Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#756128 banyaiz Előzmény: #756104

:D Már megint a pávatánc és a parasztvakítás? Szokásos , kőkemény vagyok felmondok minden szerződést a végén kiderül tulajdonképpen csak szájkaratéztam. Jól felmondtam a nagy semmit de azt jó hangosan.

Idióta barmok, mondom Mónika show való ezeknek.

#756125 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756096

Tényleg nincs harag, de :-) szerintem nem fidesz ülés lehetett, hanem valószínűleg 2006 október 23... magam részéről soha semmilyen pártrendezvényen nem vettem részt, hívják azt akár nemzeti ünnepi megemlékezésnek, vagy akárhogy.. azt sem értem, hogyan képesek egyesek egy politikusért rajongani(nem Rád célzok) Viszont számtalan tüntetésen vettem részt, több de inkább kevesebb sikerrel :-) Nem vagyok egy fotelforradalmár típus. Tudod milyen kellemes és felemelő érzés **** hidegben, forralt borral a kezedben tüntetni!? (Nem? na ugye :-) Akármiért is! De az ellenkezőjéért sosem! :-) Gumibotot sosem használtam, nem igazán szeretem a durva szexet :-) Továbbra sem emlékszem arra, hogy bárki is kardoskodott az ellen, hogy kitiltsanak engem... de arra sem, hogy ki akartak volna tiltani egyátalán. De ez utóbbi nem teljesen lehetetlen...Tudod mit!? Dobjunk Spadet rá! :-)

#756123 JP Előzmény: #756120

Persze, hogy kérjél elnézést, Spadétől, a lentebbi hozzászólásodért - mert sajnos visszavonásképp már nem törölheted . A kormányt nem kell ide keverni, mert Spade is épp annyira kormánytag, mint te.

#756120 tozsdenyul Előzmény: #756117

Persze, az én hibám hogy a kormány rájött hogy milyen durva dolgot tervez, nyilván engem olvastak :)

Aztán szinte teljesen kihátrálnak elözö napi vehemens kommunikációjukból, szarban hagyva már megint a késö reagálású internetes hadtesteket :)

Én kérek elnézést, ez teljesen természetes :)

#756118 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756098

:-) Ez jó volt! Viszont gyorsan tegyük hozzá azt is, hogy a Magyar kormányba is nehezebben fogok bekerülni! Most nem osztanám meg a kormányunkról készült csoportképet ( túl korán van még, hátha gyerekek is olvasnak minket... remélem nem:-) no azon sincs sok hölgy. Ellenben van sok... inkább hagyjuk:-) Ráadásul, a kormányba nem szívesen kerülnék, ellenben a Tcom igazgatóságába talán igen. De attól tartok, erre nincs sok esélyem ha figyelembe vesszük, hogy miket írtam itt az elmúlt években a Telekomról és Mattheisen úrról.

#756117 JP Előzmény: #756116

Neked is kijár a kajládra egy barackossal, mert volt benned több vehemencia, mint az általad is ezúttal leértékelődött hír megérdemelt volna a kormánykritikádban.

#756116 tozsdenyul Előzmény: #756104

Ez, hogy gyakorlatilag egy nagy semmit lépnek, csakis azért lehet, mert teljesen erkölcsös, jogszerü, elöremutató, globális világmentö dolgot terveztek á lá Spade, tehát érthetö, hogy totálisan kifaroltak az egészböl/eleve blöff volt. Spade jogérzékéhez ezúton is gratulálunk :)

#756107 Lenthor Előzmény: #756104

Magyar Tőzsde egyedülálló.

Magyar Nemzeti Bank majd mint tőzsdetulajdonos majd kivizsgálja a bennfentes kereskedelmet. Segít neki a Tőzsdefelügyelet, a PSZÁF és nem is tudom, még hány független szervezet, aki ügyel a tőzsde zavartalan és törvényes működéséért.

Vélhetően egy olyan kere…

#756104 Lenthor

Vélhetően egy olyan keretszerződés felmondását jelentette be csütörtökön Kovács Zoltán kormányszóvivő, mely december 31-én amúgy is lejárna - derítette ki az Átlátszó. Így viszont egyrészt már nincs is idő hivatalosan felmondani a szerződést, másrészt egy gyakorlatilag már lejárt szerződés körül csapott botrányt a kormány.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/ket_het_mulva_lejaro_telekom-szerzodest_mondott_fel_a_kormany.5.224384.html

#756098 matgab Előzmény: #756057

Ha átoperáltatod magad, akkor lehet, hogy előbb elmehetsz nyugdíjba, viszont a Tcom igazgatóságba sokkal nehezebben fogsz bekerülni! :-)

#756096 Spade Előzmény: #756094

nem fidesz ülésen voltam csak arra laktam, ennyi a történet..és azért se akartam f@szméregetésbe belemenni mert ez a totyik inkább a tied mint az enyém.

A szerelmünk meg viharosra sikeredett mert6 te nyuszi répáját választottad ugye, a totyikot meg úgy tudom törölték, de amúgy keresi a f@szom azt hiszel amit akarsz azt hittem emléxel rá.

#756095 Spade Előzmény: #756085

egyébként meg szivesen elolvasom a könyvet ha megírod :) és h kik hova kerültek azzal sajnos nagyjából egyetértek.

#756094 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756090

Te kaptál gumibotot? Tőlem biztosan nem, elvégre nem vagyok rendőr és már nem is lehetek. Csak nem fityesz gyűlésen voltál? Gondolom azon, ahonnan Viktor a páncélozott autójával menekült miután sikerült egymásra szervezni az eseményeket! Neked fingod sincs az életről kedves barátom, és arról sem, hogy én már mit kaptam! Egyébként semmit :-) Filozofálgatsz oszt élsz a semmiben. Ugorj át! Tégy úgy! Hálás lennék érte, komolyan. Ebben a totyikban evvel a qrva papírral szeretnék végre! Az is igaz persze, hogy általában nincs mivel... Annyit hozzátennék még, hogy Veled ellentétben én rendszeres lakója vagyok ennek a totyiknak tehát véleményem szerint nem én vagyok itt a "hívatlan vendég"! Tudom-tudom, hogy ez a totyik is mindenkié! (Nekem libbancsnak ezt aztán tényleg nem ell elmagyarázni.) és ahogy szeretett vezéredtől megtudtuk ma szólásszabadság is van! Na ja! Az van csak igazán. Biztosan én is nyernék egy-két földárverésen!? Vagy nem? Sajnálom, hogy "szerelmünk" ilyen kurtára is viharosra sikeredett, talán a következő életünkben még összejöhet:-) Linket egyébként nem küldtél! Tudod a kitiltásom elleni felszólalásodra gondolok! Vagy elfelejtetted!? Na ne már :-)

#756092 Spade Előzmény: #756085

"Mondjuk ki! Iszonyú xar példát hoztál fel a fityesz, kövér úr és Ákos védelmében. Illetve nem is az ő védelmükben , hanem a fityesz válaszreakciója védelmében. "

.

én Ákos, Kövér meg a f@szom tuggya kit nem védtem egy szóval se olvasd vissza ha rövid a memóriád és idézd be ide. Az egész Kína gyerek stb. meg nem katyvasz sajnos egyszer majd te is felfogod, és ennek megint csak semmi köze ahhoz amit Ákos Kövér meg f@szom mondott. Én azt mondtam h a te sarkításod h senkinek semmi köze hozzá az nem igaz. Tehát veled kapcsolatban nyilvánultam meg nem a fent nevezett urakkal kapcsolatbgan, különösen nem védelmében, érted a különbséget ? :) Vagy csak a bináris logikát ismered, bár az implikációt ott sem szabad megfordítani, ugye ? És ez még mindig nem AI :)

#756090 Spade Előzmény: #756087

"mert azt már nem fogom szó nélkül hagyni ennek reményében érdemben válaszolok."

lehet h most olvastad el de most se figyelmesen, mert nem fenyegetés volt, arra vonatkozott h többet nem fogok érdemben válaszolni legfeljebb átugorlak vagy visszaszivatlak és majd én is megtrollkodlak mint te :). Nem kell parázni meg álmártírkodni, mert még én kaptam gyurciéktól gumibotot és nem te és jó ha nem tőled, ugye :)