Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

egyelőre partvonalon vok…

#768046 Sumér harcos

egyelőre partvonalon vok.

bátortalanul figyelem mi lesz ezzel a 7400al.

"A Lukoil orosz olajváll…

#768010 polgarmester

"A Lukoil orosz olajvállalat alelnöke szerint az év végéig megszületik a megállapodás az olajtermelők között a kitermelés befagyasztásáról. "- ezt remélem év végéig lebegtetik majd.

Re: nincs cím

#768006 polgarmester Előzmény: #767996

Most értem csak haza, hmmm, ezek zöldek. O.o

Dax-nál szépen benyaltam egy kis bukót (kivert a short stop).

Felcuccoltam délben némi otp részvénnyel, de inkább long certivel -dax helyett. Eddig jó.

Legyen igazad!

370-nél vettem egy kis d…

#767996 Csusza

370-nél vettem egy kis dózist, nehogy reggel meglepi nyitás legyen, én meg álljak csak, mint f a lakodalomban...

#767994 Csusza Előzmény: #767821

Nem nyugszanak ezzel, csak veszik, veszik, nem adja senki.

Úgy tűnik, ez a 7305 volt a kori, komoly...

#767798 banyaiz Előzmény: #767788

Nagyjából ez a belföldi játék (végre nem arról kell beszélni politika éppen mivel zaklatja, bár ez a posta fhb , mkb kutyulás zavaró tényező elég rendesen)

Külföldi játék az már bonyolultabb mert át kell esnünk amcsi kamatemeléseken míg piac megszokja, és ez a világ többi nagy gazdaságának a gyengélkedése mellett nagyon necces.

Most inkább külföld tűnik veszélyesebbnek a papírra, hogy esetleg komolyabb piaci esés világban.

#767797 banyaiz Előzmény: #767788

Vsz most kb annyi a játék idei évre, hogy Cs vétel szintek az a 6300-500 az alá nem szabadna mennie. Piaci parákban se. Magyarul lépjen egy emeletet feljebb az 5000-6000 közöttiről.

Nagyjából olyan 6500- és felfelé nem tudom mit mondjak 8 k közé .

Ezt kellene az idei gyorsoknak alátámasztania , hogy jönnek a javuló számok. Aztán tovább előre.:)

Hangulat átfordult letargiából optimizmusba ez jó mert inkább árazzák felül jócskán mint alul.

Mondjuk azt nehéz elképzelnem az idei évben 200+ mrd-os eredményt fog felmutatni. De nem bánom ha meglepnek vele, de az tényleg komoly meglepetés lenne a számomra.

#767772 Sumér harcos Előzmény: #767769

esni nem tud,ha 7400 fölé kerül akkor pikkpakk 7800ra huzzák....aztán közzéteszik mennyi sort zárodott.

3nap emelkedés után korrekcio felfelé:)

7000-7100 szint is már álom marad,mint a 6500?:)

#767662 banyaiz Előzmény: #767641

Megelőlegezi a piac az eredményeket.

Részvényenkénti 400-500 ft profitról, részvényenkénti 700-1000 Ft közé kellene mennie a banknak ahhoz , hogy öröm boldogság legyen 7000-10000 között.

Ha azt nézem, hogy ebben a kínlódásban/válságban csinált 300-500-at stabilan hitel/betét 2/3-nál akkor potenciálisan minimum szerényen 2000 benne van a rendszerben. Csak a gyakorlatban ezt a kihozni ahhoz nagyon sok mindennek össze kell jönnie.

7xxx-es ár az valahol 700 Ft körüli nettónak az árazása részvényenként.

Kíváncsian várom mi lesz , mert Cs papa olyan hangon nyilatkozott mint a régi szép időkben. Ilyen önbizalommal teli nyilatkozatokat utoljára 2000-es évek közepén hallottam tőle, akkoriban még számokat is hozzátett. Ezeket most én nagyon hiányolom , és a válság alatt is hiányoltam ezt . Új stílus ami bejött, hogy mond vmit számszerű várakozások nélkül. Egye fene ha hozza a brutál eredményt, de azért menedzsment várakozásokat közölhetné számokkal.

#767661 banyaiz Előzmény: #767623

Ez a dialektikus materializmus lényege. :) Egyik évben világforradalom , gonosz bankok, szavak szintjén olyan adósmentés, hogy már bank fizet azért , hogy valaki hitelt vett fel tőle. Másik évben ott nyomulnak a banki közgyűlésen, hogy a gazdaság növekedését támogatását elvárnák, a bankszektor fontos partner. Gazdasági törvényszerűségeket nehéz átírni a pártirodában. :)

Persze lehet vele próbálkozni ideig óráig.