Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

horog

#775759 joepappa

én most tolatok majd horgot a mazdára, aug 15-es lejár a műszaki előtte megy azt csinálják. most láttam hogy mennyire kellene előtte kocsin volt most meg úgy vettem áprilisba hogy nincs rajt, de nagyon kellene.

sharan

#775757 KawaBazsy

Pörög? Csak egy autót cseréltem, végre.. :-)

Ha berakod a kepfeltöltés.hu linket, beágyazza.

sharan

#775756 Sumér harcos

nálad aztán pörög az élet:)

ezt a képet hogyan tetted ide?vagy már ilyet is lehet,semmi faxnival az uj felületen?

mondjuk az nem látszik,hogy mire válaszolok,csak kitalálható vakon:))

én is tetettem rá egy 17…

#775755 Euroman

én is tetettem rá egy 1750 kg teherbírásút....nagyon patentül feltették, és sikerült jó árat is kialkudnom....egyelőre nem kell semmire, de mivel a forgalmi betelt, amúgy is cserélni kellett, így ezzel és a műszaki vizsgával összekötöttem a horog felszerelést...

2t-s horog van rajta, a …

#775754 KawaBazsy

2t-s horog van rajta, a raktér meg 2m3-nél is nagyobb, úgyhogy amit az elvisz, azt ez is. Oszt majd kiderül..

értem, rendbenés helyett…

#775752 rbbj11

értem, rendben

és helyettesíti a pickup-ot a te céljaid esetén? Erre valóban nem gondoltam

Amiket írsz, az az eggye…

#775751 KawaBazsy

Amiket írsz, az az eggyel kisebb méret. Válasznak meg olvasd el lécci mégeccer az előző hsz-em utsó pontját. Illetve idézd feli, h alapban kisteher (pickup) kocsit akartam a vállalkozásom miatt, amivel tudok cuccolni, meg vontatni is nagyobb tömeget..

Egy ford c-max csalädina…

#775746 rbbj11

Egy ford c-max csalädinak miért nem lett volna jobb? Vagy akär egy b-max? Ha már regi auto, miert nem Opel Zafira?

Mondjuk ez mostanäban nagy divat, hogy ha egy szem gyerek is születik, egy busz kell egyböl, mert kell a hely....pedig egy sima kombi autóban is van 3 gyereknek is hely...és egy jó kombi is 1500 kg.

na mindegy, én csak megállapítottam, hogy nagyon távol vagyunk egymástól autók terén (is? :D)

sharan

#775745 KawaBazsy

-Hatalmas a hely benne.

-Magasabban ülsz, mindent látsz. A gyerek is jól kilát hátul, nagyon tetszik is neki.

-Dupla klíma, van egy külön kör az utastérnek. Én nem bírom, így viszont a kölök kellemesen utazhat.

-Ha vki nekünk jön, 1.8t.. pont tegnap láttam egy képet első Astra/kisteher karambolról, a család az Asztmában nem élte túl.. Ebben a gépben sztem még élnének.

sharan

#775743 rbbj11

nem kell ällandoan a felvägäs az öregségedre :D

A kép tökéletes: egy hatalmas elöl csapott, formátlan doboz

sharan

#775742 KawaBazsy

Nem tom mi a bajod a külsejével, nekem tetszik. A koeai, francia vonal az nem.. A CLK az oké (nagyon halkan mondom, h nekem már 20 éve is hasonló kategóriás kocsijaim voltak, amikor te még Matchboxozátl :-), de amig kicsi a gyerek, max másodiknak veszek ilyesmit. Megbeszéljük, ha neked is születik. :-)

PS: Játszani, meg jót csapatni még mindig ott a motorom

sharan

#775737 rbbj11

hät engem mär a külseje is elrettent, de azt mär észrevettem, h. nagyon mäs az autó ízlésünk.

Én végre talältam egy kocsit, amivel elégedett vagyok, Merci clk. És a héten veszek egy W124-et.

Re: nincs cím

#775735 polgarmester

Nagyon pozitív, előremutató, s nőbarát hozzáállás. Én támogatnám. Első kocsinak is.:) Meg is nézem hol lehetne tesztvezetni. Legalább a váltó-érzés meglegyen...

sharan

#775711 KawaBazsy

Usa kisbusz kellett volna, a 2. jelöltem volt a Sharan, ill klónjai.

Kizárólag strapabíró, normális áron szervizelhető autó érdekel, mert napi használatra lesz. A common rail diesel 200+K-val kizáró ok. Mazdánál az MPV ilyen 7 személyes, az is common rail. Az 5-ös eggyel kisebb.. (Touran kategória).

A Sharan 1.9 tdi-je nagyon tartós motor, ha cserélik rendesen az olajat. 2 szelep, sima, hengerenként cserélhető adagoló, semmi bonyolítás. A váltó olyan közepes ebből a szempontból, de annyira komfortos, h ragaszkodtam hozzá. Asszonynak is nagyon begyere.

Nem sokáig volt meg a Ho…

#775701 KawaBazsy

Nem sokáig volt meg a Honda, első érdeklődő vitte..

Sharan aut. váltója nagyon tetszik. Alacsonyan tartja a fordulatot, 2000-nél már vált, ahol elméletileg a legtöbb diesel menni kezd.. mégsem lomha, teljesen jól megy. Képes 60-nál beszúrni 5-be, 1250-es fordulat, dombnak felfele, s gyorsul.. Eddig ok a gép. A computer kerek 7 literes fogyit ír, aut váltóval, 1.8 tonnával, nagy homlokfelülettel.