Re: nincs cím
matgab Előzmény: #747905Királyt nagyon régen láttam bravúrokat kifogni. Kb annyit ér a kapuban, mintha egy jobb képességű mezőnyjátékost odatennénk.
Bogdán amikor a kapuban volt, akkor tőle láttam legalább bravúrokat, ziccereket fogni.
Nyilván nem védhet mindent egy kapus- bár De Geánál egészen elképesztő lövéseket fejeseket fogott meg- ott is többször teljesen tisztán lőhettek közvetlen közelről az ukránok és nem láttam, hogy annyira lefogták volna a spanyol védők az ukránokat- de Király gyakorlatilag örülhetünk, ha a kötelezőket megfogja és nem lepkézik.
De gyakorlatilag olyan inkább, mintha kapus nélkül állnánk fel.
Másrészről: itt volt egy kvázi tét nélküli meccs. Jövőre, ha kijutnánk az EB-re, akkor nagyon remélem , hogy nem a már 41-42 éves Királlyal képzeli el az edző a kapusposztot. Akkor mi a francért nem lehetett beállítani Bogdánt, hogy szokja a társakat, szokja a hangulatot, rutint szerezzen?
Meg majd az EB-n jön a szöveg, hogy rutintalan volt a kapusunk?? Vagy mi?
Mindenesetre a fizikai felkészülést már most kezdhetnék a fiúk, mert előre láthatóan 2016 júniusában (a bajnokság vége után, amikor már vagy azért nincs kondink, mert régen befejeződött a bajnokság, vagy azért mert már a bajnokságban sem játszottak aranylábúaink, vagy mert meleg van, vagy mert pszichésen már a strandon vannak) sorozat terhelés lesz 10 nap alatt három meccset kell majd játszaniuk! És nem Feröer-i ellenfelek lesznek...!