Köszi, neked is.
Szép, grat!
Tapasz, kösz!
Én nem tudom, itt mit kell csinálni egyelőre kivárok a meglévő pakkal.
Grat!
Egyet értek. Ennyire longos TF-ek ellen short-al menni szerintem több mint merészség. Szintén várom az újabb felkör lehetőségét, hasonló szintről :)
longot ijedten lezártam reggel.
shortolni nem nagyon merem,inkább végignézném 6550ig is lefelé partvonalról,és onnan ujabb fel -kör.
Grat!
Én most értem gép elé. Remélem nem maradtam le az eladásról, és nem fordul le.
(950 körül kezdenék eladni.)
Ma a kereskedési kényszerem miatt adtam el Ricsit, még van egy pakk- ha visszatántorogna- visszaveszem-
Oti-t nem lehet agyoncsapni a péklapáttal se, némi visszateszt után bandukol ez is tovább.
Máj-jún. eleje után viszont nemigen tartanék semmit.
Egyet értek, bull a piac. Az a kérdés, hogy meddig tart a jó hangulat.
Richter-be 5314-en szálltam be ünnep előtt (csüt). Ha most átviszi az 5450-et akkor szépet mehet még fel, ha holnap innen esik vissza, akkor nem várnám 5290 alá, majd onnan patt fel 5450 fölé (~5600?).
Tartom otit. Ma inkább Richter Gedeont értékesítettem.
ha csak a magyar piacot nézném, azt mondanám überbull van, venni kell mindent, mint a 90-es évek elején.
De mivel globálisan én most egy kisebb-nagyobb korrekciót várok, ezért csak a meglévő richter pakkomat tartom, de azt sem bővítem...
biztos az elemzők shortolják :)
Én nem jósolnék se piros se zöld hetet.
-----
szvsz még nincs kész a korrekció. 7000-ről korrekció jött le, most korrekció megy fel (6900-7100) majd onnan megint korrekció le (6560-80?).
6660-ról longot nyitottam ünnepek előtt, meglátjuk meddig megy fel.
Nekem jobb lett volna ma egy réssel nyitással le egészen 6580-ig h további longokat nyissak, de nem az lett.
Ennyi volt a kori❓ végülis 350et lejött 7000rol. Minden elemzés piros hetet jósol...
volt egykét kósza sortom,végülis ugy jártam,hogy én nem viszem át az ünnepen.
zárva.
lehet benyitok egy kósza longot is,csak szolidaritásbol,stockycsordaszellemből:)
de annyira nem tetszik...forgalom már loxar,euro 314.
Kicsit átrendeztem a portfoliót- any kárára- otp-mol-ricsi javára.
Tegnapi otp visszavéve.