Meg. Asszem eladom a 6.608-630-as tételeket, nincs már sok.
Bízom egy kis visszában, de lehet cumi lesz...és akkor elpotyáztam ezt a remek terméket.
Kóstolgatja a 800-at.
Meg. Asszem eladom a 6.608-630-as tételeket, nincs már sok.
Bízom egy kis visszában, de lehet cumi lesz...és akkor elpotyáztam ezt a remek terméket.
Kóstolgatja a 800-at.
Mostanában már a pár 100 Ft emelkedést is megsüvegeljük ínségben.
Erről eszembe jutott egy sztori mikor az a nagy menetelése volt bevezetés után évekig és tizedelték , ment tovább már 2 k fölött ami régi áron 20 k fölött .
Fodrásznál ültem akkoriban még dúsabb hajam volt olló is kellett hozzá. :) Ott vártak többen aztán otp-ről beszélgettek egymással hová megy még ez a papír nagyon drága ki az a hülye aki veszi stb.
Az is csak utólag vált ilyen egyértelművé .
Emlékszem tavaly 4-5 k között is, vagy 5-6 k között is adogatták. Cs papa pedig 2 éve 4-5 k között borított most meg porszívózgatja.
Mióta követem Otp-t nagy vonalakban ezeket a vezetői tranzakciókat is . Ami úgy lejött belőle nekem amikor bónusz osztás van utána vérmérséklettől függően van aki mindent elad , van aki egy részét .
Kivéve Cs -t ő tőle volt meglepő az a nagy szórás .
Azért más kaliber is vagyoni helyzetben egy Csányi és a munkatársai . Igazgatóságban sok embernek a vagyona jelentős része az otp részvénymennyiség amit kapott , fizetés , bónuszok amit kapott. CS-nak pedig több 100 mrd-os egyéb vagyona van. Ez is egy más szitu azért .
Az is vszínű egyiknek sem kenyérre kell ha elad, főleg ha már hosszabb ideje az igazgatóságban van. Pl Erdeit figyeltem ő mindig mindent eladott azonnal ahogy megkapta mindegy milyen áron 3k-n 4 k-n bárhol ahogy megkapta eladás. Mondom mit csinál ez az ember, tartson már legalább 1 k részvényt ha kapja a több 10 k db-okat évente.
a másik meg ugye itt volt ez az ominozus háromszög.
amiből kitört.
a célár akár 6770ig számolandó.teljesen normális a mozgás,ha ugy vesszuk.
na most akkor ha,mivel teljesitette.
utána mi jön?
:)
most nekem ugy az a furcsa ,hogy az ország forumainak 90%a rajta ül a longvonaton,mindenki mondja 7000 lesz-7300lesz,és annyi is lesz?ilyen egyszerű pénzt keresni a kismakiknak,ez olyan lassan,mint az 1995ben vásárolt OTP részvény,ugye ami csak felfelé tudott menni,senki sortot nem ismert:)
hol van itt a TA?
hol van itt a tömegpszichozis?illetve éppen azt kihasználva a tömegek szivatása?
:)
Ahogy én sem longoltam meg a daxot Draghi előtt- mert nem működött a netem.
Azért kéne egy kis egészséges visszateszt 03.18 előtt.
na lesz-e egy 6700 feletti záró?
nem is kérdés...
ennyire jo még itt venni?frissen most?
6700on volt ott hirtelen vagy 50ezer darab sutty felszivta...
azt a ****,jo végignéztem ezt az egészet....:)
Mevrikéknél ma sortos teli gatya:( Nem csökkentettek eleget.
Ma vettem- reggel- amíg működött a gépem, de most vajúdom, dobjam-e kis haszonnal- vagy üljem ki a 7.000.-forintocskáig.
3,14csányi bácsi, valszeg már tudja a kedvező 03.18-i híreket. szabadságharc prolongálva, lehajoltunk a szappanért.
ezek meg összefsták magukat,és tolják fel az árfolyamot.gondolom.zárják a sortokat.
ráadásul ECB Dagi nagyon szépen beszélhetett 14:30kor:)gondolom.
én.....longolni 6700ról nem fogom,shortolni nem merem.
felejtős számomra a papir,lehet jo időre.
erősebb kutya- ezáltal ,mivel én igy döntöttem,azaz döntöttem.....részemről baxxon maga:)
raiffeisenemet is a Csányi veszi, vagy mi a szösz?? :-))
lehet megtévesztés-szinház az egész világ,s benne szinész minden Utassy,Csányi- szingapurban,vagy cipruson meg vesznek ugyanennyit.
a shortosok megtévesztése:)
Ez tényleg fura. Ezek ennyire nem is beszélnek egymással? :-)
néda;)Csányi veszi,ezek meg szórják a héten 2marokra:)
http://bet.hu/newkibdata/120808789/160310_Utassy_Voros_Kovacs_Michnai_046.pdf