Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#771544 Euroman Előzmény: #771538

nekem az jött le, hogy nem engedte, hogy úhy terjeszkedjen, hogy a lengyeleknél is érdekelt legyen....így lesz a cseh milliárdos a befutó, azok kakkantanak a lengyelekre....mi nem, mert kellenek a phaztolcsyért szervezendő békamenethez...

belváros megint tele a r…

#771543 Ibiza

belváros megint tele a román koldusokkal.. érdekes módon ilyenkor nem jönnek a közteresek..minő meglepetés..

#771541 Ibiza Előzmény: #771538

pedig nem lett volna baromság..otp és csányi érdeke.. ráadásul a magyar mezőgazdasági termékeke lehetett volna teríteni vele...magasabb feldolgozási szinten....magyar borok.. elsúlyozni a magyar termékek arányát.

#771520 Ibiza Előzmény: #771484

nehéz folytatni mert elveszik a lendület és gondolat fonala.

a kormányzati oldalnál vannak érdekes dolgok.. egyrészt van egy magasszintű előrelátás és tervezettség..miért lépnek olyat amit tudható előre negativan fog hatni..még is meglépik? meglépik újra és újra.. a célok egy része az láthatatlan..de mindenképp van egy erővonala.. lopás hatalomszerzés? a klientúra kialakitása? de tesznek dolgokat az országért.. érdekes... de közel sem annyit mint amennyit tehetnének..a gond az nem azért mert hüjék.

másrészt ott van a populizmus.. orbán nem hüje de nem szimpatikus..megosztó a személyisége.. (ezért kell a női vezető) jól használja a hatalmi eszközöket...jól kihasznál minden politikai zsugát.

Úgy látom orbán idejének jó része elmegy az "erős" embereinek kordában tartására.. elfogadja a kéréseiket utána dolgozhat az ebből fakadó feszültségek elsimitásán.. vezetői módszerek? időnként megkeveri az embereit.. szándékos megosztás?feszültségkeltés? az ellenzék megbolonditása?

A stadionokat érteni vélem..nyugaton is ez van..cirkusz és kenyér.. nemzeti és lokálpatrióta érzéseket ad.. a foci az magyar nemzeti sport.. 2 évesen már rúgjuk a labdát ha magunktól játszunk akkor focizunk..emlékezzünk amikor a videoton döntős volt..még a nők is nézték..

DE

de ha lett volna egy nemzeti fejlesztési terv akkor azok mentén kell kellene haladni..nem kezdem megint mezőgazdaság felszivná az alacsonyak képzetteket.. gabona- és gyümölcstárolók.. magasabb szinten feldolgozott mezőgazdasági termények.. bla bla bla..

vagy most amikor kialakultak a bánságok és jönnek az eus pénzek majd most?

Ha ennyire sok a pénz akkor a bérköltségeket kellett volna csökkenteni nem?

Tervezettség? Van koncepció? Ki tudja...ha nem lenne akkor nem ezek a dolgok történnének sztem.

Mint irtam korábban több dimenzió van egymás mellett..ahogy látom..de ez egyben a társadalom rétegződése is.. van a kocsmaszint..ha adnak jó..ha nem akkor vesszen a király.. van a következő szint..a klikkesedők..azok akiket megosztottak..duális agy...fujj fujj hajrá.. ..és azok akik alkalmazkodnak az új szelekhez..vagy kivárták amig az ő szelük fúj...és a politikai elit..

ezeknek nyomják a politikusok a tápanyagot..az individualista 30-40% az teszi a saját dolgát.. nevet a bohócokon.

#771492 Koffein Előzmény: #771491

én már híradót sem nézek, ha valami megüti a netes társadalom ingerküszöbét max visszanézem, besokalltam a napi hülyeségektől... :)

annyiban pozitívuma volt a bakinak, hogy végig olvasva a hsz-eket, megtudtuk, hogy minden alapítványt soros működtet és az oda áramló pénzek soros zsebébe landolnak. :D

#771491 Euroman Előzmény: #771466

totálisan alkalmatlan, szervilis társaság....ha nem lenne net, nem is szereznék erről tudomást, mert TV2-t alig nézek.....ha már magyar Híradó, akkor nálam csak ATV

#771490 banyaiz Előzmény: #771486

Megvan ezekben a dolgokban az állam szerepe ösztönözni ahol esetleg szükséges szabályozni stb. Csak ha az arányt eltévesztik akkor azok már nem olyan dolgok amit egyszerű kommunikációval vagy néhány törvénymódosítással helyre lehet rakni.

Viktornak ahogy én látom van egy ilyen hajlama szeretne mindent távirányítani alapjáraton vhogy úgy benne van ez a vonás. Ezt látom én igazi problémának ha ilyen irányba nagyon elszaladunk.

Nagy erre a csábítás mert ez rövid távon siker. Az állam beavatkozott rendet rakott haverok is jól jártak népet is elönti az öröm boldogság, hogy hová vezet ez az egy másik kérdés.

#771489 Euroman Előzmény: #771486

Mo.-n nincs jó csapat....néha nézem a tv-ben max. 5 percig az nb1 valamelyik meccsét.....fizikai fájdalom...aztán inkább Premier League vagy Primera Division (La Liga), az legalább akciódús és szórakoztató....ha magyar labdasport, akkor nálam inkább vizilabda...tegnap megnéztem az Eger vs Szolnok meccset, na az tetszett