Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Re: nincs cím

#746585 banyaiz Előzmény: #745280

Jobb volt vagy rosszabb mint 44 ? Nem azt mondom hű de nagy film, de valahogy élethűbb hangulata volt szerintem.

Amit elkezdtem nézni Foglalkozásuk amerikai , sorozat . Egészen jó.

#739647 banyaiz Előzmény: #738429

nem tetszett pl az se ilyenekkel tunningolták az NKVD-s gyerekét öli meg.

Van egy brutál történet, brutál korszakból, felesleges még ilyenekkel turbózni. Valóság megölt sok embert ma se tudják mennyit, és sokáig balesetként tartották nyilván mert SZU-ban nincs gyilkosság ezt megmondta nagy vezető. Hollywoodi fordulatok feleslegesek.

X polgártárs címen van témáról egy sokkal jobb film vsz, már az csalódás volt újra elkészítik de sokkal silányabb.

Ajánlok két jó filmet amire mindenképpen csettinteni fogsz, ínyencfalatok :) Sivatag fehér napja, Ian Fleming titkos élete

#738449 banyaiz Előzmény: #738429

Nekem az nem tetszett, nem voltak hitelesek a szereplők az egésznek a megvalósítása olyan gagyi. Úgy nézek filmet legyen érdekesnek tűnő téma , amit legjobban szeretek ha megtörtént esetet dolgoznak fel. De ez nem feltétel.

Utána következő lépés egy filmélményhez a számomra, hogy hiteles legyen , nézzem a filmet belemerülve és azt mondjam ez a valóság , ez igen, a színészek mintha tényleg élnének abban a szerepben stb.

Ezt elkezdtem nézni és úgy jártam vele mint az amerikai mesterlövésszel, nem kapott el ez az érzés, olyan lagymatag a színészi játék is, az egésznek a képi világa. Ha pedig ilyet tapasztalok elvesztem az érdeklődésemet. Így elég sok film van amiből 10-20-30 perc és ko. :)

#738419 banyaiz Előzmény: #736467

44. gyermek egy nagyon gyenge film, nem is tudtam végignézni, fél órát bírtam belőle. Maga a sztori brutál , csak a kivitelezése.

Ami viszont tetszett Anyáink apáink német film , 41. szovjet film. Ezek jók.

Mostanában amit láttam m…

#735296 banyaiz

Mostanában amit láttam még , Októberi vasárnap ez is egy jó magyar film .

32 nevem voltot persze nem tudtam megszerezni.

#735295 banyaiz Előzmény: #734563

Nem rossz, de nem volt alaposan kidolgozva. Jó téma lett volna pedig.

Made in Britain

Piszkos melók

két Tim Roth film aki amúgy is a nagy kedvencem .

Election I-II hongkongi triád vezetőválasztásról szól ez mindent visz, nem az akciókra van kihegyezve, eszméletlen brutalitás van a filmben. 18 éven aluliaknak és gyenge idegzetűeknek nem ajánlott alkotás. :) Tényleg brutál , de nagyon jó film.

#734563 Kissherceg Előzmény: #734560

igen, értem, hogy miért szerepel benne, de túl tolták a csajt... többi cselekményszál sokkal érdekesebb

Azonban a hátteret sztm elég jó hangulat mellett mutatja be

#734560 Sumér harcos Előzmény: #734262

nos,éreztem,hogy gyanús..láttam már,és semmire nem emlékeztem,csak ahogyan újra néztem ugrott be minden percről-percre.

igazából nem rossz,de nem rengetett meg, egy 10/7től semmi szin alatt nem adnék rá többet,a kis néger kurvva meg kifejezetten idegesitett.

#734361 Fornit Előzmény: #734346

Ja, általános iskolás korban még elmegy.

A szigorúan titkos Tungamungali sziget őserdejében az övöltő dinoszauruszok elől menekül a Professzor, (sikítva)a Nő, a Kételkedő és az Alfahím (aki azért a végén egy sugármetakarburátorral legyőzi az elszabadult gyinoszauruszokat)

Eltaláltam a cselekményt? :))

megnéztem az uj Jurassic…

#734346 Sumér harcos

megnéztem az uj Jurassic parkot,ujhullám-amerikai látvány redva.

már vagy 5bőr lehúzva,mai 20asoknak pont yo.

199X évben még tetszett az 1 nekem is.