Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #767697

Csórikám, már olyan mosolyod lehet a sok arcodra csalás után mint Jokernek… :-) Vegyél vissza, vedd észre h nem azért nem szólnak be mert egyetértenek hanem mert átugranak – v menekülve igyekszenek felejteni. Te mi eredetit is írtál x akárhány hsz-ben? h nézted a bogarakat kiskorodban? meg a SZU-ban voltak csajok? Brávó. Próbálkozz az értelmiségi gondolatok megértésével, bízom benne h menni fog. Tudod nem a számosság adja a minőséget, h én mit tettem ide: visszaolvasható. H te mit: nem, mert több nagyregényt is meghaladna, ráadásul uncsi is mert 99 % önismétlés és a mag se nagy szám. Alap pedig h ne untasd az olvasót. Vannak gondolkodók és vannak önérvényesítő sekélyesek. Aki makizza a fórumtársait meg legalább néha hallgasson. Ennyit erről.

Az előzőekhez még: főleg nyuggerek jönnek egyelőre akik max a fogyasztásban járulnak a GDP-hez. De mivel egyre több területen terjed a home office, konkrét munkahely nélkül is jönnek majd akiknél belefér… amcsi építészmérnököt pl én is ismerek aki már itt él, imád itt, de könyvvizsgálót is aki az adriai hajójáról dolgozik… a repjegyek egyre olcsóbbak, havi 1-2 alkalomra a szükséges tárgyalások (ha kellenek egyáltalán) összeegyeztethetők. Net legyen, egyre inkább telefonkonferencia skype viber megy…