamanaz Előzmény: #777596

Szóval!

Tervbe vettem,hogy veszek egy ilyen Pickup-ot,csak ott a bibi hogy az újak eléggé drágák.Használthoz meg nincs fejem.Félek hogy átvernek.Nem tudom hogy miket kell nézni.Gondolom km órát nem,mert egy roncsba is beraknak 0 km-t.Azért írtam a Rangert,mert nem akkora bazi nagy a motorja,ráadásul 6 sebességes is.Nem kell hogy legyen benne minden kütyü,klíma,az viszont kell.Most azt sem tudom hogy milyen márkát vegyek,melyik a legstabilabb.Felénk Rangerrel mászkálnak sokan.Nézegettem újakat is,de mindent külön kell megvenni hozzájuk.Mindent extraként felárral árulnak.Isuzura kaptam ajánlatot,majdnem 7 milla volt klíma nélkül,+ platóbélés+platótető,ez mind plusz költség.De ez nagyon alap kivitel.Ja a Ranger 2,2l-es.

Ne győzködd már ennyire …

#777595 Kissherceg Előzmény: #777593

Ne győzködd már ennyire magad, hogy jó autót vettél :))) pickup az öröklétnek lett tervezve :)

Azon filóztam, h hogy le…

#777593 KawaBazsy

Azon filóztam, h hogy lehet, h nem éreztem annyira sárkánynak az általam próbált pickupokat, míg a Sharan remekül megy, kisebb motorral is, meg automatával (súly ugyanaz, 1.8t). No most a teljesítmény hasonló (115 ló, Mazdánál 109, de 2.5 literből), a nyomaték viszont a VW-nél lényegesen nagyobb, 310Nm, pedig csak 1.9 a motor. A Mitsubishinek 240Nm. Sz'al az is benne lehet, h azokban még a hagyományos dízel motor van, ez meg már PD (ha nem is Common rail).

http://www.hasznaltauto.…

#777582 Sumér harcos Előzmény: #777390

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/cr-x/honda_c...

de szerintem első nézésre ez a legjobb most a piacon,ugyan látni kellene,mert ezt profi fotós fotózta,élőben pofáraesés is lehet.

de ESI,szine xar,ugyan motegi limited,szerintem ülések nem gyáriak,de viszont nagyon jol harmonizál a kék szinnel ez a halvány barna bőr.

nem tűnik kócosnak,hézagok.