Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#764614 Sumér harcos Előzmény: #764605

én.....longolni 6700ról nem fogom,shortolni nem merem.

felejtős számomra a papir,lehet jo időre.

erősebb kutya- ezáltal ,mivel én igy döntöttem,azaz döntöttem.....részemről baxxon maga:)

#764587 Sumér harcos Előzmény: #764584

lehet megtévesztés-szinház az egész világ,s benne szinész minden Utassy,Csányi- szingapurban,vagy cipruson meg vesznek ugyanennyit.

a shortosok megtévesztése:)

itt van Ibiza 650-es szi…

#764514 Ibiza

itt van Ibiza 650-es szintje.. innen többségében elmegy 950ig.. ittáltalában eladom és 750n veszem vissza.. utána 6030nál eladás.. de onnan visszamegy 950ig..

#764512 Csusza Előzmény: #764506

Na, ez kérem ízléstelen!

:-)

Nem lett rossz a záró, bár szebbet reméltem, így kicsit dojis lett a napos gyertya. :-/

Napi maxos záró tetszene…

#764501 Csusza

Napi maxos záró tetszene. Főleg, hogy ma talán már nem csak Sanyi bá csinálta a forgalmat, hanem a nép egyszerű gyermekei.

Bár még nem hívott vissza az öreg, rá is dobok egy sms-t...

#764476 Csusza Előzmény: #764470

Megnyugszik, erőt gyűjt, majd megy tovább... :-)

Végül csak vettem még egy adaggal.

#764463 Csusza Előzmény: #764462

Igen, lehetne pár jó cég. Szerencsejáték sokunknak tetszene. :-) Nagy kérdés, hogy tényleg ezeket akarják, vagy valami ügyeskedésből szutykokat akarnak benyomni. A cig tényleg gázos történet lett, ilyen nem kellene több.

Ez meg szépen elpihenget itt 6600-nál, mint ami erőt gyűjt. Komolyan, kedvem lenne kicsit venni belőle... :-)

#764462 banyaiz Előzmény: #764457

Ilyen tőzsdefejlesztést mint pl a cig volt köszönöm szépen nem kérnék. Szép reményekkel voltam azzal a papírral magyar biztosító felfuttatják gyorsan viszonylag, normál tulajjal, komoly szándékok, aztán eléggé besülyedt a mutyiba. Nem is csak árfolyamügyileg, úgy minden szinten.

Még érdekes lehet persze majd a sorsa. Ha komolyra fordul. De hát nem az a sikertörténet egyelőre.

Szerencsejátékot szeretném nagyon mert van kárpótom és arra szívesen becserélném. Egyébként is mindjárt meglenne az 5. blue vele. Csak hozzák be és normális áron hozzák be.

Cs -nak említsd majd meg, hogy valamit intézzen ügyben, ha lesz rá időd, mert ez így botrányos. :)