Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756078Telekom történetet részemről lezárom az alábbi szösszenettel! Nekem is majdnem pontosan az a véleményem az egészről mint ahogy a linkben szereplő cikkben le vagyon írva. Akár én is írhattam volna, de sajnos túl hülye vagyok hozzá.
http://csinnbummcirkusz.blog.hu/2015/12/16/lazar_akos_telekom_tukrom_tukrom_mondd_meg_nekem
Kitiltási hullám? Ki akartak engem innen tiltani? Kissherceg! Igaz ez??? :-) Köszönöm, hogy kiálltál értem bár ha belinkelnéd esetleg, hogy milyen formában is tetted akkor nagyon hálás lennék. Elég jó a memóriám de nem igazán emlékszem rá, hogy a kitiltás réme igazán komolyan fenyegetett volna. Az egészen biztos, hogy olyat nem olvastam, hogy valaki azért agitált volna , hogy engem ne tiltsanak ki. Szóval némi bizonyíték nem ártana. Persze még az is lehetséges hogy igazad van.
Azt azért merem remélni, hogy nem vagy jogász, mert akkor nagyon mélyre süllyedt hazánkban a jog oktatásának színvonala, és ezt tényleg nem szánom személyeskedésnek. Komolyan! Amit kínáról és a gyermekvállalásról, stb...katyvaszról írtál az nettó hülyeség. Továbbra sincs semmi közöm ahhoz, hogy Kínában mennyi gyermeket vállalhatnak...értem én homályosan, hogy nálad hogy jön össze a kettő és milyen formában fog ez engem és/vagy a gyermekeimet érinteni a jövőben de kicsit sántít a történet. Mondjuk ki! Iszonyú xar példát hoztál fel a fityesz, kövér úr és Ákos védelmében. Illetve nem is az ő védelmükben , hanem a fityesz válaszreakciója védelmében. Megsúgom csak Neked, hogy lexarom mit hadovál kövér úr vagy netán Ákos... véleményük teljesen irreleváns számomra. A kormány "válaszcsapása" és a hozzá fűzött magyarázat viszont szánalmas pontosan annyira amennyire azok ekik előadták. Volt itt valami halvány részlet az irományodban amivel egyetértek...sőt éppen akartam Neked írni. Valóban vannak olyanok akik szerint a fityesz minden döntése xar és vannak olyanok akik szerint minden fityesz döntés maga a káprázat(hívők). Magamat a két tábor közé sorolnám valahová, de nem félútra...beismerem hogy közelebb állok azok táborához akik szerint a fityesz döntései majdnem minden esetben xarok(tettek érte nem keveset, hogy ezt gondoljam). De nem xarok! Számos döntésükkel egyetértek, nagyon kevéssel de van olyan. Ez olyan mintha egy olyan ember kezébe adunk géppisztolyt aki fegyvert még életében nem látott...előbb-utóbb ez az ember is eltalál valamit, vagy valakit! vagy nem:-) De! Nem is döntés a megfelelő szó...én az egész mostani rendszer működési modelljétől és a rendszert irányítók személyétől hányok! Tartom azt a véleményem, hogy még a középszerűség szintjétől is igencsak messze álló, lelkiismeretlen, gátlástalan senkik irányítják jelenleg az országot. Hazánk történelmének legsötétebb korszakait idézve. Ezek sokkal rosszabbak mint a kommunisták.. pedig ők is azok! :-) Iszonyú színvonaltan parasztok(nem félreérteni!) kerülnek vezető pozikba! Tudnék egy könyvet is írni az egészről de kedvem sem időm nincs hozzá. Szóval Peace! Nincs nekem túl sok bajom veled azon kívül, hogy totálisan máshogy látjuk a világot:-) Van ilyen, hát Istenem. Még az is lehet, hogy nekem van egy teljesen eltorzult világnézetem és gondolkodásmódom(ha lehetséges ezt az izét ami nekem van egyátalán annak nevezni :-) De azért titkom reménykedem benne, hogy közelebb állok az igazsághoz mint Te. Béke veled dakota testvérem! Béke! :-) Lehetséges, hogy nagy katyvasz az egész amit ideírtam, de vedd figyelembe, hogy viszonylag kevés energiát fordítottam rá:-)