Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

sharan

#775742 KawaBazsy

Nem tom mi a bajod a külsejével, nekem tetszik. A koeai, francia vonal az nem.. A CLK az oké (nagyon halkan mondom, h nekem már 20 éve is hasonló kategóriás kocsijaim voltak, amikor te még Matchboxozátl :-), de amig kicsi a gyerek, max másodiknak veszek ilyesmit. Megbeszéljük, ha neked is születik. :-)

PS: Játszani, meg jót csapatni még mindig ott a motorom

sharan

#775737 rbbj11

hät engem mär a külseje is elrettent, de azt mär észrevettem, h. nagyon mäs az autó ízlésünk.

Én végre talältam egy kocsit, amivel elégedett vagyok, Merci clk. És a héten veszek egy W124-et.

Re: nincs cím

#775735 polgarmester

Nagyon pozitív, előremutató, s nőbarát hozzáállás. Én támogatnám. Első kocsinak is.:) Meg is nézem hol lehetne tesztvezetni. Legalább a váltó-érzés meglegyen...

sharan

#775711 KawaBazsy

Usa kisbusz kellett volna, a 2. jelöltem volt a Sharan, ill klónjai.

Kizárólag strapabíró, normális áron szervizelhető autó érdekel, mert napi használatra lesz. A common rail diesel 200+K-val kizáró ok. Mazdánál az MPV ilyen 7 személyes, az is common rail. Az 5-ös eggyel kisebb.. (Touran kategória).

A Sharan 1.9 tdi-je nagyon tartós motor, ha cserélik rendesen az olajat. 2 szelep, sima, hengerenként cserélhető adagoló, semmi bonyolítás. A váltó olyan közepes ebből a szempontból, de annyira komfortos, h ragaszkodtam hozzá. Asszonynak is nagyon begyere.

Nem sokáig volt meg a Ho…

#775701 KawaBazsy

Nem sokáig volt meg a Honda, első érdeklődő vitte..

Sharan aut. váltója nagyon tetszik. Alacsonyan tartja a fordulatot, 2000-nél már vált, ahol elméletileg a legtöbb diesel menni kezd.. mégsem lomha, teljesen jól megy. Képes 60-nál beszúrni 5-be, 1250-es fordulat, dombnak felfele, s gyorsul.. Eddig ok a gép. A computer kerek 7 literes fogyit ír, aut váltóval, 1.8 tonnával, nagy homlokfelülettel.

#775527 KawaBazsy Előzmény: #775522

Jah, vmi majd kell, de a babát nem hagyjuk itthon, úgyhogy inkább 4üléssel. :-)

Lassan akkor majd szervezhetjük, h átjöjjetek, van új autó meg gyerek is nézni.. :-D

#775522 Sumér harcos Előzmény: #775507

na,nagy mákod van.

ritka,már ebben 10 plusz korosztályban egyterűben is az ilyesmi,grat.

jöhet az mx5 mellé:)

#775511 KawaBazsy Előzmény: #775508

Már fűzöm a zasszonyt, h jó lenne egy ilyen második kocsinak.. de most hosszú a várakozási idő.

#775507 KawaBazsy Előzmény: #773117

Végül egy Sharant vettem. Itthoni, tetöklímás, aut diesel, nem tekert, sem lelakott. Egyelőre tetszik, de nem tettem le az Usa vonalról..