Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #747440

En csak a 2. Félidőt lattam. Dzsudzsaknak az volt a feladata, h beadjon, ezt mondhatta neki Storck. En Storckkal nem vagyok kibékülve. Sztem gyengébb mint Egervari- Dardairol nem is beszelve.

Tudunk védekezni? Nem, egyedul Dárdainal lattam tudatos vedelmet, ami az ellenfél erősségei alapján hatarozta meg a vedelmet.

Feröer ellen kimenni 1 csatárral? Es kihagyni Bodet es ugy nez ki a masodviragzasat elo Németh Krisztiánt is? Egy Bódi Tőzsér kettosert?

A kis Szabo ügyes srac, de sztem sokkal inkabb védekező kozeppalya mint védő. Gera meg mindig a csapat szive. Priskin szegeny tovabbra is mindent de mindent kihagy. Kiraly helyett mar tenyleg jöhetne legalabb ilyen meccseken Bogdán remelem az Eb-re mar senki nem a Királyt képzeli oda!

Az meg egy kulon őrület h a kommentátorok mindig elsoroljak az osszes veresegunket minden meccsen a tatárjárásig visszamenőleg. Szinte bevonzzak a bajt-**** idegesito!

Ha nem Pintertel kezdünk es nem Storckkal fejezzük be, akkor sztem mar regen rohognenk 4 pont előnnyel a romanokon. Ebből a csoportból Ennyi pontot hozni szegyen. Azt mondom, játszunk potselejtezot es merettessunk meg egy masik 3. ellen, h megerdemeljuk-e!