Nem okosba oldom meg. Ez egy adottság, hogy így alakult. A fiam barátját többször is megvendégeljük az általam főzött finom falatokkal, ami akkor is így lenne, ha nem mosná le az autót kb. évente 3-szor. (A fiam is párszor lemossa a kertben, nehogymá a vízdíjjal gyere!)
A befektetés lehet vesztő is, ezt egy tőzsdés nagyon jól tudja.
Tökéletesen tisztában vagyok a kényelem árával és nem sajnálom rá, emiatt nincs is szükségem fillérre kiszámolni. Mint ahogy írtam is mégis vettem a fáradtságot és a 8 év autóra költött pénzt kigyűjtöttem és összeadogattam. Látom, hülye voltam, mert ekkora belekötésekkel és leszólásokkal kell szembesülnöm. Az ilyet csak attól fogadok el fenntartás nélkül, aki ugyanígy a saját autójának a tökéletesen nyilvántartott költségeit őszintén ideírja és nem egy "külsős" statisztikára hivatkozik.
Lehet, hogy a topánkámat a kupplungon felejtem, de az is igaz, hogy ennek az autónak a kupplung nem az erőssége. Egyébként is legszívesebben az Ecco sportcipőmben vezetek és inkább kiszálláskor átveszek egy topánkát, ha a program úgy kívánja.
Az meg egyszerűen abszurd, hogy kiszipolyozok másokat az autótartási szokásaimmal. Kapjál már a fejedhez!