Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#747521 Sumér harcos Előzmény: #747515

a gólnál,Guzmics átengedte fostos módon az ellenfélnek a labdát,nyulni akart érte-aztán visszahuzta a lábacskáját,hátrált,utána néhány másodperc múlva Juhászról ahogyan lefordultak,szerintem ilyet soha nem engedhet meg magának ezen a szinten egy védő,baxná meg ez a szakmája....ezért fizetik,ezért dolgozik.

Ilyen védő játék a megye1-ben nincs ordibálás,lebaxás nélkül.

meg egyszer nézem az egyik védőnket,egy beadásnál-úgy összehuzta a nyakát fejét,csak el ne találják véletlenül sem.

azt a fostos fiatal mindenit,hát ilyenbe ugy rongyoltam bele vmikor,hogy vagy a baba vagy labda még utolsó megyei bajnokságban is.

#747520 banyaiz Előzmény: #747512

Német jó formában van. Az a baj ha labdát nem kapnak elől akkor nehéz. Bödét talán azért nem játszatta románok északírek ellen mert attól félt elfárad a 2. félidőre.

De fene tudja sok veszítenivaló nem lett volna vele látva azt a 2 meccset.

Lehet úgy gondolkodott keveset leszünk az ellenfél 16-nál akkor minek Böde , de ilyen utolsó félórákra becseréli lehet nyerő ember lett volna ott is.

Északíreket a földön kellett volna megverni gyors lapos passzokkal, nagy lomha játékosaikat, csak hát ahhoz focizni is kellene.

#747516 Turkoglu Előzmény: #747512

Én is osztom véleményed, Németh nagyon jól mozgott, és szerintem Nikolics is jól teszi a dolgát, csak épkézláb labda nem nagyon jutott el hozzá...

Böde meg szenzációs formában van, pedig így a tv-n keresztül valahogy olyan lassúnak látom és mégis életveszélyes a pali...

Viszont a védelmünk meg a középpályánk olyan szinten lassú és körülményes, hogy nézni is rossz...

Nagy szerintem is még a jobbak közé tartozott ,de úgy a 65-70 -ik perctől kezdve úgy elfáradt, hogy izgultam egy csomószor nehogy utolsó emberként lyukat rugjon... egyszer ráment a kamera az arcára és azt hittem ott fog kidőlni a pálya közepén...

Szóval én azt érzem rendes védelem és középpálya nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, márpedig nekünk egyik sincs... (Gera is már nehezen vonszolja magát, ad egy -egy jó labdát néha de nem sokat, persze azt tegyük hozzá én se tudnék jelenleg jobbat leakasztani a szerény választékból)

#747515 TrendMan Előzmény: #747512

Hát nekem NK folyamatosan nagy csalódás, persze nem akkora, mint Koman lett mostanra.

Nk-nak kb. egy lövése volt az egész meccsen.

Dzsudzsák is nagyon gyenge volt már, egyedül Böde nyújtott annyit vagy többet, mint várható volt tőle.

Király ilyen meccseken teljesen oké, de ő nem bravúr kapus, hanem megbizható.

Most már Juhász R is betli, bár lehet sérülten játszott?

#747512 matgab Előzmény: #747503

Aki tegnap pozitív meglepetés volt nekem, a szokásos válogatottbeli formájához képest az Németh Krisztián volt.

Úgy látszik jót tett az önbizalmának ez az amerikai kitérő. Végre sztárnak érzi magát és nem egy ázott verébként játszott, hanem egy önbizalommal teli focistaként.

Ezt vártam volna tőle az U20-as VB után, de úgy látszik rossz helyekre került eddig, mert eddig gyámoltalan volt.

Nagy is ügyesen játszott.

Böde egy tank. Neki nem árt, ha van rajta akár 5 kiló felesleg. Persze jobb lenne izom, de jó így is. Már régen (a románok ellen is) be kellett volna vetni, az észak írek ellen meg muszáj lett volna, hogy játszon, 1 gólt talált volna biztos vagyok benne.

#747506 banyaiz Előzmény: #747453

Biztos láttad brazil Ronaldót annak idején mikor már el volt hízva olasz bajnokságban.

Volt rajta 10-20 kiló vagy több plusz , de mégis lőtte a gólokat, kaput nagyon érezte, cselek mentek.

Bödét nem akarom hozzá hasonlítani, de valami csatárvér van benne is. :)

#747503 banyaiz Előzmény: #747453

Konkrétan Böde . Hát ránézésre minden eszembe jut csak az nem , hogy focista. Mozgása kb olyan mintha egy súlylökőt látnál futni. :) Van rajta minimum 10 kiló súlyfelesleg.

De ami megvan benne a tehetség. Látszik rajta , hogy érzi a kaput, és nem fossa össze magát ha meg kell csinálni egy cselt, vagy hasonlót. :) Mutatványa hasonlít egy focistáéhoz. Minden megmozdulásán látszik, hogy miért van a pályán. Ami sajnos sok játékosunknál nem annyira egyértelmű mi célból tartózkodik ott. :)

Szóval én megértem Storckot miért szánta rá magát nehezen betegye . De jó, hogy végül rászánta magát. :) Lehet nélküle is kikaptunk volna.

#747497 banyaiz Előzmény: #747453

Tegnapi meccsen nekem az jött le Feröer kb a mi szintünkön mozog fociban. Annyi különbséggel, hogy az erőnlétük alacsonyabb. Nyilván sokan munka mellett , nem profi . De amit fociban mutattak védekezésben, középpályán, támadásban kombinációk itt ott, játékgyorsaság. Még megkockáztatom voltak olyan időszakok , hogy jobbak voltak.

Aztán elfáradtak . De ha ezt bírják erővel lehet megvernek.

Na most Feröer azért nem a csúcskategória fociban még , jelenleg. :) De ha így fejlődnek is mi ennyire nem akkor 5-10 év múlva hülyére vernek minket. Mert ez nagyjából az óvoda szint, bölcsőde megvolt óvoda .

Hát kb ez van vsz .

#747495 banyaiz Előzmény: #747453

Valahol egy focicsapat felépítése vsz úgy nézne ki vegyél egy jó kapust. Szervezd meg a védelmet, hátsó emberek, középpályás védekezés , csatárok visszasegítsenek stb. Ha ez jól megy akkor következő lépés tudjunk labdát tartani középpályán is. Ha ez is megy támadás, szélső védők fussanak fel egész meccsen a vonal mellett robogjanak oda vissza, jó csatár vagy csatárok, szervező ember a középpályán, jó szélsők stb.

Na most mi ebből ott tartunk nagyjából vegyél egy jó kapust azzal talán nincs gondunk. Minden más jobb nem is beszélni róla.

Storck vagy bármelyik edző megkapja pár napra ezeket a "focistákat" aztán próbál valamit kezdeni velük. Nehéz ügy . Egy Dárdai aki maxot szerintem kihozta az állományból mit játszatott velük? Védekezés viszonylag szervezetten (a mi szintünkhöz képest legalábbis) és egy egy kontra ha sikerül, vagy a pontrúgások. Ennyi. Finnek elleni idegenbeli meccsen láttam támadásban voltak jó kombinációk (a mi szintünkön persze ).

Ez így kb olyan mintha óvodából kellene kezdeni focit építeni.

Storck nekem is csalódás eddig ettől függetlenül. Visszaesés van Dárdaihoz képest.

#747453 Kiss Zoltán Előzmény: #747451

Ezt a német edzőt gyorsan el kell zavarni,mert középszerű pályaedző maximum.Most azzal jön,hogy milyen jól cserélt,pedig nem,hanem igen balfa...ul állította össze a kezdő csapatot,hazai pályán 1 csatárral,ez vicc!A másik gondja pedig,hogy elmondása szerint Böde a kontrajátékban nem jó és ezért nem rakta be a kezdőbe,na azért egy ilyen meccsen hazai pályán kontrákra játszani!:((

Ezzel az edzővel ki sem érdemes menni az EB-re,a 22-es keretben 3 kapus meg 19 védő lesz!

#747451 banyaiz Előzmény: #747449

Németek focilabdával születtek vagy mit tudnak amit mi nem? :)

Két esetben van esélyünk kijutni ha megszerezzük a 2. helyet ez a románok kezében van , vagy a legjobb 3. helyen végzünk.

Szerintem nincs olyan gyenge csoportharmadik akit mi meg tudnánk verni. Szóval ami itt reális legjobb csoporharmadik hely ami összejöhet.

Aztán az EB-n mit fogunk csinálni ezzel a focival ha összekerülünk egy labdarúgó csapattal azt nem tudom, de jussunk ki ennyi kínlódás után már.

#747450 banyaiz Előzmény: #747445

Dárdai összekapta a csapatot, ami kellemes meglepetés volt a számomra. Néha egészen kulturált dolgokat sikerült összehozni. Kár, hogy nem maradt.

Az is igaz, hogy több alap ember nem játszik külföldön a csapatában. Storcknak nincs könnyű dolga , ilyen állománnyal főleg Dárdai után aki a maxot kihozta talán ami ezekben van.

Dzsudzsák játéka az nekem már több meccsen feltűnt, hogy állandóan csak beível ha elhúz a szélen, lehet ezt kérik tőle . egyszer -kétszer változatosság kedvéért beadást bemutatná aztán betöréssel megpróbálkozna .

Jó de hát ez már csak ilyen vergődés a részemről mert ennél sokkal alapvetőbb gondok vannak. Pl nem tudunk 2 passzt csinálni középpályán ha az ellenfél letámad.

Ez van, azért jussunk ki az EB-re hadd nézzük már magyar csapatot világversenyen.

#747448 Sumér harcos Előzmény: #747445

"Feröer ellen kimenni 1 csatárral? Es kihagyni Bodet es ugy nez ki a masodviragzasat elo Németh Krisztiánt is? Egy Bódi Tőzsér kettosert?"

teljesen igaz,érthetetlen....

Gerát csak dicsérni tudom.Storck nudli.

végével nem értek 1et:)azért remélem a románok kikapnak feröeren,mi pedig verjük a görögöket:)

#747447 banyaiz Előzmény: #747442

Foci nekem arról szól kimegy a pályára 11 gladiátor akit erre neveltek gyerekkora óta toppon van fizikálisan , mentálisan, kész a harcra és akkor megesszük az ellenfelet reggelire. Lehet nem jön össze a végén, de meghal a pályán ezért, és ez átjön. Lehet szurkolni. Aztán vannak a fineszes megoldások, látványos játék , zsenik a pályán és a többi hab tortán.

Magyar fociban valami más elképzelés lehet erről a műfajról mert néha elnézem ezeket az embereket akiket kiállítunk egy válogatott meccsre mintha ezeknek lenne a foglalkozása az asztalos, bálnavadász, útépítő , börtönőr stb nem Feröernél.

Nem tudom ezt hogyan sikerül elérni kemény munkával. :) Ez rejtély a számomra.

Nézz meg pl egy német válogatottat ahogy azok az emberek ott állnak a pályán a mozgását, 1 gramm felesleg nincs rajta, önbizalom látszik minden rezdülésén fitt , készen áll mindenre. Megnézem a mi játékosainkat már a testtartása olyan némelyiknek mintha tornából fel lett volna mentve. :)

Nem tudom ezt értelmezni miért lehet.

#747445 matgab Előzmény: #747440

En csak a 2. Félidőt lattam. Dzsudzsaknak az volt a feladata, h beadjon, ezt mondhatta neki Storck. En Storckkal nem vagyok kibékülve. Sztem gyengébb mint Egervari- Dardairol nem is beszelve.

Tudunk védekezni? Nem, egyedul Dárdainal lattam tudatos vedelmet, ami az ellenfél erősségei alapján hatarozta meg a vedelmet.

Feröer ellen kimenni 1 csatárral? Es kihagyni Bodet es ugy nez ki a masodviragzasat elo Németh Krisztiánt is? Egy Bódi Tőzsér kettosert?

A kis Szabo ügyes srac, de sztem sokkal inkabb védekező kozeppalya mint védő. Gera meg mindig a csapat szive. Priskin szegeny tovabbra is mindent de mindent kihagy. Kiraly helyett mar tenyleg jöhetne legalabb ilyen meccseken Bogdán remelem az Eb-re mar senki nem a Királyt képzeli oda!

Az meg egy kulon őrület h a kommentátorok mindig elsoroljak az osszes veresegunket minden meccsen a tatárjárásig visszamenőleg. Szinte bevonzzak a bajt-**** idegesito!

Ha nem Pintertel kezdünk es nem Storckkal fejezzük be, akkor sztem mar regen rohognenk 4 pont előnnyel a romanokon. Ebből a csoportból Ennyi pontot hozni szegyen. Azt mondom, játszunk potselejtezot es merettessunk meg egy masik 3. ellen, h megerdemeljuk-e!

románok csak a 93.percbe…

#747444 Sumér harcos

románok csak a 93.percben tudtak egyenliteni.

F-csoport:

Magyarország - Feröer-szigetek 2-1 (Böde 63., 71., ill. Jakobsen 11.)

Észak-Írország - Görögország 3-1 (Davis 35., Magennis 49., 58., ill. Aravidis 87.)

Románia - Finnország 1-1 (Hoban 91., ill. Pohjanpalo 67.)

#747442 TrendMan Előzmény: #747434

Siralmas dolog nézni ezt az egész erőlködést:

Hallgatni a reportert, ahogy próbál jót mondani akkor is, amikor nem lehet - talán ezért fizetik. ???

Látni, hogy nem összeszokottak, az egy dolog, de észrevenni, hogy mennyire nincs labdabiztonságuk - ennyi év és gyakorlás után - ez megemészthetetlen. ???

A sok rettenetes rutin megoldás, a tény, hogy már egyetlen felfelé ivelő pályájú játékosunk sincs, a tény, hogy Németh Krisztiánt 25 évesen egy olyan bajnokságból próbálják sztárolni, ahová mások 40 évesen járnak levezetni és ez mindenki szerint oké ???

És az, hogy az utolsó percekben gól előnyben a leggyengébb csapat is benyom minket, ez rutinszerüen ismétlődik mérkőzésről- mérkőzésre ???

ÓÓÓÓÓ, Bástya elvtárs, látod ezt???

Állam születik az államban, szentélyeket emelnek neki, minden pénzt megkap és felemészt és csak nő és egyre nő.