Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Égetek egy kis pénzt... …

#774986 Fornit

Égetek egy kis pénzt... tvix vétel, stopp betéve 2,2-ra.

Re: nincs cím

#774901 Koffein Előzmény: #774886

Habár Jim Rogerst nem hallottam annyiszor nyavalyogni, hogy itt a medve szezon, mint Marc Faber :) nem is értem, ha folyamatosan esést várnak, és meg is játsszák, honnan a fenéből van még zsetonjuk? :))

#774886 Kissherceg Előzmény: #774624

szegény Jim már évek óta várja, de toszik jönni bármilyen maci is egyelőre.

Egyébként trump miatt tervezek snp shortot

#774880 Fornit Előzmény: #774658

Nem gondoltam , hogy ilyen gyorsan fognak fordulni, 2 esős nap összesen, (általában azért 3 össze szokott jönni ilyen kínai hírekre is)

#774658 Janicroft Előzmény: #774605

A bizonytalanság miatt adnak most mindent amit érnek. Most alakulnak majd ki a jó beszállók a félreárazások miatt. Sorolhatnám a példákat, saját portfóliómból kettő: NFLX esett ma 3,5%-ot, de mire? A britek kilépnek az EU-ból és nem néznek tobbet filmet, vagy mi? WDC, STX: 12 es 10%-ot estek. Megint kérdezem : ugyan miért? Ezeknek az eseseknek semmi köze a fundamentumokhoz. Én ezeket a nagyon borongós napokat arra használom hogy olcsóbban bevásároljak. A Brexit sztorinak nincs vege, szerintem lesz itt még bőven csavar a történetben. Aztan ki kell várni egy kicsit es szépen lehet majd keresni a mostani vételekkel.

#774605 matgab Előzmény: #774421

árujátok el ha tudjátok, hogy minek szakad ma az összes részvény az USA-ban?

Pénteken már estek a Brexit miatt, most milyen olyan új momentum derült ki, ami miatt így adni kell még a papírokat?

Vagy Shortos Gyuriék készítik elő már a terepet egy jó beszállóra?

Full cash. 2013 óta nem …

#774342 Fornit

Full cash. 2013 óta nem volt ilyen.

Előző zárókhoz képest 1-2% al lejjebb kiszállogatásról nyitás után nem is álmodoztam reggel.

Aerie is leépítve (11,32…

#774332 Fornit

Aerie is leépítve (11,32-->17,7) ez volt a zászlóshajóm.

#774327 Fornit Előzmény: #774315

SSW-ből olyan kiugrást csináltam 14,5-nél, hogy ha Horthy is tudott volna ilyet, mi is masíroztunk volna Berlinbe az oroszokkal :)

Sajna kiszórt a rendszer, nem birok visszaszállni.

Troll ajánlataim azért bent :)

USA nemsokára nyit, Soro…

#774315 Koffein

USA nemsokára nyit, Soros bá és csapata bemelegít... :-)))

#774098 Fornit Előzmény: #774074

SP fut -3,51%

Ó én **** hülye... miért nem adtam el minden részvényemet ami csak van.... max visszavettem volna 1%-on belül. :(

#774074 Fornit Előzmény: #771327

A 14,53-as pakkot eladtam 14,74-en. Dupla pakk azért ne legyen az ánglus izé előtt.

#773350 banyaiz Előzmény: #773348

Akkora parában vannak , hogy snp index szinten ha nagyon rájuk jön akkor még akár 3-4-5%-ra is eltávolodnak az ATH-tól. :)

Ezzel a nagy lendülettel ha beüt egy brexit még akár 150 pontra is eltávolodhatnak ATH-tól, de az már extrém. Hát nehéz mit mondani erre a tingli tanglira.

Esni nem tudnak emelkedni se tudnak járnak helyben.