Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#769051 matgab Előzmény: #769040

ja vétel utáni 3. napon már -15%-on volt...

Akkor vettem rá egy kis gold ETF-et. Elvileg tőkeáttétel nélküli, bár most egy 10-szeres tőkeáttételnek azért örülnék...

Ami érdekes, hogy a NIKE és az Altria nem esett 10%-ot a vételem követően, a Nike talán max 7-8at, igaz ő azért még most is eshet. De a dohányban sok a dohány...

#769038 matgab Előzmény: #768899

történelmi nap van ma: a top 20 legrosszabb részvény között egyikből sincs nekem, viszont a TOP 10 legjobb részvény közül 4-ből is van...:-) És egyre fényesebben csillog az arany portfolióm...:-D

#768749 matgab Előzmény: #768269

szerintetek melyik napra vettem ki eddig idén szabit? Persze, hogy erre a kellemes +10 fokos áprilisi szakadó esővel megáldott szerdára...

#768269 Janicroft Előzmény: #768186

Szerintem ezt most elhamarkodtad, de nyilván te érzed, nekünk meg jó lesz, uh. végső soron köszönöm! ;)

#768186 matgab Előzmény: #768069

aapple eladva. sajna 126-ról volt és 106-on adtam el, de legalább nem 100 alatt...

Nagyon nyögve nyelős lett. Ettől függetlenül persze lehet , hogy most jó lesz a gyors, bár nem hiszem, hiszen azt lehetett hallani, hogy az apple beszállítók profitwarningolgatnak. Meg kezd kifogyni a Steve Jobs féle szellemi hagyaték, egyre inkább az elkényelmesedő Nokia-t juttatja eszembe az aaple. De persze ott van az óriási pénztömeg amin ül ez a cég, és ha meglegyintenék, hogy adóamnesztiát kap, akkor aztán ihaj, úgy fog menni.

De ha a panama effektus kezdene el begyűrűzni (hujjuj de meglepődtek főleg a politikusok, hogy mindenki offshore-ban nyomul és ez ki is derülhet!!) akkor itt elkezdenek majd úgy csinálni, mintha megrendszabályozni akarnák ezeket a gyanús pénzeket amik leginkább nem az aaple esetében a gyanúsak, hanem a politikusi számlákon lévők, de belerúgni könnyebb lesz az almába, mint a politikusokat egyenként előszedni...

Szóval mivel eladtam, ezért várhatóan 2 héten belül plusz 10% az Apple-nél...

#768069 matgab Előzmény: #767521

na végre történt valami talán a K+S részvényeimmel is, mert már elég nagy minuszban voltak azok is...

#767463 matgab Előzmény: #767462

kár, hogy nem vettem tegnap richtert, éreztem az erőt benne...

na akkor legalább 6000-ig meg se álljon, 7000-nél eladom.