Nagyon pozitív, előremutató, s nőbarát hozzáállás. Én támogatnám. Első kocsinak is.:) Meg is nézem hol lehetne tesztvezetni. Legalább a váltó-érzés meglegyen...
Nagyon pozitív, előremutató, s nőbarát hozzáállás. Én támogatnám. Első kocsinak is.:) Meg is nézem hol lehetne tesztvezetni. Legalább a váltó-érzés meglegyen...
Usa kisbusz kellett volna, a 2. jelöltem volt a Sharan, ill klónjai.
Kizárólag strapabíró, normális áron szervizelhető autó érdekel, mert napi használatra lesz. A common rail diesel 200+K-val kizáró ok. Mazdánál az MPV ilyen 7 személyes, az is common rail. Az 5-ös eggyel kisebb.. (Touran kategória).
A Sharan 1.9 tdi-je nagyon tartós motor, ha cserélik rendesen az olajat. 2 szelep, sima, hengerenként cserélhető adagoló, semmi bonyolítás. A váltó olyan közepes ebből a szempontból, de annyira komfortos, h ragaszkodtam hozzá. Asszonynak is nagyon begyere.
mazda 5-ben gondolkodtál? vagy miért sharan?
Nem sokáig volt meg a Honda, első érdeklődő vitte..
Sharan aut. váltója nagyon tetszik. Alacsonyan tartja a fordulatot, 2000-nél már vált, ahol elméletileg a legtöbb diesel menni kezd.. mégsem lomha, teljesen jól megy. Képes 60-nál beszúrni 5-be, 1250-es fordulat, dombnak felfele, s gyorsul.. Eddig ok a gép. A computer kerek 7 literes fogyit ír, aut váltóval, 1.8 tonnával, nagy homlokfelülettel.
Ha vki egy jó autót szeretne..
Jah, vmi majd kell, de a babát nem hagyjuk itthon, úgyhogy inkább 4üléssel. :-)
Lassan akkor majd szervezhetjük, h átjöjjetek, van új autó meg gyerek is nézni.. :-D
na,nagy mákod van.
ritka,már ebben 10 plusz korosztályban egyterűben is az ilyesmi,grat.
jöhet az mx5 mellé:)
Már fűzöm a zasszonyt, h jó lenne egy ilyen második kocsinak.. de most hosszú a várakozási idő.
Hááát, én ezt kérném:
http://hu-hu.facebook.com/422542184525861/videos/982102128569861/
"Az új MX5 technikájával a régi iskolát képviseli vagyis nem használ turbót vagy kompresszort csak egy sima szívó benzinest, egy hibátlan futóművel és egy tökéletes váltóval."
...a tökéletes váltójú autó. :))
Végül egy Sharant vettem. Itthoni, tetöklímás, aut diesel, nem tekert, sem lelakott. Egyelőre tetszik, de nem tettem le az Usa vonalról..
pécs környéki autób.zi van itt köztetek, aki megnézne egy autót esetleg?
Ok, thx, én is keresem. Megtaláltam amúgy a kocsi hirdetését még egyszer, 1 kilóval drágábban..
semmi....nem...fogalmam sincs ki lehet,mi lehet,
telefon kikapcsolva töbször már hivtam is...
lehet csak roszkor...de ilyen a világon nincs.