Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#764742 polgarmester Előzmény: #764686

Meg. Asszem eladom a 6.608-630-as tételeket, nincs már sok.

Bízom egy kis visszában, de lehet cumi lesz...és akkor elpotyáztam ezt a remek terméket.

Kóstolgatja a 800-at.

#764685 banyaiz Előzmény: #764622

Erről eszembe jutott egy sztori mikor az a nagy menetelése volt bevezetés után évekig és tizedelték , ment tovább már 2 k fölött ami régi áron 20 k fölött .

Fodrásznál ültem akkoriban még dúsabb hajam volt olló is kellett hozzá. :) Ott vártak többen aztán otp-ről beszélgettek egymással hová megy még ez a papír nagyon drága ki az a hülye aki veszi stb.

Az is csak utólag vált ilyen egyértelművé .

#764683 banyaiz Előzmény: #764584

Emlékszem tavaly 4-5 k között is, vagy 5-6 k között is adogatták. Cs papa pedig 2 éve 4-5 k között borított most meg porszívózgatja.

Mióta követem Otp-t nagy vonalakban ezeket a vezetői tranzakciókat is . Ami úgy lejött belőle nekem amikor bónusz osztás van utána vérmérséklettől függően van aki mindent elad , van aki egy részét .

Kivéve Cs -t ő tőle volt meglepő az a nagy szórás .

Azért más kaliber is vagyoni helyzetben egy Csányi és a munkatársai . Igazgatóságban sok embernek a vagyona jelentős része az otp részvénymennyiség amit kapott , fizetés , bónuszok amit kapott. CS-nak pedig több 100 mrd-os egyéb vagyona van. Ez is egy más szitu azért .

Az is vszínű egyiknek sem kenyérre kell ha elad, főleg ha már hosszabb ideje az igazgatóságban van. Pl Erdeit figyeltem ő mindig mindent eladott azonnal ahogy megkapta mindegy milyen áron 3k-n 4 k-n bárhol ahogy megkapta eladás. Mondom mit csinál ez az ember, tartson már legalább 1 k részvényt ha kapja a több 10 k db-okat évente.

#764623 Sumér harcos Előzmény: #764622

a másik meg ugye itt volt ez az ominozus háromszög.

amiből kitört.

a célár akár 6770ig számolandó.teljesen normális a mozgás,ha ugy vesszuk.

na most akkor ha,mivel teljesitette.

utána mi jön?

:)

#764622 Sumér harcos Előzmény: #764621

most nekem ugy az a furcsa ,hogy az ország forumainak 90%a rajta ül a longvonaton,mindenki mondja 7000 lesz-7300lesz,és annyi is lesz?ilyen egyszerű pénzt keresni a kismakiknak,ez olyan lassan,mint az 1995ben vásárolt OTP részvény,ugye ami csak felfelé tudott menni,senki sortot nem ismert:)

hol van itt a TA?

hol van itt a tömegpszichozis?illetve éppen azt kihasználva a tömegek szivatása?

:)

#764621 polgarmester Előzmény: #764620

Ahogy én sem longoltam meg a daxot Draghi előtt- mert nem működött a netem.

Azért kéne egy kis egészséges visszateszt 03.18 előtt.

#764620 Sumér harcos Előzmény: #764618

na lesz-e egy 6700 feletti záró?

nem is kérdés...

ennyire jo még itt venni?frissen most?

6700on volt ott hirtelen vagy 50ezer darab sutty felszivta...

azt a ****,jo végignéztem ezt az egészet....:)

#764619 polgarmester Előzmény: #764618

Mevrikéknél ma sortos teli gatya:( Nem csökkentettek eleget.

Ma vettem- reggel- amíg működött a gépem, de most vajúdom, dobjam-e kis haszonnal- vagy üljem ki a 7.000.-forintocskáig.

3,14csányi bácsi, valszeg már tudja a kedvező 03.18-i híreket. szabadságharc prolongálva, lehajoltunk a szappanért.

#764614 Sumér harcos Előzmény: #764605

én.....longolni 6700ról nem fogom,shortolni nem merem.

felejtős számomra a papir,lehet jo időre.

erősebb kutya- ezáltal ,mivel én igy döntöttem,azaz döntöttem.....részemről baxxon maga:)

#764587 Sumér harcos Előzmény: #764584

lehet megtévesztés-szinház az egész világ,s benne szinész minden Utassy,Csányi- szingapurban,vagy cipruson meg vesznek ugyanennyit.

a shortosok megtévesztése:)