Az az apró részlet a faktor ;)
Én a megbeszéltek szerint 30-ra álltam be limit vétellel, de nem akar teljesülni, szóval a faktor sem az igazi már.
Az az apró részlet a faktor ;)
Én a megbeszéltek szerint 30-ra álltam be limit vétellel, de nem akar teljesülni, szóval a faktor sem az igazi már.
az árfolyam a jelentés ellenére esik... Úgy látszik van valami részlet is, amiről a sajtó egyelőre nem tett említést...
Három éve nem látott árbevétel emelkedést mutatott a Zara márkáról híres Inditex csoport (Madrid: ITX) árbevétele, köszönhetően a spanyol piacon látott pozitív folyamatoknak. A bevételek 15 százalékkal, míg a nettó profit 20 százalékkal emelkedett éves alapon az első 9 hónapban, ezzel utóbbi hozta az elemzői várakozásokat.
Mondtam fiúk...
PKO is 4%-kal, akkor megint a lengyelek találtak ki valami unortodox dolgot...
ez a mai esés ez már vajon a tőkeemelésem miatti általános korrekció lehet?
vettem repjegyet pont két hete Szingapúrba. Ma kaptam egy hírlevelet, hogy 10%-kal olcsóbb lett...
A faktor az faktor az élet minden területén...
gondoltam, hogy elutalok egy kis lóvét (tőkeemelés!!!) és veszek belőle egy csomó Inditexet, ha már így beesett.
Persze még nem írták jóvá a számlámon , de ma már emelkedett 2,44%-ot...
rágondoltál
mi a pillanat van az Inditexemmel? Napon belül 5% minusz? +2-ből -3%...
http://finance.yahoo.com/news/potash-corp-position-german-company-145542089.html
ezek szerint ezt a cáfolatot már tudták néhányan 2 napja is.
Gusztustalan bennfentes sz@r ez a német tőzsde is...
K+S -5,34%... Francba, nem gondoltam volna, hogy a visszavételemet követő 2. napon már teljesül a faktor... De hát az mindent legyőz. Fogadjunk, hogy nem shortoltátok be!
K+S -5,34%... Francba, nem gondoltam volna, hogy a visszavételemet követő 2. napon már teljesül a faktor... De hát az mindent legyőz. Fogadjunk, hogy nem shortoltátok be!