Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Veréb nekirepül a motoros bukósisakjának és elájul. Motoros megsajnálja, hazaviszi. Beteszi egy kalitkába. Rak kenyeret, vizet az eszméletlen madár elé, majd elmegy otthonról. Veréb felébred, körülnéz: - Úristen ! rács ! kenyér ! víz ! Csak nem halt meg a motoros ?
Én a munkahelyemen folyamatosan röhögtem amikor olvastam. A mintavétel nagysága azért eléggé kiakasztott. Mi meg itt szenvedünk a tőzsdén meg a munkahelyen, ahelyett hogy kérnénk valami eu-s támogatást hasonló kutatásokra. Van pár tippem milyen kutatásokra kaphatnánk pénzt:
- A tőzsde és a földrengések közötti kapcsolat: Megfigyelések szerint minden nagyobb tőzsdei zuhanást 10 éven belül nagyobb földrengések követtek. A legújabb mérések szerint a cunamik is emiatt keletkezhetnek, de ezt még nem erősítették meg...
- A tőzsde és a hajhullás közötti összefüggés: Kutatások bizonyítják hogy a 80 és 120 év közötti tőzsdések általában hajhullásban szenvednek...
Hát ezt most már nem olvasom végig, megyek aludni, de minjárt az elején van egy gyöngyszem. Az a teccikes sztori nagyon brutál. Én lennék a laptulaj kicsit elbeszélgetnék ezzel a moddal, vagy adminnal, vagy mi volt a fickó =)