Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756090Te kaptál gumibotot? Tőlem biztosan nem, elvégre nem vagyok rendőr és már nem is lehetek. Csak nem fityesz gyűlésen voltál? Gondolom azon, ahonnan Viktor a páncélozott autójával menekült miután sikerült egymásra szervezni az eseményeket! Neked fingod sincs az életről kedves barátom, és arról sem, hogy én már mit kaptam! Egyébként semmit :-) Filozofálgatsz oszt élsz a semmiben. Ugorj át! Tégy úgy! Hálás lennék érte, komolyan. Ebben a totyikban evvel a qrva papírral szeretnék végre! Az is igaz persze, hogy általában nincs mivel... Annyit hozzátennék még, hogy Veled ellentétben én rendszeres lakója vagyok ennek a totyiknak tehát véleményem szerint nem én vagyok itt a "hívatlan vendég"! Tudom-tudom, hogy ez a totyik is mindenkié! (Nekem libbancsnak ezt aztán tényleg nem ell elmagyarázni.) és ahogy szeretett vezéredtől megtudtuk ma szólásszabadság is van! Na ja! Az van csak igazán. Biztosan én is nyernék egy-két földárverésen!? Vagy nem? Sajnálom, hogy "szerelmünk" ilyen kurtára is viharosra sikeredett, talán a következő életünkben még összejöhet:-) Linket egyébként nem küldtél! Tudod a kitiltásom elleni felszólalásodra gondolok! Vagy elfelejtetted!? Na ne már :-)