Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Visszavontam az összes v…

#774106 Tapasz

Visszavontam az összes vételi megbízásomat. Az indik függvényében teszem meg az ajánlataimat

Re: nincs cím

#774094 banyaiz Előzmény: #773877

Az egésznek az értelmetlensége ami fárasztó.

Lesz egy eredmény elnézve az előzetes becsléseket, mai előrejelzéseket , feldolgozottságot, szoros eredménye.

Tételezzük fel győz az igen vagy a nem pár %-al. Mondjuk lesz 51-49 valaminek a javára.

Akkor ezzel egyértelműen szándékot jelezték? Bármelyik győz az ország másik fele elégedetlen a döntéssel. Ilyen hülyeségbe belevinni őket. Egy ilyen kampány után ahol aztán hatottak az értelemre.

Ez kb Orbán dolgainak a magasságában mozog. :)

Beálltam záróban kicsit …

#774053 Csusza

Beálltam záróban kicsit könnyíteni a pakkomon. (persze nem minden áron, remélem nem kötik le nagyon)

Marad így is elég, hogy rettegjek... :-)

#773877 polgarmester Előzmény: #773858

Ja. Teljesen. Nekem úgy tűnik, még működik a régi gyarmattartó gőg+USA tagállamként viselkedett inkább soxor- ami még érthető is lenne a tört.i múlt kapcsán, de pechjükre Ejrópához is kötődnek.A bevándorlókat sem szeretik (pedig ez korrekt karma lenne a gyarmatok miatt-) a kelet-európaiakat sem túlságosan, de az olcsó munka az jó...szóval nem is igazán értem mit is szeretnének- valami fele költség, dupla haszon alapon maradnának- hmm, vmikor vezető világhatalom volt, de minden elmúlik 1x, a reflexek viszont csak később úgyláccik' Hüjje gyarmatosítók!

Hoppá, lunch break.

Na, megyek megnézem mit főzött a néger rabszolgám...(:))

#773861 banyaiz Előzmény: #773847

Legnagyobb szívás az lenne nekik kilépésre szavaznának. Akkor végeredmény kb az lenne nagy felfordulás után nagyjából ugyanaz az ország helyzete mint most újra kötnék az összes egyezményt hasonló tartalommal mint most van , ugyanott lennének nagy vonalakban benne is meg nem is, csak elmondhatnák , hogy mi nem vagyunk az EU-ban.

Ez a hülyének is megéri. :)

Ez van ha szélmalomharc komolyra fordul, minden politikus rémálma. :) Hogyan másszunk ki ebből.