Re: nincs cím
phiona Előzmény: #767711Mosolyt csalsz az arcomra – te írtad 2x, túl értelmiségiül adaptáltam? magyarul volt. Topikot amit indítottál az unalomig ismerteket ismételgeted, és még büszke is vagy… Ki mit írt versenybe nem megyek bele, majd eldönti az olvasó.
De köszönöm a felütést mert valóban elfásultam kissé… hiába nyersz kis csatákat ha a háború vesztésre áll. És erről eszembe jutott h elmeséljem nektek miért is nem bízom a feketeruhás, általam tisztelt Mária nővér mozgalmában sem. Progresszív osztályokon más lehet, ott minden az életről szól, no de a krónikus bel: más néven elfekvő… Történt, h hozzátartozóm simán sebészetre került de első naptól bekokózva tudattalan, nem itatható családtagok által, vastag jattok a nővérkéknek h itassák. Hatalmas sebészet, budai menő kórház, semmi diszkréció, aki belép látogató látja h mind szarban van, szó szerint. Hát h nem kaptak pelót. Családtag vett az egész osztálynak, mellette épp a patika, 30 db kb 5e Ft. Akkor sem léptek, a 2 gép monitorja is látszik: egyiken vmi sárkány esz mandarinokat és azt nyomja a nővér, a másikon a gyógytornász fészbukozik. Hozzátartozóm másnap a vastag jattok ellenére intenzívre került kiszáradás miatt. Visszakerült, nem kiadható mert mindene összeomlott… krónikus bel. Mielőtt meghalt mindenét ellopták, utsó nap még kért szódabikarbónát h rossz a gyomra – a nővérke nem adott „mert ennek már mindegy”. H mindenét ellopták úgy értendő h lecsatolták a karóráját is… vitték alóla a felfekvések elleni báránybőrt is. A Mikulás csokijait, a kis jattokra apróban összerakott 12e Ft-ot a fiókjából, a gyümölcseit… csak az éjszakás nővérek lehettek, más nem jut be. Osztályos főorvosnő savanyú hölgy kikérte magának – no nem a lopást hanem h szólva lett. H nincs fogalom arról ők milyen keveset is keresnek, szal ez kvázi vmi kafetéria v nemtom. És h fel lehet jelenteni de úgyse lesz semmi, már sokan feljelentettek de a rendőrséget nem érdekli. Itt tartunk, mármint erkölcsileg. És simán elnyammogja valaki az így lopott csokit és gyümölcsöt, simán eladja az órát és báránybőrt… Ide jutottunk, ez a gyalázat. Ezek a nővérek meg a fedező orvosok persze h nem állnak ki, intenzíves eleve 1 milla körül keres és akkora arca van h a fal adja a másikat… Az orvosok jó része is az államiban privátol és ad a nővéreknek is belőle. Volt 1 kisebb műtétem évekkel ezelőtt, ambuláns, oszt láttam a lapon h kiírtak rá több100e Ft-ot, ettem ittam aludtam meg vizsgáltak és szétműtöttek napokig – ez mi? Ne törődjek vele, azért van h a csóri erdélyieket is elláthassák akiknek nincs tb-kártyája. Rothadt az egész rendszer, nem arról szól h szegény eü-sök, próbál mindenki túlélni… és sajnos ez hajlamosít a lealacsonyodásra. Balog mondta h majd az emberiesség átsegít…max a túlvilágra és nem túl kedélyesen.