Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Grundot akarok

#748009 banyaiz Előzmény: #748007

Egyelőre sok jele nem látszik elindultunk felfelé. Pedig lefelé már sok hely nincs. Halászok is már jobbról előznek.

Láttad ma Izlandot akkor nagyon nincs miről beszélni.

Grundot akarok

#748007 TrendMan

Ide vezet a verseny teljes hiánya és az uram-bátyám focivilág, meg a gátlástalanul osztogatott pénzek.

Nem azok vesznek részt a foci életben, akik szivesen csinálják, hanem akik a pénzre mennek és ki tudnak golyózni másokat.

Re: nincs cím

#748005 banyaiz Előzmény: #748003

Doll. Legyen egyszerre fradi és válogatott edző. Bajnokság úgy is egy vicc nagyon nem terheli le.

Vagy Csank ő már bizonyított pótselejtezőn. :) Emlékszel? Bárcsak tudnám felejteni a jugók elleni szégyen gyalázatot.

#748004 TrendMan Előzmény: #748003

Haza mezőnyben nincsenek bizonyitott szakemberek.

És ez a névsor mind stabil csapat.

A mienk meg nem.

#748003 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747994

No sebaj! Pótselejtezünk, oszt jöhet megint egy új szövetségi kapitány! (esetleg egy már "bizonyított" régi szakember:-) Tipped? A hazai mezőnyből válogass!

#748002 banyaiz Előzmény: #747927

De bull trendben van a játékosaink értéke. :)

Belegondolva a volt jugo csapatokat is jobb ha kerüljük mert sok sanszunk nincs.

Marad Norvégia emlékeim szerint sok közük nincs a labdarúgáshoz, de ha ők is annyit javultak mint Izland akkor felejtsük el. Nem tudom hogyan lesz a kiemelés

#747997 banyaiz Előzmény: #747935

Messze kerültünk az EB kapuskérdésétől .

Lehetséges ellenfelek:

Bosznia-Hercegovina

Ukrajna

Írország

Szlovénia

Svédország

Norvégia

Dánia

Annyira nem acélos névsor mondjuk egy Norvégiát megszavaznék. Ukránok ellen semmi esélyünk vsz, írek ellen se nagyon. Többi az nagyon necces de talán vmi halvány remény. Norvégok kellenek nekünk.

Dániát mostanában nem láttam játszani, hacsak nagyon nem estek vissza szintén 0-hoz közelít az esélyünk.

Ezt nem hiszem el.Mindig…

#747995 Razamanaz

Ezt nem hiszem el.Mindig az a k.rva számolgatás.Ilyen teljesítménnyel ami az utóbbi 30 évben volt meg is érdemelnénk hogy soha de soha ne jussunk ki sem EB-re sem VB-re.

"

22:48

Van azért jó hírünk is

Első számításaink szerint a pótselejtezőben kiemeltek leszünk. Ennek az volt a feltétele, hogy az alábbi három feltétel közül kettő valóra válljon.

- Hollandia ne jusson ki, azaz ne verje meg Csehországot, és közben Törökország győzze le Izlandot.

- Horvátország egyenes ágon jusson ki az Eb-re, azaz győzze le Máltát, a norvégok pedig ne nyerjenek Olaszországban.

- Bosznia ne jusson ki, azaz ne verje meg Ciprust, miközben Izrael legyőzi Belgiumot.

Az első kettő teljesült, Hollandia nem jutott ki, Horvátország pedig egyenes ágon kijutott, miután a csoportelső olaszok legyőzték Norvégiát, és így a horvátok a második helyre léptek előre. Az már nem számít, hogy Bosznia is odaért."

#747994 banyaiz Előzmény: #747928

Hát ilyen forgatókönyv a mesében a nincs. :) Majdnem beesünk az EB-re saját lábunkban elbotolva, erre az utolsó utáni pillanatban törökök egy szabadrúgással 10 emberrel nyernek.

Izlandi testvéreim mit csináltatok? :) Pedig jól fociztak, nem törték össze magukat de szépen játszottak szerintem, törököknek helyzetük alig volt, erre az utolsó percekben.

Nem érdemeltük meg a kijutást, de így elbukni. Meg kell nézzem kik a 3. helyezettek van e bármi esélyünk.

#747993 picirigo Előzmény: #747990

Aki ebből a fostalicska csoportunkból nem tud egyenes ágon kijutni,az nem eb-re való!

Monjuk tök mind1 kivel pótselejtezünk...ukránoktól oda-vissza 6-6-ot kapnánk

Na fel van adva a médián…

#747992 TrendMan

Na fel van adva a médiának, meg a reportereknek, hogy ezt hogy beszélik fel.

Utóbbi időben már nem tudom, hogy a magyar csapat játékát volt fárasztóbb nézni, vagy a kommentárokat hallgatni.

#747990 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747987

Megérdemeltük bizony! De legalább "Lett" egy kis hasznom télire! :-) Mellesleg aggodalomra semmi ok, hiszen a pótselejtezőn jöhet bárki, biztosan kiesünk!

#747989 Kiss Zoltán Előzmény: #747987

Franciák nem lehetnek,mert ők rendezik!De egyébként sajnos tök mindegy,bár szorítottam nagyon,hogy végre sikerüljön!

#747987 matgab Előzmény: #747981

1-0, 0-1.

Megérdemeltük! Szerencséje annak van, aki megdolgozik érte!

Nem aki alibizik, hanem azok akik 10 emberrel is támadnak a csoportelsők ellen.

Nem akik a harmatgyenge román vagy északír vagy görög csapat ellen egy döntetlenre akarják kihúzni...

Ha továbbmegyünk majd a dánok vagy franciák vagy svédek ellen, akkor ott a helyünk.

Nincsenek illúzióim, nincs ott a helyünk.

#747963 Kiss Zoltán Előzmény: #747936

Egyébként piszok jó EB lesz,6 négyes csoportot alakítanak ki,ahonnan az első kettő majd továbbjut,illetve még a 4 legjobb csoport harmadik is.Olyan csapatok mint a mienk,10 védővel fog a döntetlenre játszani,hátha a csoport harmadikként esetleg tovább lehet majd jutnia!

#747936 Kiss Zoltán Előzmény: #747885

Ááá én a kijelentésemmel ironizáltam a magyar focin,sajna az van,ha ki is jutunk az EB-re,akkora zakókat fogunk kapni,mint az állat!