Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#771486 TrendMan Előzmény: #771485

Sajnos ebben igazad van.

Oda kéne stadiont épiteni, ahol jó csapat van.

Nem pedig oda, ahová tótumfaktum jó csapatot vizionál.

#771485 banyaiz Előzmény: #771482

Ennek az egész kulimásznak jó példája Puskás Akadémia. Dől a lóvé ha van kinevelt jó focista ha nincs.

Mi a vége? A csapatban nincs saját nevelés Nb1-ben! Ami elég alacsony léc . Mert teljesítmény nélkül is dől a lé. Ha az lenne a felállás saját pénzét beletette és nem nevel jó játékost akkor reszeltek neki mindjárt nagyobb ösztönzés lenne .

Ha ebbe az irányba megyünk nagyban is márpedig vannak jelei akkor gáz van.

#771484 Ibiza Előzmény: #771478

Magyar gazdaság nem szakad le eu-tól.. sokan románokkal jönnek..de meg kell nézni a bázispontot én még 5 éve bivalyos szekereket láttam arra.. az erdélyi kollégák nincsenek elájulva.

Sztem tévedsz. kicsit emelkedj feljebb..nézz fentről és légy saját értékkel bíró sasmadár...csak egyforma mércével érdemes mérni.

Szerintem több dimenzió van a politikában.

ellenzéki oldal: ott akadályoz ott lázít ahol tud obstruál.. szétcseszi a közhangulatot..demagóg és egyszerű modulokat használ az egyszerű embereknek...ez lenne a dolga? nem az, hogy konstruktív beadványokkal dolgozzon a választóiért ellenőrizze a kormányzat munkáját és megfelelő alternatívát adjon a váltógazdasághoz..

bassz majd folytatom..el kell mennem ,)

#771483 Ibiza Előzmény: #771475

Igen, így van de Gekko populárisabb..meg még is csak egy tőzsdei fórum :)

#771482 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771477

Unortodoxiát nem tudják kiiktatni. Mivel ők így nevezték el a mindenféle hatástanulmány nélküli gazdasági intézkedések halmazát. Kedden döntenek valamiről ami már kedden is nyilvánvalóan xar döntés volt...oszt szerdára megváltoztatják, de csak akkor ha valami náluknál nagyobb erő rákényszeríti őket. A Hitványról tudjuk, hogy ha valami nem megy akkor önszántából nem változtat,nem ismeri el a hibáját(neki olyan nincs) hanem erősebben nekifut és még nagyobb f@szságot csinál. Lásd: KLIK, stb.

#771480 banyaiz Előzmény: #771461

Szóval ez a része miután sikerült felismerni mekkora ostobaság és arra alapozni nem túl bölcs könnyedén kitakarítható.

Ami már nehezebb ügy ez a nagy éhség és szomjúság . Ha valami megtetszik akkor állami gépezetet felhasználva megpróbáljuk magunkévá tenni. :) Ez oda vezet mint Putyinnál, hogy az orosz tőkés megy Angliába fociklubbot venni mert azt nehéz ott tőle elvenni stb stb.

Ezt a képet már nehezebb megváltoztatni , mert addig oké, hogy TV-t veszünk és kitömjük állami hirdetésekkel, de ki lesz az a hülye aki beszáll a saját tőkéjével ebbe a "versenybe"?

Hosszú távon pedig ez számít nem az, hogy gyorsan kifolyósítjuk az EU támogatást és hasonlók.

#771478 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771471

Erre csak azt tudom mondani(és ezt most a pf-ről lopom, de csak azért mert olyan mintha én írtam volna:-), hogy:

"Tündér ország,mese ország,csökkenő munkanélküliség' A valóság egy leszakadó magyar gazdaság európától! Ezt pedig jelenlegi kormány okozta! Az ország legnagyobb problémája Orbán Viktor!Több mint 10 év kormányzati munkájának eredménye!"

Ennyike! Olyan országban ahol a gazdasági döntések a kedves vezető aznapi hangulatától függenek, nem is lehet más kifejlett mint a lemaradás Európától.... régiós társaink úgy mennek el mellettünk mint a TGV a Felcsúti kisvasút mellett. De aggodalomra semmi ok, lesz ez még szarabb is. Viktor bődületes szerencséje az volt, hogy hatalmas pénzbőség volt a világban. Még a sz@rt is megvették. A hazai gazdaság EU pénzek nélkül képtelen a növekedésre. Lehet ezen vitatkozni csak nem érdemes. A Hitvány 6 éve úgy tesz mintha kormányozna(by Fletó), de közben nem csinál semmit (mármint hasznosat). El kellene kezdeni a kormányzást! Csak az nem megy! Kardcsörtetés, uszítás és ennyi... ebből csak a klientúra él meg oszt jó napot. Te továbbra is feküdj le minden este abban a tudatban, hogy a tündérmese a valóság. Szép álmokat :-) Pár év és Románia seggét is csak távolról fogjuk nézni. Ez a valóság, még annak ellenére is ha a Te tudatodig csak évek múlva fog eljutni a nyilvánvaló. Kitartás! :-)

És nyugalom! :-)

#771477 banyaiz Előzmény: #771461

Hozzáteszem ha unortodoxiát és ámokfutást kiiktatják még akármi is lehet. Mert azért ezek a hangos részei , de nem a döntő részei . Ki kell takarítani ezeket a dolgokat , hadd száguldjunk.

Némi probléma, hogy ezekre ideológia filozófia épült. Valahogy ebben próbálják meghatározni magukat, hogy unortodox vagyok és ámokfutok. :) Ez megnehezíti a szembenézést a nyilvánvalóval. :) De hát mondom szurkolok .

#771475 Euroman Előzmény: #771471

ez a Gekko gondolom Gordon Gekko a Tőzsdecápákból....én úgy tudom, hogy az ugyanazon cselekvésre várt más eredmény várással kapcsolatban hasonló megnyilvánulást előbb Albert Einstein tett....én legalábbis így szoktam előadni :)

#771474 banyaiz Előzmény: #771461

Szurkolok , hogy sikerüljön felismerniük a nyilvánvalót ezen a téren is. Ez a kézivezérelve belenyúlunk a gazdaságba rövid távon hozhat kozmetikát messzebb nézve tragikus. Ezzel a szellemi produkcióval amit hozzátesznek főleg.

Az a baj a gazdaság nem úgy működik, hogy következmények nélkül éppen milyen napja van a kedves vezetőnek handabandázik valamit és valami ellenséget keres akire lesújthat. Közben a gazdaság csak nő és nő , sajnos ez nem így megy. :)

Ez populizmusnak elmegy egy darabig , rövid távú sikerekre jó.

#771471 Ibiza Előzmény: #771461

ha megpukkadtok akkor is működnek a reformok..

leírom röviden..bár nem fog átmenni.. ha ennyire jó és hatékony az ortodox..lásd hagyományos közgazdasági gondolkodás akkor hogy lehetnek világválságok de minimum helyi problémák? hiszen mindenki mindent tud és helyesen döntenek a vezetők.. gekkótól tudjuk hüje az aki u.azt csinálja de más más eredményt vár...TEHÁÁÁT? tehát ha ortodox gondolkodás okozott egy problémát akkor az nem kezelhető u.azzal a gondolkodással.. TEHÁÁT új gondolkodási mód új megközelítés kell.. csak a kedvetekért az ortodoxhoz hozzá biggyesztünk egy un előtagot.. :) látom ahogy kiül a kín az arcodon..mi vaaan? mit akaaar.. mi eeez..:D bocs.

infláció és a hitelkamatok csökkentek..olyan szintre ahova a seggdugó kedves vezetőid soha nem gondolták.. pezseg a gazdaság..tetszik nem de pezseg..megindult az ingatlanpiac..növekednek a bérek a szerencsés helyeken..adócsökkentések..javulnak a kül- és belker adatok.

Csökken vagy legalább is nem növexik az államadósság.. én nem erőltetném a csökkentést mert ez GdP arányos szám..ha duplázódik a GDP akkor feleződik ez a szám..

"..A számok nem tetszenek a kedves vezetőnek! Egyszer írja le a KSH az igazságot." ez mutatja a gyogyós gondolkodásotokat..ha rosszak a számok akkor igazak..ha jók akkor természetesen hamisítások.. kártékony lényetek kivetülése ez.. bárcsak államcsőd pestis- és kisfejűség járvány törne ki..csak nehogy ezeknek igazuk legyen..

úgy írtam duális agyatokkal is fel tudjátok dolgozni.. tudod jó és a sötét oldal.. a ti meg a narancsos köd..stb stb..

http://www.portfolio.hu…

#771461 Nyeretlen_Keteves

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_viktor_valsagstabot_hivott_ossze.232370.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Ajjajjj! Itt fejek fognak hullani...! A számok nem tetszenek a kedves vezetőnek! Egyszer írja le a KSH az igazságot(illetve az igazság közeli állapotot) oszt rögtön világvége van. Sebaj Viktor! Mondogasd magadnak óránként 100x, hogy a reformok működnek(gazdaságélénkítő program gyanánt) oszt jó is lesz az!