Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#748002 banyaiz Előzmény: #747927

De bull trendben van a játékosaink értéke. :)

Belegondolva a volt jugo csapatokat is jobb ha kerüljük mert sok sanszunk nincs.

Marad Norvégia emlékeim szerint sok közük nincs a labdarúgáshoz, de ha ők is annyit javultak mint Izland akkor felejtsük el. Nem tudom hogyan lesz a kiemelés

#747997 banyaiz Előzmény: #747935

Messze kerültünk az EB kapuskérdésétől .

Lehetséges ellenfelek:

Bosznia-Hercegovina

Ukrajna

Írország

Szlovénia

Svédország

Norvégia

Dánia

Annyira nem acélos névsor mondjuk egy Norvégiát megszavaznék. Ukránok ellen semmi esélyünk vsz, írek ellen se nagyon. Többi az nagyon necces de talán vmi halvány remény. Norvégok kellenek nekünk.

Dániát mostanában nem láttam játszani, hacsak nagyon nem estek vissza szintén 0-hoz közelít az esélyünk.

Ezt nem hiszem el.Mindig…

#747995 Razamanaz

Ezt nem hiszem el.Mindig az a k.rva számolgatás.Ilyen teljesítménnyel ami az utóbbi 30 évben volt meg is érdemelnénk hogy soha de soha ne jussunk ki sem EB-re sem VB-re.

"

22:48

Van azért jó hírünk is

Első számításaink szerint a pótselejtezőben kiemeltek leszünk. Ennek az volt a feltétele, hogy az alábbi három feltétel közül kettő valóra válljon.

- Hollandia ne jusson ki, azaz ne verje meg Csehországot, és közben Törökország győzze le Izlandot.

- Horvátország egyenes ágon jusson ki az Eb-re, azaz győzze le Máltát, a norvégok pedig ne nyerjenek Olaszországban.

- Bosznia ne jusson ki, azaz ne verje meg Ciprust, miközben Izrael legyőzi Belgiumot.

Az első kettő teljesült, Hollandia nem jutott ki, Horvátország pedig egyenes ágon kijutott, miután a csoportelső olaszok legyőzték Norvégiát, és így a horvátok a második helyre léptek előre. Az már nem számít, hogy Bosznia is odaért."

#747994 banyaiz Előzmény: #747928

Hát ilyen forgatókönyv a mesében a nincs. :) Majdnem beesünk az EB-re saját lábunkban elbotolva, erre az utolsó utáni pillanatban törökök egy szabadrúgással 10 emberrel nyernek.

Izlandi testvéreim mit csináltatok? :) Pedig jól fociztak, nem törték össze magukat de szépen játszottak szerintem, törököknek helyzetük alig volt, erre az utolsó percekben.

Nem érdemeltük meg a kijutást, de így elbukni. Meg kell nézzem kik a 3. helyezettek van e bármi esélyünk.

#747993 picirigo Előzmény: #747990

Aki ebből a fostalicska csoportunkból nem tud egyenes ágon kijutni,az nem eb-re való!

Monjuk tök mind1 kivel pótselejtezünk...ukránoktól oda-vissza 6-6-ot kapnánk

Na fel van adva a médián…

#747992 TrendMan

Na fel van adva a médiának, meg a reportereknek, hogy ezt hogy beszélik fel.

Utóbbi időben már nem tudom, hogy a magyar csapat játékát volt fárasztóbb nézni, vagy a kommentárokat hallgatni.

#747990 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747987

Megérdemeltük bizony! De legalább "Lett" egy kis hasznom télire! :-) Mellesleg aggodalomra semmi ok, hiszen a pótselejtezőn jöhet bárki, biztosan kiesünk!

#747989 Kiss Zoltán Előzmény: #747987

Franciák nem lehetnek,mert ők rendezik!De egyébként sajnos tök mindegy,bár szorítottam nagyon,hogy végre sikerüljön!

#747987 matgab Előzmény: #747981

1-0, 0-1.

Megérdemeltük! Szerencséje annak van, aki megdolgozik érte!

Nem aki alibizik, hanem azok akik 10 emberrel is támadnak a csoportelsők ellen.

Nem akik a harmatgyenge román vagy északír vagy görög csapat ellen egy döntetlenre akarják kihúzni...

Ha továbbmegyünk majd a dánok vagy franciák vagy svédek ellen, akkor ott a helyünk.

Nincsenek illúzióim, nincs ott a helyünk.

#747963 Kiss Zoltán Előzmény: #747936

Egyébként piszok jó EB lesz,6 négyes csoportot alakítanak ki,ahonnan az első kettő majd továbbjut,illetve még a 4 legjobb csoport harmadik is.Olyan csapatok mint a mienk,10 védővel fog a döntetlenre játszani,hátha a csoport harmadikként esetleg tovább lehet majd jutnia!

#747936 Kiss Zoltán Előzmény: #747885

Ááá én a kijelentésemmel ironizáltam a magyar focin,sajna az van,ha ki is jutunk az EB-re,akkora zakókat fogunk kapni,mint az állat!

#747935 matgab Előzmény: #747905

Királyt nagyon régen láttam bravúrokat kifogni. Kb annyit ér a kapuban, mintha egy jobb képességű mezőnyjátékost odatennénk.

Bogdán amikor a kapuban volt, akkor tőle láttam legalább bravúrokat, ziccereket fogni.

Nyilván nem védhet mindent egy kapus- bár De Geánál egészen elképesztő lövéseket fejeseket fogott meg- ott is többször teljesen tisztán lőhettek közvetlen közelről az ukránok és nem láttam, hogy annyira lefogták volna a spanyol védők az ukránokat- de Király gyakorlatilag örülhetünk, ha a kötelezőket megfogja és nem lepkézik.

De gyakorlatilag olyan inkább, mintha kapus nélkül állnánk fel.

Másrészről: itt volt egy kvázi tét nélküli meccs. Jövőre, ha kijutnánk az EB-re, akkor nagyon remélem , hogy nem a már 41-42 éves Királlyal képzeli el az edző a kapusposztot. Akkor mi a francért nem lehetett beállítani Bogdánt, hogy szokja a társakat, szokja a hangulatot, rutint szerezzen?

Meg majd az EB-n jön a szöveg, hogy rutintalan volt a kapusunk?? Vagy mi?

Mindenesetre a fizikai felkészülést már most kezdhetnék a fiúk, mert előre láthatóan 2016 júniusában (a bajnokság vége után, amikor már vagy azért nincs kondink, mert régen befejeződött a bajnokság, vagy azért mert már a bajnokságban sem játszottak aranylábúaink, vagy mert meleg van, vagy mert pszichésen már a strandon vannak) sorozat terhelés lesz 10 nap alatt három meccset kell majd játszaniuk! És nem Feröer-i ellenfelek lesznek...!

#747928 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747905

Amennyiben valami véletlen folytán kijutnánk az EB-re akkor Király Gabinak már nem igazán kellene utaznia.... jöjjenek a fiatalok! Az utóbbi két meccsen 5 lövésből 5 gólt kapott... nem azt mondom, hogy bármelyik potya lett volna, de talán egyszer még nekem is sikerült volna NEM elugranom a labda elől. A lényeg...tegnap fogadtam az Ukránokra(kizárólag kabalából) ma pedig kettős kötésbe megy a Török-Kazah győzelem. Amennyiben bejön akkor legalább lesz haszon télire, amennyiben nem jön be akkor öröm és bódottá van, mert lenne esélyem(nyár még messze van és hullik a korosztályom mint a légy) EB-n látni a Magyar válogatottat. Amiben persze nem lenne sok köszönet de hát azért mégis....

#747907 banyaiz Előzmény: #747895

Vszínű ha Casillas véd akkor búcsuzhattunk volna az EB álmoktól. Szerencséje is volt egy-két védésnél.

#747905 banyaiz Előzmény: #747894

Néztem a meccset. Nagyokat fogott viszont nézd meg a védekezést is, legtöbb esetben zavarták a lövő játékost. Nem volt ideje nagyon pöcsölni.

Királyt nem akarom összehasonlítani De Geával de annyit tudok felhozni mentségére a görögök ellen pl utolsó gól kiugratták a csatárt 5 méteres körzetében nem volt magyar védő. Volt ideje elgondolkozni hová helyezze így a kapusnak sok esélye nincs.

Amiben én hibásnak éreztem északírek egyenlítő gólja, középre ütötte ki az elég fontos gól is volt.

Jönnie kell Bogdánnak Liverpoolban kezdő lesz utána magyar kapuból nem lehetne kirobbantani.