Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: re

#767727 Ibiza Előzmény: #767721

igen..hátralépés és nem a baromságot nyomni..tények vannak..

tetszik nem sztem:

- jobban él az emberek többsége mint 4-8 éve

- sok a leszakadó..olyan emberek akik nem értik az idők szavát..nem konvertálható a tudásuk..őket sztem csak a mezőgazdaság élelmiszeripar szivná fel... ezeknek a fele nem is akar dolgozni megváltozni.. jól érzi magát a periférián..

- fiatalok azért utaznak mert megtehetik.. már nem kell úttörőnek lenni ma már mindenkinek van ismerőse aki kint dolgozik..kitaposott az ösvény..kaland és a tudás próbája..Én is mennék huszonévesen.

-sajtószabadság van..csak a balliberális erőfölény aránya változott, ezért visitanak.

- Jól élhető az ország, sokan imádják..Én is.

-egészségügy teljesiti a feladatát nem rosszabb mint máshol az ottani állami..(angolok és holland is mondta) sztem a sürgősségi ellátás a szakorvosok jól teljesitenek..működik a paraszolvencia.betölti a feladatát...bár most 2x találkoztam olyan dokival aki a faterom kapcsán nem fogadott el semmit..egyik a székesfehérvári kórházban...ahol az ellátás is meglepően jó volt..még a válogatós faterom is megette a kaját. A gondozásra szorulók és az elfekvő kórházak idősgondozás nem megoldott, sok senkiházi dolgozik benne..és persze sok elhivatott szent...de ez nagyon nincs rendben.

az egészségügybe nem szabad pénzt nyomni amig nincs teljesen átszervezve.. amig az orvosok zsebbe dolgoznak az intézményekben..

- amit látok van egyfajta szabotálás..ezt látom néhány egészségügyi néhány államirányitási és néhány oktatási intézmény szabotál..gerjesztve az elégedetlenséget..ellopják a pénzt és még teljesitik is politikai küldetésüket.

re

#767721 Spade

Sztem mindig érdemes távolabbra lépni és úgy nézni a helyzetet. Különben úgy jár az ember mint ricsi (illetve ő se járt úgy) h menekülni kell Pestről (ez kb 3 éve volt) mert ez a világ legszarabb helye és kihal minden pár éven belül, Ehhez képest azóta a belvárosban duplázódtak az árak, és még mindig benne van ez a potenciál, csak ha utolérjük a bécsi prágai árakat akkor is, nem beszélva a londoniakról.

Aki meg elpattintotta és Londonban gürizett akármennyit is, esélye nem lesz visszavenni soha, sajnos maradhat is ott. Az meg csak látszólagos h ott milyen jól él, mert az ottani tescoban minden olcsóbb ráadásul, de közben itt a bérek mostanság több verseny szakmában 30-40%-kal mennek éppen feljebb. Nagyon erős a felzárkózási nyomás ezt is mondtam már jóval ezelőtt.

A lenyúlások meg bármennyire is vérlázitók, mindig is ez történt a történelemben, a királyok is annak osztottak földeket akik a hiveik voltak, nincs ebben semmi különös. Ráadásul akié a föld, azé az ország alapon jobb ha magyaroknak osztották szét mint h szaré hugyé adták oda a 90-es évek közepétől a külföldieknek az IMF nagy bólogatása közepette. Persze ennek az is volt az oka h a szocik nem merték ellopni igy csak az eladási sikerdijból részesedtek, ebben azért a fidesz előbbre lépett :). De bár rossz, ez nem tragédia mindig is a világon mindenütt ez történt és ez történik legfeljebb szofisztikáltabban. Ez persze nem felmentés semmire, de nem kell a világvégét sem várni miatta

A demokrácia helyzete Mo-n a mostani történések tükrében sokkal jobb mint a németeknél és főleg azért mert a sajtót a negyedik hatalmi ágat nem gyürte maga alá a kormány, illetve nem közös gyökerekből eredtek mint Gyurci idejében amikor azért fullban elhallgattak mindent ami kellemetlen volt. Egy ilyen német felségsértéses per Mo-n elképzelhetetlen lenne.

És akárhogy is birkázzuk a magyarokat, sajnos OV volt a legkevésbé rossz alternativa és a migráns kérdés kezelésében messze előbbre látó mint az EU-ban szinte bárki (a jobbik is az bár az más megfontolásból)

És azt a most 1.5 milla, 2-3 év múlva 3-5 milla embert nem lehet majd kidobni a németektől, ez egy visszafordithatatlan tette volt Merkelnek. és ezzel akárki is akármit is mond sokkal élhetetlenebb lett Német o. Ez pedig egy óriási versenyelőny, lesz. Sajnos az elkövetkező legalább 50 évben a migráncskérdés lesz a legsúlyosabb kérdés az EU-ban, de a fejlett világban is Főleg azért mert 4 évvel ezelőtt már leírtam a 3D nyomtatós gyártást az általános robotizáció térnyerését, a teljesen önvezető autót (sokan még ma sem hiszik) a mars emberrel betelepitését, és a mesterséges intelligenciát (go-ban is veri a gép az embert) és most már a gazdasági ujságok is kapizsgálják meg kapargatják a témát Mo-n is. 4 év múlva ! De láthatóan a konzekvenciát még nem vonták le lehet ez is 4 év lesz még, h az emberi munkára egyre kevésbé van szükség nemhogy az irni alig tudó migráncsokra de a tanultak nagy részére sem.

AZ oktatásnál nem volt nahy bakj a klikk kitérő, ami úgy volt szar ahogy van, de lehetőslget nyujt a jelentős meghaladásra, ami a régi rendszernél lehetetlen volt. Tehát előrelépés h felrugták a régi szart és csináltak egy új szart, mert ebből tovább lehet lépni, és hála isten ezt a tanárok kivivják most, ahogy a szakképzésnél már tovább is léptek, ez is még szar de sokkal jobb mint bármikor.

Az eü helyzete tényleg katasztrófa, de erről egyrészt legfőképpen maga az eü tehet (feudális főorvosok) másrészt ez a helyzet magában hordoz egy óriási fejlesztési lehetőséget, mert mint ezt is már rég leirtam teljesen más alapokra kell helyezni az egész rendszert, tudásbázisos mestérséges diagnosztákra (emberi jóváhagyással) személyi eü adatgyüjtő és riasztó appokra amikől már Mo-n is többet fejlesztenek, na és a génsebészetre szervek kitenyésztésére őssejtes terápiákra kéne összpontositani és itt megkerülni az EU tiltásokat, valszeg a régi leroggyant korházak helyett ezekre a területekre kéne a pénz lapátoloni.

Mo területe pedig az egyik legkellemesebb klimájú mindig is be fogják népesiteni, nem fog itt kihalni itt semmi sőt a potenciális kapacitása inkább 30-40 milla emberről szól. Ez látszik nekem ha távolabbra lépünk és nem a napi ****ságokben pörgünk.

Re: nincs cím

#767719 phiona Előzmény: #767717

A magyar főleg azért meg megy mert nem él meg… kevésbé elvbeli okok miatt. A magyar gimis azért tervezi mert már netes nemzedék és pikkpakk látja mit tanulhat máshol, mik a kilátások máshol, és h itt ez 1 posvány, ennyiből is. Az EU-s polgárok tán lazábbak, megélnének otthon is… de izgalmas a világ, és miért ne éljenek máshol, ami érdekli őket? :-) A migráncsos fenyegetés még kevéssé játszik a tudatokban sztem, inkább a választás szabadságának megélése nyert teret.

#767718 phiona Előzmény: #767715

Pontosan. Az államnak be kéne látnia h nem bír ezzel és privát kezekbe adni. Telki mondjuk belebukott, de sztem azért mert nem csinálták jól. Beleláttam, államiban foglalkoztatottakat alkalmaztak 2-3. állásban. 80e/nap azért volt bent a beteg mert várta h a doki kiérjen hozzá… ez nem megy. Főállású orvosok, nővérek. Gyerekemnek fogszabályozni kellett, elküldtek az államiba. Ültünk 5 órát a váróban, majd közölték h lehet ez másképp is ha a magánrendelésre megyünk. Gyerekre rá se néztek. Közben kaptam címet ajánlást, azóta oda járunk, mindenki. Ára van de baromi korrekt, gyönyörűen dolgoznak. Nem sajnálom rá a pénzt csak a kötelező tb-re sajnálom, mert azért nem kapni semmit, max kínt és megaláztatást.

Sztem engednének ebben… mármint h magánkézbe adni. A menő orvosok akik nem érdekeltek benne mert sokkal jobban jönnek ki így h állami fizu + leszopom a rendszert + hálapénz. Nagyon radikálisan le kéne választani őket az állami tőgyről h vállalkozásba menjenek…

#767717 tozsdenyul Előzmény: #767716

szvsz amíg olyan az ország, hogy a magyar inkább elmegy, addig az Eu-polgár még

annyira, és kb ugyanazon okok miatt

#767716 phiona Előzmény: #767712

Sztem sokakban él még az „Európa-illúzió”, ez hozhat ide népeket… De persze igazad van h kinyílt a világ, és is csak lesek h hazaiak merre sokfelé mennek ki… Ausztrália alap de sokan Ázsiába is, ott nyílnak új lehetőséget és becsülik a magyar tehetséget. A másik az éghajlati változás, ha bejönnek a forró nyarak és Paks nem bírja a légkondit, tarthatatlan lesz. Eü: csak privát, a külföldieké ált erre fedezett is. Vizünk bőven van… most mondom h ez lesz a következő nyúlás :-) Én is szeretném hinni h van jövője ennek az országnak… h nem rokon senkivel: nem feltétlenül baj, ad 1 delikát ízt… de persze a betelepülő EU-s polgárt is meg kéne becsüli, nem cégeknek szórni a mannát / adókedvezményt nyalásilag amelyik ha kedvezőbb a szél máshol: már pattan is.

#767715 tozsdenyul Előzmény: #767713

nagyon egyszerű pedig, addig nem is lesz semmi, amíg piaci alapon nem megy

az állami az ennyit tud

mi viszont centralizálunk, mert a liberó az ...

centralizálás, urambátyám nepotista rendszer van, erre szavazunk, viheted a krétát az oktatásba, pelenkát az eü-be

20 éve megy a dolog, de valószínűleg nem sikerült elmagyarázni

aki változtatna, az semmi támogatást nem kap, már csak azért sem, mert kádár népének a centralizálás kell, meg az urambátyám

a népet akarod lecserélni?

#767714 tozsdenyul Előzmény: #767712

tehát 1. lépés lenne, hogy visszaforduljunk azon az úton amin jelenleg haladunk - utána lehetne célpont magyarország is

#767713 phiona Előzmény: #767711

Mosolyt csalsz az arcomra – te írtad 2x, túl értelmiségiül adaptáltam? magyarul volt. Topikot amit indítottál az unalomig ismerteket ismételgeted, és még büszke is vagy… Ki mit írt versenybe nem megyek bele, majd eldönti az olvasó.

De köszönöm a felütést mert valóban elfásultam kissé… hiába nyersz kis csatákat ha a háború vesztésre áll. És erről eszembe jutott h elmeséljem nektek miért is nem bízom a feketeruhás, általam tisztelt Mária nővér mozgalmában sem. Progresszív osztályokon más lehet, ott minden az életről szól, no de a krónikus bel: más néven elfekvő… Történt, h hozzátartozóm simán sebészetre került de első naptól bekokózva tudattalan, nem itatható családtagok által, vastag jattok a nővérkéknek h itassák. Hatalmas sebészet, budai menő kórház, semmi diszkréció, aki belép látogató látja h mind szarban van, szó szerint. Hát h nem kaptak pelót. Családtag vett az egész osztálynak, mellette épp a patika, 30 db kb 5e Ft. Akkor sem léptek, a 2 gép monitorja is látszik: egyiken vmi sárkány esz mandarinokat és azt nyomja a nővér, a másikon a gyógytornász fészbukozik. Hozzátartozóm másnap a vastag jattok ellenére intenzívre került kiszáradás miatt. Visszakerült, nem kiadható mert mindene összeomlott… krónikus bel. Mielőtt meghalt mindenét ellopták, utsó nap még kért szódabikarbónát h rossz a gyomra – a nővérke nem adott „mert ennek már mindegy”. H mindenét ellopták úgy értendő h lecsatolták a karóráját is… vitték alóla a felfekvések elleni báránybőrt is. A Mikulás csokijait, a kis jattokra apróban összerakott 12e Ft-ot a fiókjából, a gyümölcseit… csak az éjszakás nővérek lehettek, más nem jut be. Osztályos főorvosnő savanyú hölgy kikérte magának – no nem a lopást hanem h szólva lett. H nincs fogalom arról ők milyen keveset is keresnek, szal ez kvázi vmi kafetéria v nemtom. És h fel lehet jelenteni de úgyse lesz semmi, már sokan feljelentettek de a rendőrséget nem érdekli. Itt tartunk, mármint erkölcsileg. És simán elnyammogja valaki az így lopott csokit és gyümölcsöt, simán eladja az órát és báránybőrt… Ide jutottunk, ez a gyalázat. Ezek a nővérek meg a fedező orvosok persze h nem állnak ki, intenzíves eleve 1 milla körül keres és akkora arca van h a fal adja a másikat… Az orvosok jó része is az államiban privátol és ad a nővéreknek is belőle. Volt 1 kisebb műtétem évekkel ezelőtt, ambuláns, oszt láttam a lapon h kiírtak rá több100e Ft-ot, ettem ittam aludtam meg vizsgáltak és szétműtöttek napokig – ez mi? Ne törődjek vele, azért van h a csóri erdélyieket is elláthassák akiknek nincs tb-kártyája. Rothadt az egész rendszer, nem arról szól h szegény eü-sök, próbál mindenki túlélni… és sajnos ez hajlamosít a lealacsonyodásra. Balog mondta h majd az emberiesség átsegít…max a túlvilágra és nem túl kedélyesen.

#767712 tozsdenyul Előzmény: #767709

jelentős változások nélkül ez vagy átmeneti jelenség lesz, vagy nettó kivándorláson belüli részhalmaz.

egyrészt intoleráns a társadalom, másrészt komoly vonzerőhöz 'rule of law' kell...

amiben rossz irányban haladunk

putyin is milyen fáin ember, tökösen megold mindent, migráncskérdés, liberók stb

valahogy mégis menekül, aki tud

innen is menekül majd, ha megtapasztalja a magyar eü ellátást pl...

a friss rangsor, hogy hova mennek emberkék tőkével:

usa, ausztrália, izrael, dubaj

(főleg francia, olasz, stb helyekről - ehhez meg még kulturális kapcsolat is kellene, ami megint nincs a mi esetünkben, latin országokkal különösen)

de majd meglátjuk, megint valami amiben nagyon örülnék, ha tévednék

#767711 Ibiza Előzmény: #767709

:) "arcodra csalás.." ..ju no..I beszélni kicsi magyar? ne légy mesüge.

Mit tettem mit nem ez könnyen mérhető..milyen topikot indítottam..miket írtam..stb stb..

Mondtam nyomj egy ütőset..egy saját kútfőt.. egy értelmeset..ami neked az..

kategóriák minősítések..békétlenség..nyugtalanság..a harmónia teljes hiánya ami átjön tőled.. fáradtnak tűnsz.. kompenzálsz..szaladsz valami után.. ez mi?

#767709 phiona Előzmény: #767697

Csórikám, már olyan mosolyod lehet a sok arcodra csalás után mint Jokernek… :-) Vegyél vissza, vedd észre h nem azért nem szólnak be mert egyetértenek hanem mert átugranak – v menekülve igyekszenek felejteni. Te mi eredetit is írtál x akárhány hsz-ben? h nézted a bogarakat kiskorodban? meg a SZU-ban voltak csajok? Brávó. Próbálkozz az értelmiségi gondolatok megértésével, bízom benne h menni fog. Tudod nem a számosság adja a minőséget, h én mit tettem ide: visszaolvasható. H te mit: nem, mert több nagyregényt is meghaladna, ráadásul uncsi is mert 99 % önismétlés és a mag se nagy szám. Alap pedig h ne untasd az olvasót. Vannak gondolkodók és vannak önérvényesítő sekélyesek. Aki makizza a fórumtársait meg legalább néha hallgasson. Ennyit erről.

Az előzőekhez még: főleg nyuggerek jönnek egyelőre akik max a fogyasztásban járulnak a GDP-hez. De mivel egyre több területen terjed a home office, konkrét munkahely nélkül is jönnek majd akiknél belefér… amcsi építészmérnököt pl én is ismerek aki már itt él, imád itt, de könyvvizsgálót is aki az adriai hajójáról dolgozik… a repjegyek egyre olcsóbbak, havi 1-2 alkalomra a szükséges tárgyalások (ha kellenek egyáltalán) összeegyeztethetők. Net legyen, egyre inkább telefonkonferencia skype viber megy…

#767708 phiona Előzmény: #767702

Tőzsdefórumon nem csak a BÉT lehetne a téma hanem a többi befektetési lehetőség is. Vannak akik jó 20 éve nyomják és még talpon vannak sőt… érdekesek lehetnének a meglátásaik, de nem írnak ide mert nincs inspiráció, ill ami van inkább taszító.

#767707 phiona Előzmény: #767692

Én ilyen néhanapi vagyok. Nem írtam sokat ide x év alatt (talán 5v 6 év?), de többen vették a fáradságot és végigolvasták – nem is gondoltam volna, de írták priviben reflektálva erre-arra. Általában olyanok persze akik jónak tartották a gondolataimat, hiszen különben nyilván hagyták volna :-)

A vállalt karakterem itt: aki szól. Népszerűtlen szerep, afféle Kasszandra. Nem azért mert megfeküdte a macesz a gyomrom vagy elhagyott a pasim. Még sose hagytak el és bármilyen furcsa: mágnesként működöm a hétköznapokban, összehozom ami összeillik (nem házasságközvetítés, mielőtt).

Ebben az oldalban az az óriási potenciál h jól strukturált tematikájában, jól bevezetett volt a régi (sok) íróval, és mutatta h nagyobb userszám mellett is ütős, nem mint a mára egyedüli „konkurencia” pf, ahol annyi az írás h elsikkad a kiemelkedő is – itt eleve minőségi közeg volt. Azán jött AT túlnyomva magát, aztán mentek Macikáék, aztán meg lett sértve AL… és mára a romon 1 másfajta „minőség” tarol.

Az ingát mindig direkt feszítem ki. Ha veszve lenne nem szólnék, kár lenne bele. Van még sok jó, segítség egymás felé és okos meglátások is. De a stílus, ami eluralkodott: veszélyes mert negatív hangulatú és kirekesztő. A látogatottságot meg nézzed, mindig nő ha írok :-) persze biztos csak mert van 1 bulváros íze h itt majd csihipuhi lesz. Talán másért.

A haza elvesztésében is direkt húzom ki az ingát. Azzal együtt h kevéssé vagyok optimista. Olyan sok a kihívás most a világban, h nem tudott kinőni itt még 1 alternatív politika. Nem vagyok fotelforradalmár, minden fontos tüntetésen ott voltam. Termosszal :-) benne forralt bor, jól jött a hidegben, nem is értem a vendéglátósok miért nem repültek rá. Mivel csak kis részét ittuk meg a párommal, a hajléktalanoknak is jutott… akik szintén jöttek. De azok a figurák, az iwiw-es is: a frankó megmondása után eltűntek. Oly korban élünk itt a földön amikor a hatalom úgy elaljasult, hogy meggátolja saját utánpótlását. Miért? Mert hiteles nem lehet olyan mint ők, és más út meg nincs… A Jobbikot is az oroszok pénzelik és amint a fazékhoz ér nyúl… Vagy nézd meg Viktor Önnön fiát Gáspárt: tele a net vele h a fiatalok majd Istennel hoznak változást – nem osztom h apuci trükkje szcientológusok v hitgyüli másolására, ez 1 szegény gyerek aki a szörnyű apja ellen lázad… de a Körcsarnokból se lesz párt. Oké választunk és visszajönnek a szocik, esetleg jobbikos kombóban. Mi lesz jobb? Igen éhesek… Hofi vicce jut eszembe Krisztusról, amikor hessegették a legyeket róla: hagyd fiam, éhesebbek jönnek helyettük… És mi lesz még? Kettős hatalom, politika a kormánynál, gazd javak lenyúlva a fityisznél. Mindent vittek, nem vetted észre? ami maradt viszik még 2018-ig, miközben te azon problémázol h én csak néhanap írok. Oszt majd bedugul az EU-s csap is, oszt marad a sok felpumpált nyugdíj meg maradnak a segílyeskék. Szabad vagy mert szavazhatsz, aha. Az egyetemek kihalnak mert a mai gimisek már mind külföldre aspirálnak. Aki életképes: mozdul, az értékesből kevés csökönyös marad csak… de nem bírja majd eltartani az országot, az étvágyat. Multi jön és megy, ahol olcsóbb, erre nem lehet GDP-t hosszú távra alapozni. Az az 1 esély maradt amit Spade írt: h mivel a menekültáradattal az EU iszlamizálódik, ide kerülhet a „régi” EU súlypontja, főleg németek de más országbeliek beáramlásával is. Ez az ingatlanvételekben már megmutatkozik, nem a CSOK nyomta fel az árakat… külföldiek vesznek máris rengeteget. A kerítéssel és németeknek átdobással ügyes volt Viktor, ki is nézik belőle h folytatja. A többit meg leszarják, van Aldi meg Lidl oszt jólvan. Ennyiben tehát ki kell nyílnunk, jön történelmünk 3. betelepítése: nem mint a szászokkal v svábokkal hatalmilag, hanem önkéntesen. És mulikulti van/lesz, velük még mindig jobban járunk mint a muszlimokkal járnánk.

Jah! és a migráncsos népszavazás csak porhintés, pol játék jó sok pénzért… az EU-t nem kötelezi, a parlamentet kötelezi, de a fijukk így is olyan törvényt hoznak amilyet csak akarnak…

csak az "értelmiségről".…

#767706 Ibiza

csak az "értelmiségről".. ha már szóba került..Én sokat olvasok tőlük..még ha közel sem értek egyet velük vagy esetleg részlegesen...

egyik ilyen TGM..aki néha mutatja a furcsa agyműködés jeleit..de legalább használja..

vagy ilyen Tölgyessy

http://hvg.hu/cimke/T%C3%B6lgyessy_P%C3%A9ter

hvg figyelő alap nálam ott is elolvasom a véleményeket..

Én a magam részéről jobban szeretem a lényeglátást a konstruktivitást.. az otp-s Csányi vagy a molos Hernádi.. Jaksity.. szintetizálását..

#767705 Ibiza Előzmény: #767701

:) jó ha ennyire okos valaki.. At az sok, ibiza..mittudommilyen.. Ursi meg nem.. prospero magának köszönheti.. csupa minősítgetés.

hol a szabadelvűség.. a gondolatok sokszínűsége iránti igény?

Nem lenne egyszerűbb csinálnál vagy csinálnátok (vennétek) egy saját fórumot? egy saját izlés szerintit egy olyat ahova ibizákat nem engedtek be és pörög pezseg természetesen gazdaságilag is egy sikertörténet... ami egy nagy gyűjtőhelye a nagy értékűeknek..

Bemenni a készbe és fitymálgatni elég egyszerű..meg elég tipicsnij.. kitalálni valamit megcsinálni és belerakni egy hatalmas energiát tudást..na ez a kihívás.. ebben van az alkotási vágy kiélése..

#767704 phiona Előzmény: #767691

Most is sokan tőzsdéznek és írnak pl a pf-en. Több user van aki azon a nicken mint itt írt korábban. Miért nem ide, amikor sokkal ütősebben megjelenhetne a véleménye, nem veszne el a sokban? Erre kaptam azt a választ amit leírtam alant.

Egy fórum hangulata, pláne ha kicsi, meghatározó. Én már olyan régen követem ezt h anno még a Somló-féle Tőzsdehírt is olvastam :-) aztán a Tőzsdefórumot stb. Az első még kimondottan udvarias volt, aztán már ment az adok-kapok de határokon belül. És a jó hangulat, progresszivitás uralkodott, a vitákat inkább oldották humorral mint zsidózással vagy a másik anyázásával. Ha eltérő is volt a vélemény tisztelték a másikat h a fórumtársam, mint 1 tágabb család… Ez a hangulat veszett itt el, megvolt, de elveszett. Igaz, a világ is keményebb lett… de erre nem az a jó válasz h akkor érvek helyett rúgjunk. Nem az, h hagyjuk h vki elviszi, magára formálja az egészet, rossz közérzetet hagyva az olvasóban. „Én nem olvasom” és kész is van: ha felelős tag vagyok szólnom kell, különben lassan elfogy a levegő…

A férfiak sajnos puhulnak, már dán sperma se jön a spermabankba… :-) mondjuk meglepett h importra szorulunk, de sajna higul a magyar anyag, a vágyott teherbeesések elmaradása is főleg ffi-ági ma már. Olaszországban ma ha kimész este 7 körül a főtérre, a babakocsit tolók jó 80 %-a fiatal férfi… amíg a nejük edz h csini legyen a társadalom számára. Nem mint rég h mamma az első gyerek után elhízott és tálalta a pastát vacsira a megfáradt férjnek, meg leste a kívánságait – nem, asszonyka önmegvalósít. Nem rád vonatkozott, nemzetközi tendencia h tűnik a vér a ffiak pucájából… Ha elfogadjuk h a paternalista társadalmaknak valós alapja volt: ez baj, hiszen ki fog így küzdeni? Az otthon maradt nők mint Szíriában? A férfiaknak bizonyítottan jobb a lényeglátó képessége, nem véletlen h a történelem nagyjai mind filozófiában, mind természettudományokban de harcászatban is belőlük kerültek ki. Most meg egyre több a fül-farok behúzós – attól jött itt fel, h a fórumon is ritkán látni igazi férfit, aki pl a negatív egyénieskedéssel is szembeszállna. Aki nem locsog de mondandója van és érvekkel kiáll mellette. Inkább a rinyálás h de szar meg de szemét – a politika, lépjél bakker ne sírjál… :-)

A látogatottság és a BÉT…

#767702 Fornit

A látogatottság és a BÉT forgalma egyenesen arányos egymással, sőt a látogatottság hatványozottan csökken a forgalom/érdeklődés csökkenésével, mint egy tőkeáttétes etf. Ahogy a BÉT 2013-14 ben beesett a forgalom nélküli érdektelenségbe, úgy tűntek el róla a játékosok, és értelemszerűen a tőzsdefórumokról is. Mind a kiábrándultak, mind az anyagilag bedaráltak. Én is sokkal kevesebbet szólok hozzá az utóbbi 2 és fél évben, mióta nem BÉT-ezek. A pf-en is sokkal kisebb intenzitás van sztem, anno 20 perc alatt betellt ott is egy oldal hozzászólásokkal, most vsz sokkal hosszabb idő alatt.

A politikusbuzulda topicok hozzászólásai, pl valaki lesz0pná valaki meg felakasztaná a jelenlegi kormánypárti felsővezetést, nem túlzottan befojásolja. Hívők mindig is voltak tán még többen is, régebben még jellemzőbb is volt.

#767701 phiona Előzmény: #767690

AT vállalhatatlanul sok volt, nem vitázott hanem kinyilatkoztatott 10 topikban egyszerre terjengősen, eluralta a fórumot. Ursi ír a migráncsos topikban. Te is elvitázgatsz itt főleg banyaiz-zal mostanában. A címkét meg magadnak köszönheted, mert védhetetlen helyzetekben is a kormánypropagandát nyomtad. És épp te nem hagyod magad: csak mondod és mondod tántoríthatatlanul :-) Arra nem gondoltál még, h ha más lenne a közeg, jönnének esetleg mások is? :-) vagy visszajönnének akik nem írnak, mert kedvüket vesztették?