Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771471Erre csak azt tudom mondani(és ezt most a pf-ről lopom, de csak azért mert olyan mintha én írtam volna:-), hogy:
"Tündér ország,mese ország,csökkenő munkanélküliség' A valóság egy leszakadó magyar gazdaság európától! Ezt pedig jelenlegi kormány okozta! Az ország legnagyobb problémája Orbán Viktor!Több mint 10 év kormányzati munkájának eredménye!"
Ennyike! Olyan országban ahol a gazdasági döntések a kedves vezető aznapi hangulatától függenek, nem is lehet más kifejlett mint a lemaradás Európától.... régiós társaink úgy mennek el mellettünk mint a TGV a Felcsúti kisvasút mellett. De aggodalomra semmi ok, lesz ez még szarabb is. Viktor bődületes szerencséje az volt, hogy hatalmas pénzbőség volt a világban. Még a sz@rt is megvették. A hazai gazdaság EU pénzek nélkül képtelen a növekedésre. Lehet ezen vitatkozni csak nem érdemes. A Hitvány 6 éve úgy tesz mintha kormányozna(by Fletó), de közben nem csinál semmit (mármint hasznosat). El kellene kezdeni a kormányzást! Csak az nem megy! Kardcsörtetés, uszítás és ennyi... ebből csak a klientúra él meg oszt jó napot. Te továbbra is feküdj le minden este abban a tudatban, hogy a tündérmese a valóság. Szép álmokat :-) Pár év és Románia seggét is csak távolról fogjuk nézni. Ez a valóság, még annak ellenére is ha a Te tudatodig csak évek múlva fog eljutni a nyilvánvaló. Kitartás! :-)
És nyugalom! :-)