Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#766804 banyaiz Előzmény: #766798

Nekem tetszik amit látok. Egyrészt régen láttuk 7 k felett, másrészt április eddig dax lejött vagy 5%-ot , usa mint a nem normális egyik nap esik másik nap emelkedik ugyanannyit nagyjából helyben jár, nikkei esett még többet mint dax.

Közben Otp 7 k fölött, telko izmozik, bét meg se érzi itt valami kis esésféleség zajlott zajlik egy egy piacon.

Mit csinálna akkor ha most az usa gyors szezon ATH-ra vinné amcsikat? Ezt én se tudom , de mindenesetre ez így egész tűrhető.

Főleg ha azt nézem melyik piac van idén pluszban. Dax 10% mínusz, usa 0 körül, nikkei majd 20% mínusz ha jól emlékszem. Bét a kemény gyerek. :) Arról se szólva, hogy tavaly mekkorát ment és arra megy most még.

Ha így nézem nagyon derék ez a 7 k környékén mászkálás.

#766802 Csusza Előzmény: #766798

Ezt mondom, ez így valahogy nagyon beteg szitu.

Nem is tetszik, szállogatok kifelé apránként.

Majd ha kialakul valami, akkor visszaszállok.

#766800 Sumér harcos Előzmény: #766798

volt egy törpe longom 900 alattról,zártam tegnap.

ma egy törpe short nyilt.

de én ehhez itt nagyobbat bottal sem,

nemtom mit akar.

#766798 Sumér harcos Előzmény: #766792

hát nemtom,mindenki kitört kitört kitörés.....

ma ugye megerősités kéne.

na de igy zajlik le egy kitörés -megerősités?mi ez a forgalom ami ma van?nagy xar...itt nyitoban már 2milliard kellett volna ilyen történelmi 7000 áttörésnél.

jelenleg már csillagos ég forgalom kellene a sok shortos visitson,helyette semmi.

500millio forgalom,mire várnak a long hivők? átment 7000en ,de senki nem veszi,pedig elemzések -majd ha visszi a 7000,jön a vételi kedv-ilyet sem látni jelenleg.

shortos meg már vagy van vagy nincs.

#766793 polgarmester Előzmény: #766792

RC "Megint jött a Marshall cég shortolni az OTP részvényét, legalábbis a piaci pletykák szerint 400 ezer darabot igyekezett a tegnapi kereskedésben 7000 forint körül eladni."

Most szórom ki a maradékot. vissza 6750-6800-ig várnám.

Számomra napok óta érthe…

#766792 Csusza

Számomra napok óta érthetetlenül viselkedik ez a papír. Senki sem adja, de senki sem veszi, 7 ezren minden ellenállás nélkül gyalogol át, nulla forgalommal. A csárton semmi értelmeset nem lehet kiagyalni.

Vagy most ez lett az új trend, vagy mi van?

A nyerő egy részét elba.…

#766729 polgarmester

A nyerő egy részét elba...ltáztam időben nem zárt dax long certivel- de, az összkép kellemes.

#766302 banyaiz Előzmény: #766298

Nagyon bikának tűnik a bét. Szinte meg se rezdül mai rossz hangulatra. 26 k feletti buxnál .

Nem bánom persze, de olyan szempontból érdekes hová menne ha külföld tovább menetel 30 k-s bux? Ott már rég jártunk.

#766283 banyaiz Előzmény: #766266

Milyen szépen tartja magát a papír, ne kiabáljam el. Negyedév első napja külföld eseget.