Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#769335 Margaretta Előzmény: #769331

Kerestem, hogy hol olvastam erről, be akartam linkelni, nem találtam meg. Ebben győztél.

De az is igaz, hogy az eu-s pénzek elköltésében nem igazán a termelő beruházásoké a túlsúly és még finoman fogalmaztam.

Ha meg valamibármimódon nem a sógorkomáéknélnál landol, a többi maradék resztli is kijátssza.

Hidd el, így van.

#769327 Margaretta Előzmény: #769322

Igen, mindenhol van korrupció.

Csak nem mindegy, hogy például az eu-s támogatás egy részét nyúlják le, mint nálunk. Vagy a támogatásból megvalósult értékteremtő projekt hasznából részesednek, mint Németországban.

kész végem, ezek a taxis…

#769325 Koffein

kész végem, ezek a taxisok egy idióták :D

figyeljétek a programot

Fél háromkor elindult a menet, ami kétfelé szakadt. A taxisok egyik fele, nagyjából 40 autó elment az Andrássy úton keresztül a Lánchíd irányába, ahol 3 órakor lezárták a Pestről Budára tartó szakaszt - itt fognak állni 5 óráig.

A másik fele a Dózsa György-Rákóczi út-Erzsébet hídon keresztül a Szabadság híd irányába tartott, ahol elállják a Budáról Pestre tartó forgalmat - szintén 5 óráig. A tiltakozó taxisok ezt követően a Parlament elé mennek tülkölni, majd a tervek szerint elmennek gulyáslevest enni.

értitek, gulyáslevest enni... fenomenális, miért nem ezzel kezdik és mennek haza a csába? :-DD

http://index.hu/belfold/2016/05/03/taxis_tuntetes_budapest_lezarasok/

#769322 prospero Előzmény: #769299

Csakhogy nem arról van szó hogy inged gatyád nem marad, hanem reálbérnövekedésről, alacsony inflációról, gdp arányosan csökkenő államadósságról, fenntartható áht-ról, stabil kormányzásról. A mi lenne ha kategória meg olyan, amire nincs értelmes válasz, mert nem értelmes a kérdés sem.

Az a probléma, walex, hogy minden változáskövetelésnek nagy pofára esés lett a vége. 89-ben feladta az ország a szociális biztonságot a szabadságért, demokráciáért, mert azt hittük a szociális biztonság marad és jön mellé a szabadság, demokrácia. 2002-ben feladta az ország a jó pénzügyi egyensúlyt, mert azt gondolta, hogy a jó pénzügyi egyensúly marad és jön a tejjel-mézzel folyó kánaán. Most is folyton elégedetlenkedtek mert azt hiszitek ennél csak jobb lehet, változás esetén marad a jó pénzügyi egyensúly, és megszünik a korrupció, vagy éppen az eü, oktatás lesz rendbetéve varázsütésre - közben nem figyeltek azokra a lépésekre, amiket a kormány tesz pl. Eü területén - igaz kényszer hatása alatt. Jövőre több, mint 10%-kal nagyobb pénzt kap ez a két terület, csak egy példa. És van vesztenivalója sok embernek. Pl egykulcsos szja, családi kedvezmény, közfoglalkoztatás, de ilyen a tranzakciós illeték elvétele és annak összegének beszedése a munkavállalóktól, mint legkönnyebben utolérhető társadalmi rétegtől, vagy az alapvető élelmiszerek áfa csökkentése. Ki garantálja, hogy ami most jó (a sok rossznak értékelt vagy vitatott intézkedés mellett), az megmarad egy kormányváltás esetén. Miért higyjem el, hogy csak a fideszesek korruptak, miközben azt gondolom, pártfüggetlenül bárki megszédülhet ennyi pénz láttán. Mert emberekről van szó az mszpben, jobbikban, fideszben nyugat európában, amerikában. Mindenhol van korrupció. Usában lobbinak hívják. Az ember pedig mindennek ellen tud állni, kívéve a kísértést. Nem felmentésként írtam ezt, csak csodálkozom azon a naivitáson, hogy embertől emberig szaladgáltok remélve, hogy az majd bűntelen lesz. Nem lesz. Mert ember. De ha bűntelen is lenne, akkor jön az, hogy miért erre költ, miért nem arra. Egy ilyen szerződéslista, mint ami az mnbtől kikerült a kritikák végtelen megfogalmazására alkalmas, még akkor is ha nem történt korrupció, mert az egyén a saját preferenciájától eltérő döntést nem tudja megérteni.

#769320 rbbj11 Előzmény: #769312

Eddig se gyakran tankoltam Mo-n, akkor majd most még ritkábban fogok.

Gondolkozom rajta, h. a határ osztrák oldalára költözöm, ha már építkezek.

"A magyar reformok működ…

#769318 walex

"A magyar reformok működnek."

Az adó és bürokráciacsökkentés kormánya.

http://migracio.mandin…

#769304 polgarmester

http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160503_a_kvotareferendum_bojkottjara_szolit_az_egyutt_es_a_dk

Az Együtt szerint törvénytelen a Kúria kvótareferendumról szóló döntése. A párt a népszavazás bojkottjára buzdít, csak úgy, mint a Demokratikus Koalíció. A Magyar Liberális Párt az ügyben az Alkotmánybírósághoz fordul azzal a kéréssel, hogy ...

Hát ha a migránsozás kitart 2018-ig, möszjő ellenzék megint beszavazza fityeszéket .3/5-el

:(

#769302 rbbj11 Előzmény: #769272

ennek mi köze ahhoz, h. rezsicsökkentés nélkül is u.annyit estek energiaárak?

Komcsik vérszemet kaptak…

#769301 walex

Komcsik vérszemet kaptak.

Ha már esett az olaj ára, emelnék a jövedéki adót.

Utak továbbra se lennének felújítva normális számban (ha már az Útalapot megszüntették anno a lyukak tömködése érdekében), de vélhetően felesleges stadionokra továbbra is jutna.

#769299 walex Előzmény: #769296

Olvasd vissza magad.

Ha inged gatyád nem maradna a fiúk miatt, még akkor oda állnál lepippantani őket egy nagy, hangos köszönöm mellett.

#769298 prospero Előzmény: #769270

Nem tudod a kieső atomenergiát nap és szélerőművekkel pótolni. Akkora mennyiségű nap és szélerőműre lenne szükség Magyarországon. (Mivel sem elég szél, sem elég nap nincs), hogy drágább a technológia mint az atomerőmű és még drágábban is termel áramot, illetve piaci áron ráfizetéses, csak állami támogatással térül meg az előállítónak.(re. Eu vizsgálat, paksi beruházás megtérülésének vizsgálata). A fogyasztónak szintén drágább. Ezeket az érveket olvastam atomerőmű mellett. És még azt, hogy a legzöldebb energia. Naperőmű elégeti a madarat, bogarat mindent, szélerőmű feltrancsírozza.

#769296 prospero Előzmény: #769239

Én nem propagandista vagyok, hanem az ellensúly a kormányellenes propagandistákkal szemben. ;-)!

#769276 Ibiza Előzmény: #769272

csak még egy kevés.. a franciák 80%-ban fedezik atomerőműből az energiát..tehát ha a németek onnan veszik akkor az u.olyan atomenergia.. csak nem a területükön van.. a másik pedig az alternatív energiatermelés mellett a környezetszennyező szénerőműveket is fejlesztik.

Nem véletlenül akarják a termelő cégeket teljesen robotizálni..nem hibáznak..sötétben hidegben is 24 órát nyomják a pénzgyárat.. kevesebb energiával.. de mi lesz a melósokkal? erre vannak az elméletek..amikor egyszerűen kapsz egy juttatást..munka nélkül.. vagy fele vagy harmadannyi munkáért a mostanival azonos bér...minden mindennel összefügg.

#769272 Ibiza Előzmény: #769269

Kicsit legyél már lényeglátó..Németeknél 17 reaktor volt (most nem tudom mennyi).. a franciáknál 58 és még 2010körül is építettek újat..németek azért zárhatják be fokozatosan az atomerőművet mert energiatakarékosabbak lettek a háztartások és a termelő cégek..alternatív áramtermelő eszközöket telepítettek.. DEEE főleg azért mert a franciák ellátják őket árammal.. csak egy szösszenet..tavaly egy hétig nagy szél volt 100km feletti ..ezért kevesebb áramot vettek a németek..franciák meg duzzogtak..qrva szél..

Csak jelzem Paks kacsán is felmerültek a németek mint hosszútávú energiakapacitás lekötők.. pár napig hír volt utána nagy kuss lett..

#769270 rbbj11 Előzmény: #769266

Azt meg hagyjuk, h. állami diktátumú rezsicsökkentés vagy alternatív energiatermelés felfutásának támogatása a hasznosabb és értelmesebb? ....vannak nagyon buta megnyilvánulásaid