Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Re: nincs cím

#754084 banyaiz Előzmény: #752799

Fél Hollywood rohan tesztet csináltatni akkor. :) Arra emlékszem egyszer kezelték szexfüggőséggel de már nagyon régen és akkor több 1000 nőnél tartott, visszaszámolt. Fele igaz az is sok. Mondjuk lehet inkább kábszerezés közben kapta el.

De már ez is mennyire beteg szexfüggőségre kezelés, Jézusom, tipikusan a túl nagy jólétben nem tudom miért nyavalyogjak történet. Agybeteg emberek.

#754082 banyaiz Előzmény: #752799

Kémek hídját néztem. Nem rossz visszaadja a kor hangulatát, ez a része tetszett.

De még egyszer nem nézném annyira nem nagy durranás. Vannak sokkal jobb kémfilmek is vsz , többet vártam ettől .

#749141 banyaiz Előzmény: #749139

Pénzhamisítókat néztem. jó volt .

Foglalkozásuk amerikai sorozatot elkezdtem . Érdekes volt , de aztán meguntam, lapos lett.

sorozatokat nem nagyon n…

#749139 Sumér harcos

sorozatokat nem nagyon nézek,főleg az elmult 15év termékeiből.sőt szinte soha.

erre két pihentagyu barátom,megnézetett velem egy rakás epizodot már ebből a Walking dead ciműből,fujjj de gusztustalan vmi.

2.évadot nézem már,de hol ennek a vége.

#746585 banyaiz Előzmény: #745280

Jobb volt vagy rosszabb mint 44 ? Nem azt mondom hű de nagy film, de valahogy élethűbb hangulata volt szerintem.

Amit elkezdtem nézni Foglalkozásuk amerikai , sorozat . Egészen jó.

#739647 banyaiz Előzmény: #738429

nem tetszett pl az se ilyenekkel tunningolták az NKVD-s gyerekét öli meg.

Van egy brutál történet, brutál korszakból, felesleges még ilyenekkel turbózni. Valóság megölt sok embert ma se tudják mennyit, és sokáig balesetként tartották nyilván mert SZU-ban nincs gyilkosság ezt megmondta nagy vezető. Hollywoodi fordulatok feleslegesek.

X polgártárs címen van témáról egy sokkal jobb film vsz, már az csalódás volt újra elkészítik de sokkal silányabb.

Ajánlok két jó filmet amire mindenképpen csettinteni fogsz, ínyencfalatok :) Sivatag fehér napja, Ian Fleming titkos élete

#738449 banyaiz Előzmény: #738429

Nekem az nem tetszett, nem voltak hitelesek a szereplők az egésznek a megvalósítása olyan gagyi. Úgy nézek filmet legyen érdekesnek tűnő téma , amit legjobban szeretek ha megtörtént esetet dolgoznak fel. De ez nem feltétel.

Utána következő lépés egy filmélményhez a számomra, hogy hiteles legyen , nézzem a filmet belemerülve és azt mondjam ez a valóság , ez igen, a színészek mintha tényleg élnének abban a szerepben stb.

Ezt elkezdtem nézni és úgy jártam vele mint az amerikai mesterlövésszel, nem kapott el ez az érzés, olyan lagymatag a színészi játék is, az egésznek a képi világa. Ha pedig ilyet tapasztalok elvesztem az érdeklődésemet. Így elég sok film van amiből 10-20-30 perc és ko. :)

#738419 banyaiz Előzmény: #736467

44. gyermek egy nagyon gyenge film, nem is tudtam végignézni, fél órát bírtam belőle. Maga a sztori brutál , csak a kivitelezése.

Ami viszont tetszett Anyáink apáink német film , 41. szovjet film. Ezek jók.

Mostanában amit láttam m…

#735296 banyaiz

Mostanában amit láttam még , Októberi vasárnap ez is egy jó magyar film .

32 nevem voltot persze nem tudtam megszerezni.