Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#747448 Sumér harcos Előzmény: #747445

"Feröer ellen kimenni 1 csatárral? Es kihagyni Bodet es ugy nez ki a masodviragzasat elo Németh Krisztiánt is? Egy Bódi Tőzsér kettosert?"

teljesen igaz,érthetetlen....

Gerát csak dicsérni tudom.Storck nudli.

végével nem értek 1et:)azért remélem a románok kikapnak feröeren,mi pedig verjük a görögöket:)

#747447 banyaiz Előzmény: #747442

Foci nekem arról szól kimegy a pályára 11 gladiátor akit erre neveltek gyerekkora óta toppon van fizikálisan , mentálisan, kész a harcra és akkor megesszük az ellenfelet reggelire. Lehet nem jön össze a végén, de meghal a pályán ezért, és ez átjön. Lehet szurkolni. Aztán vannak a fineszes megoldások, látványos játék , zsenik a pályán és a többi hab tortán.

Magyar fociban valami más elképzelés lehet erről a műfajról mert néha elnézem ezeket az embereket akiket kiállítunk egy válogatott meccsre mintha ezeknek lenne a foglalkozása az asztalos, bálnavadász, útépítő , börtönőr stb nem Feröernél.

Nem tudom ezt hogyan sikerül elérni kemény munkával. :) Ez rejtély a számomra.

Nézz meg pl egy német válogatottat ahogy azok az emberek ott állnak a pályán a mozgását, 1 gramm felesleg nincs rajta, önbizalom látszik minden rezdülésén fitt , készen áll mindenre. Megnézem a mi játékosainkat már a testtartása olyan némelyiknek mintha tornából fel lett volna mentve. :)

Nem tudom ezt értelmezni miért lehet.

#747445 matgab Előzmény: #747440

En csak a 2. Félidőt lattam. Dzsudzsaknak az volt a feladata, h beadjon, ezt mondhatta neki Storck. En Storckkal nem vagyok kibékülve. Sztem gyengébb mint Egervari- Dardairol nem is beszelve.

Tudunk védekezni? Nem, egyedul Dárdainal lattam tudatos vedelmet, ami az ellenfél erősségei alapján hatarozta meg a vedelmet.

Feröer ellen kimenni 1 csatárral? Es kihagyni Bodet es ugy nez ki a masodviragzasat elo Németh Krisztiánt is? Egy Bódi Tőzsér kettosert?

A kis Szabo ügyes srac, de sztem sokkal inkabb védekező kozeppalya mint védő. Gera meg mindig a csapat szive. Priskin szegeny tovabbra is mindent de mindent kihagy. Kiraly helyett mar tenyleg jöhetne legalabb ilyen meccseken Bogdán remelem az Eb-re mar senki nem a Királyt képzeli oda!

Az meg egy kulon őrület h a kommentátorok mindig elsoroljak az osszes veresegunket minden meccsen a tatárjárásig visszamenőleg. Szinte bevonzzak a bajt-**** idegesito!

Ha nem Pintertel kezdünk es nem Storckkal fejezzük be, akkor sztem mar regen rohognenk 4 pont előnnyel a romanokon. Ebből a csoportból Ennyi pontot hozni szegyen. Azt mondom, játszunk potselejtezot es merettessunk meg egy masik 3. ellen, h megerdemeljuk-e!

románok csak a 93.percbe…

#747444 Sumér harcos

románok csak a 93.percben tudtak egyenliteni.

F-csoport:

Magyarország - Feröer-szigetek 2-1 (Böde 63., 71., ill. Jakobsen 11.)

Észak-Írország - Görögország 3-1 (Davis 35., Magennis 49., 58., ill. Aravidis 87.)

Románia - Finnország 1-1 (Hoban 91., ill. Pohjanpalo 67.)

#747442 TrendMan Előzmény: #747434

Siralmas dolog nézni ezt az egész erőlködést:

Hallgatni a reportert, ahogy próbál jót mondani akkor is, amikor nem lehet - talán ezért fizetik. ???

Látni, hogy nem összeszokottak, az egy dolog, de észrevenni, hogy mennyire nincs labdabiztonságuk - ennyi év és gyakorlás után - ez megemészthetetlen. ???

A sok rettenetes rutin megoldás, a tény, hogy már egyetlen felfelé ivelő pályájú játékosunk sincs, a tény, hogy Németh Krisztiánt 25 évesen egy olyan bajnokságból próbálják sztárolni, ahová mások 40 évesen járnak levezetni és ez mindenki szerint oké ???

És az, hogy az utolsó percekben gól előnyben a leggyengébb csapat is benyom minket, ez rutinszerüen ismétlődik mérkőzésről- mérkőzésre ???

ÓÓÓÓÓ, Bástya elvtárs, látod ezt???

Állam születik az államban, szentélyeket emelnek neki, minden pénzt megkap és felemészt és csak nő és egyre nő.

#747441 banyaiz Előzmény: #747439

2 meccsüket láttam ellenünk. Mindkét esetben azt szűrtem le mi jobbak vagyunk náluk. Nem sokkal, de valamivel még mi is jobbak vagyunk náluk. Bár nagyon szoros a verseny. :) Mindkét csapatnak a fő erőssége az volt, hogy egy nagyot bele tudtak rúgni a labdába amerre álltak éppen.

Ha ezek után ezek északírek az EB-n valamit mutatnak az meglepő lenne számomra.

#747440 banyaiz Előzmény: #747436

Legutóbb az északírek ellen le kellett öblítsem a dolgokat, de főleg román meccs után. most már ilyen rezignáltan figyeltem mit szerencsétlenkedünk.

Szar de ennyire? :) Legalább küzdettünk , nyertünk oké, de ez . Hát edzésen ezt látnám ennyi a tudomány , szinte nem is szabadna kiállni a meccsre. Feröer félamatőr csapat de voltak olyan labdatartásaik , labdakihozatalaik ami focinak tűnt. Főleg az első félidőben. Látszott rajtuk valami képzésben részesülnek ami labdarúgás felé mutat.

északirek kint vannak,na…

#747439 Sumér harcos

északirek kint vannak,nagyon kiváncsi leszek mit tudnak majd összehozni az EB-n.

szerintem igy volt jo,ah…

#747438 Sumér harcos

szerintem igy volt jo,ahogy.

nyertünk. ennyi.

a görögöket nem ártana megverni.

#747436 joepappa Előzmény: #747434

ne húzd fel magad:) a magyar foci szar. 25éve. igyál egy sört inkább. egy kockát nem láttam a mecsből és tök nyugodt vagyok.

#747434 banyaiz Előzmény: #747432

Az edzője lennék ennek a csapatnak nem is tudom hol kezdeném a mondandómat. De mondjuk valahol ott visszajátszani amikor Dzsudzsák elhúz a szélen tempóelőnye van és ahelyett húzna egy merészet 16-oson belülre, akkor vagy felrúgják, vagy egy jó lapos passz középre, vagy rálövi éles szögből hátha meglepi a kapust, de nem b+ Feröer ellen elhúz és beível 25x. Feröer ellen! Ez vajon micsoda? Miután kidühöngtem magam és lenyugodtam utána onnan kezdeném ez a labda ez a pálya. :)

Nem, nem, nem. Ez nem. :)

Még jó, hogy volt Böde végén kikaptunk volna. Az az ember is mindennek kinéz csak focistának nem inkább egy súlylökőnek vagy kalapácsvetőnek. De legalább amit tud azt megpróbálja egy cselt, néha valami focira hasonlító dolgot.

#747432 banyaiz Előzmény: #747107

Hű ezt a meccset , csak tudnám elfelejteni. :) Katasztröfális volt a produkciónk. Köszönjük meg a bírónak nem fújta be tizit, meg a feröerieknek, hogy munkából jöttek meccsre aztán elfáradtak.

Nehéz volt ezt idegekkel bírni. Dzsudzsák mikor 10. alkalommal beível ahelyett egyszer betörne szélről a 16-oson belülre pfff.

3. hely megvan, jó esélyünk van kijutni legjobb 3. helyen , de ez a játéksebesség, passzjáték, minden úgy együtt nagyon nagyon elkeserítő.

majd kibaxunk velük,tová…

#747091 Sumér harcos

majd kibaxunk velük,továbbjutunk legjobb 3.ként.:)

aztán zártkapuzhatnak:)

#747090 Kiss Zoltán Előzmény: #747089

Na és mi lenne ha egy zárt kapus meccsre a szurkolók mindenfajta engedély,jegy,regisztráció nélkül betódulnának?:))

#747089 matgab Előzmény: #747084

Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Ráadásul a románoknak sem lesz zárt kapus a meccsük a finnekl ellen, ami egy kicsit melegebb lett volna nézők nélkül.

Valamiért az UEFA már évek óta nem csipáz minket...

#747084 Kiss Zoltán Előzmény: #746927

Nem lesz zárt kapus a Feröer elleni mérkőzés,egyértelmű volt az UEFA megvárja a pótselejtezős meccsünket,majd akkor tiltja be a pályát!