Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

nagyon nem értem ami az …

#767641 Ibiza

nagyon nem értem ami az OTP-vel történik.. sokkal jobb eredmények mellett nem volt ennyi az ára...

Re: nincs cím

#767623 polgarmester Előzmény: #767620

Látod ebben van a művészet. Felváltva szabadság harcolunk és közben lehajolunk a szappanért. Közben otp-tlen leszek.

Kéne egy kicsit beesnie most már.

#767620 banyaiz Előzmény: #767615

Tartalékoltuk az erőinket , hogy a megfelelő időben lesújtsunk .

Megint túljártunk az imperialisták eszén, nem lennék most a helyükben. :)

#767615 polgarmester Előzmény: #767613

Ez a szab.harc utóhatás eredménye. Míg a Nyugat ünnepelt(e magát), és jó nagy lufit fújt- addig mi bóvliztunk, leértékelődtünk- ma meg mi vagyunk a piacon a friss ropogós zöldség- akit a lenti polcról kitettek a szemek elé.

mehetne még egy kicsit maradt pár TL 19-20-as certim.

#767613 banyaiz Előzmény: #767609

Jól néz ki a mai nap is.

Cs papa is jól beszélt. Vételei 6500-nál mire veszi stb, lassan 1000 Ft-al feljebb van a papír. Ezt a lelkesedést kell megőriznünk nekem ez nagyon tetszik. A mértéke kicsit meglepő de ha már meglepetés inkább pozitív irányba mint lefelé. :)

Bux 27 k felett nem tudom mikor járt utoljára. De ha tippelnem kellene még válság előtt. Vezető indexek ezt már produkálták kb 2012-ben sacc/kb kicsit megkéstünk .

#767609 polgarmester Előzmény: #767605

látom. felkészül: ts09 7 814.-kütési árral.:) Lassan kell új ts. nincs termék a shortosoknak.

Lansdowne Partners viszont nyitott

#767601 polgarmester Előzmény: #767598

Erre az esetre tartalékolom a certikéket.

Azért jövő héten remélem még lesz beszálló, kicsit lejjebb.

7260-on eladva minden. (…

#767591 Csusza

7260-on eladva minden. (6990-es átlag volt)

#767580 Csusza Előzmény: #767476

Nagyon hasznos infók, köszönöm szépen, hogy így összeszedted!

Már nem is tetszik annyira ez a certi dolog... :-) Otp részvényekkel már viszonylag tűrhetően tudok bánni, nem biztos, hogy a certivel fogom elégetni a nagy nehezen megtermelt zsét.

#767578 polgarmester Előzmény: #767576

Előbb utóbb a Tcom is meg lesz hajtva, csak lehet nem várom ki - máshol jobb a megtérülés. Szerintem. De, vettem kicsit abból is.

#767576 TrendMan Előzmény: #767575

Igen, szerintem a magyar részvény mögöttes termékü certifikát a kisebb áttétel miatt megbízhatóbban kereskedhető.

Többször azt figyeltem meg, hogy az OTP és a Telekom mostanában tandemben nyomják, ha az egyik kifárad, akkor a másik tör előre.

Kiváncsi vagyok, most megy e feljebb a Telekom?

Egy szerény, visszafogot…

#767575 polgarmester

Egy szerény, visszafogott ember megnynilatkozása:

Mr. Csányi: "le fogjuk lépni a magyar bankszektort"

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/csanyi_le_fogjuk_lepni_a_magyar_bankszektort.5.230357.html

Célok 2016.04.

A menedzsment óvatos a kitekintéssel kapcsolatban, mert egyrészt nem szeretnék a részvényeseket félrevezetni, de a versenytársaknak sem szeretnének túl sokat elárulni.

Oroszországban idén már nyereséget várnak (itt a rubel és az olaj árfolyamának alakulása okoz bizonytalanságot)

Ukrajnában fontos kérdés, hogy a szerkezeti reformokat végrehajtja-e az ukrán kormány, ha igen, akkor ott is jobb évek jönnek.

A korábban kitűzött célt, a 15% feletti tőkearányos megtérülést 2017-re teljesíteni tudja a bank.

A jegybanki alapkamat csökkenésével a marzsok is zsugorodnak, az OTP idén 25 bázispont marzscsökkenésre számít

A kockázati költségek további csökkenésére számít idén a bank.

A likviditási és a tőkehelyzet lehetőséget ad az akvizíciókra.

úúú....irány 10e

:)