Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Re: nincs cím

#759347 banyaiz Előzmény: #757973

Na és persze a 32 nevem voltot nézném, de nincs . magyar filmek Csányi Sándorral a főszerepben tele van vele minden, 10 forintot nem ér a legtöbb forgatókönyvestől színészestől , ezt meg nem találom az egész interneten.

Nem akarom kritizálni ezeket az új magyar filmeket Szomjas György filmjeit pl bírom. De most olvastam Kernnek a nyilatkozatát nem nézik az emberek a magyar filmeket.

Hát nézzen meg egy Szinbádot, vagy Tizedes és a többieket, vagy Téli napokat stb stb, és utána nézze meg az új magyar filmeket és sírva fakad. :)

Talán Saul valamit mutat majd.

#759346 banyaiz Előzmény: #757973

Ha erre adnak neki Oscart. Jó mondjuk milyen értéke van egy Oscarnak is már, mikor egy Titanic és hasonló filmek kapnak. :)

Régi orosz filmeket Iván gyermekkora nagyon nagy film, Csendesek a hajnalok ez youtuben fenn van , mekkora film még a kis propaganda ellenére is amit beletettek.

Saulra vagyok kíváncsi de nem találtam sehol.

#757973 KawaBazsy Előzmény: #757972

Nekem se jött be annyira. A Sicario c film viszont nagyon tetszett, emlékeztet a Traffic c. filmre, de az akciójelenetek ütősebbek.

#757972 banyaiz Előzmény: #757957

Nem láttam még. Kíváncsi vagyok erre a filmre.

Megnéztem di caprio új filmjét mit mondjak gyenge szerintem. Nagyon szépek a tájak de maga a film vhogy olyan nagyon művészi akar lenni és nem jön össze neki. :) Nem tetszett igazán , ilyen szarokra adnának Oscart akkor egy Saul csak jobb lehet.

#754084 banyaiz Előzmény: #752799

Fél Hollywood rohan tesztet csináltatni akkor. :) Arra emlékszem egyszer kezelték szexfüggőséggel de már nagyon régen és akkor több 1000 nőnél tartott, visszaszámolt. Fele igaz az is sok. Mondjuk lehet inkább kábszerezés közben kapta el.

De már ez is mennyire beteg szexfüggőségre kezelés, Jézusom, tipikusan a túl nagy jólétben nem tudom miért nyavalyogjak történet. Agybeteg emberek.

#754082 banyaiz Előzmény: #752799

Kémek hídját néztem. Nem rossz visszaadja a kor hangulatát, ez a része tetszett.

De még egyszer nem nézném annyira nem nagy durranás. Vannak sokkal jobb kémfilmek is vsz , többet vártam ettől .

#749141 banyaiz Előzmény: #749139

Pénzhamisítókat néztem. jó volt .

Foglalkozásuk amerikai sorozatot elkezdtem . Érdekes volt , de aztán meguntam, lapos lett.

sorozatokat nem nagyon n…

#749139 Sumér harcos

sorozatokat nem nagyon nézek,főleg az elmult 15év termékeiből.sőt szinte soha.

erre két pihentagyu barátom,megnézetett velem egy rakás epizodot már ebből a Walking dead ciműből,fujjj de gusztustalan vmi.

2.évadot nézem már,de hol ennek a vége.