Van ott hír is, csak nem nekünk...
Hír nélkül megy, mert nem látok semmi hírt, ami indokolná a +10%ot.
mi történt a Hertz-ccel? Nem hiszem, hogy egy sima Uber ennyit tolt volna az árfolyamon, és ma is ment kb. 10%-ot...
év emelkedését tolja, 20 százalékot ment stoppom óta, ez hihetetlen
ideg vagyok, legutóbb MGT-től stoppoltak indulás előtt ma vrxből . Kész vagyok...
És eljött a jul1.
A legshortoltabb részvény. (Short Float 78.44% ) Egyenlőre magasan nyitott, és adják folyamatosan.
Ha jól sejtem ez ugyanaz a jelenség, mint amit Piketty elemez a könyvében.
Olvasta valaki?
http://www.economist.com/blogs/economist-explains/2014/05/economist-explains
Shipping tycoon Fredriksen "has voiced the possibility of
pulling the corporate headquarters of rig giant Seadrill
away from London following the UK's vote to leave the
European Union," writes shipping magazine TradewWinds on
thursday
** "The city (London) is expensive and we have alternatives
like Houston, Aberdeen or the Far East," Fredriksen tells
TradeWinds
** Fredriksen tells TradeWinds he does not see a lot of
consequences from the Brexit vote last week for his tanker
company, Frontline , according to shipping magazine
TradeWinds
** He says chartering activity is mostly conducted out of
Oslo and Singapore, although Frontline completes a substantial
part of its accounting in London
** "There is a lot of hysteria in the market right now... I
feel I cannot make a judgment on their vote in the referendum."
44en nyitott, úgy hogy tegnap du. jött ki a hír és 11en zárta a tegnapi napot? :-/
hertz leszerződött überrel, elég komoly a chart :)
az amazon szemszögéből nézve, okos húzás, mert az adott kedvezmény többszöröse is vissza jöhet, de felhasználói szemmel nézve, undorítónak találom... de ez az én privát véleményem... :)
http://www.origo.hu/gazdasag/20160630-amazon-prime-reklam-telefon-fel-aron.html
Habár Jim Rogerst nem hallottam annyiszor nyavalyogni, hogy itt a medve szezon, mint Marc Faber :) nem is értem, ha folyamatosan esést várnak, és meg is játsszák, honnan a fenéből van még zsetonjuk? :))
szegény Jim már évek óta várja, de toszik jönni bármilyen maci is egyelőre.
Egyébként trump miatt tervezek snp shortot
Nem gondoltam , hogy ilyen gyorsan fognak fordulni, 2 esős nap összesen, (általában azért 3 össze szokott jönni ilyen kínai hírekre is)
A bizonytalanság miatt adnak most mindent amit érnek. Most alakulnak majd ki a jó beszállók a félreárazások miatt. Sorolhatnám a példákat, saját portfóliómból kettő: NFLX esett ma 3,5%-ot, de mire? A britek kilépnek az EU-ból és nem néznek tobbet filmet, vagy mi? WDC, STX: 12 es 10%-ot estek. Megint kérdezem : ugyan miért? Ezeknek az eseseknek semmi köze a fundamentumokhoz. Én ezeket a nagyon borongós napokat arra használom hogy olcsóbban bevásároljak. A Brexit sztorinak nincs vege, szerintem lesz itt még bőven csavar a történetben. Aztan ki kell várni egy kicsit es szépen lehet majd keresni a mostani vételekkel.
főként a bizonytalanság miatt esik minden...
jim rogers azt mondja "This is going to be worse than any bear market you’ve seen in your lifetime” ...
árujátok el ha tudjátok, hogy minek szakad ma az összes részvény az USA-ban?
Pénteken már estek a Brexit miatt, most milyen olyan új momentum derült ki, ami miatt így adni kell még a papírokat?
Vagy Shortos Gyuriék készítik elő már a terepet egy jó beszállóra?