Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#744336 picirigo Előzmény: #744333

"A legszimpatikusabb részvényem most a Richter."

Na bazzzzz...fullon vagyok vele, erre ez a kedvenced :)))

#744333 matgab Előzmény: #743907

A legszimpatikusabb részvényem most a Richter.

Igaz még beker ár alatt, de nemsokára jön az új gyógyszerről a jó hír és szépen lassan stabilan emelkedik. Az ilyet már szeretem!

KORS is úgy néz ki, hogy kezd magához térni. Kár volt 47-nél venni, 37 alatt jobb lett volna. Na mindegy, megy még 10%-ot és már jó lesz.

A PKO nagyon mélyről kezdett el megint felfele araszolni, de még nem tört ki az eső csatornájából sztem, de talán majd most... Mondjuk ez a deviza marháskodás a választások miatt nem jó neki mostanában, de hátha a legrosszabb verzió már beárazódott. Mindenesetre itt valszeg még sokáig tulaj leszek.

Rafi: Setét ló. Csődbe csak nem fog menni nem sokkal van beker ár alatt, hátha elkezd előbb utóbb kitörni.

Graphi: beker ár környékén imbolyog. Sok fejlesztés, éledő irodapiac, kicsi forgalommal. Remélem szép lassan araszol tovább felfele, csak nehezen bírja a faktort...

Seadrill: Hát itt a 12,8-as vétel el lett cseszve. De az olajárhoz képest sokkal nagyobbat esett. Mielőtt csődbe menne, csak lesz még egyszer 80 USD az olaj egyszer... Na ott majd eladom...

Gamestop: Megvolt a szokásos faktor esés -10%, azóta nem tudja mit csináljon...

Apple: Nem rossz cég ez, csak ezt sem 126-on, hanem 96-on kellett volna venni...

Rank progress--- Na itt hosszú távú befektető vagyok. Életem 2. legrosszabb befektetése... (Estart-t nehéz überelni)

#743899 matgab Előzmény: #742108

ez a seadrill kezd nagyon szar befektetés lenni....

Rank progress dettó, PKO szintén.

Apple-t is ha 2 héttel később veszek, akkor vehettem volna 25%-kal olcsóbban is... Vagy KORS-ot, ami szintén kb. 25% ot zuhant a vételemet követően.

Lassan a faktor nem is 10%, hanem 25%... Volatilis lett a piac...

#742108 matgab Előzmény: #742078

"Mintha kissé elgyengült volna az utóbbi hetekben a Graphisoft Park árfolyama, a töretlen emelkedés lendülete kezd megakadni. Az árfolyam az április közepétől június közepéig tartó két hónapos gyengélkedés után ismét negatív spirálba került, igaz, ezúttal a piaci hangulat is igen gyenge." KBC

mintha ezt is vettem volna...

#742011 joepappa Előzmény: #741992

eddig nem úgy néz ki hogy esni akar. mondjuk nincs is nagy emelkedés benne de akkor sem esik.

#741992 matgab Előzmény: #741911

a seadrill az mindig előre jelzi az olaj mozgását. Ma már esni fog az olaj figyeld meg...:-)

#741911 joepappa Előzmény: #741877

namost akkor azt nem értem, hogy ma drágul az olaj az SDRL-meg esik. nem sok van az ötvenes olaj figyelőmön ami esik.

#741877 matgab Előzmény: #741844

ma a PKO ment 4%-ot. Megy még 10-szer ennyit és már nullában is leszek! :-)

Még 5% és a KORS is nulla körül lesz...

Hát a rank progress is ment majdnem 1%-ot. Még egy éven keresztül csinálja ezt minden nap és akkor nulla közelében lesz... :-(

#741825 matgab Előzmény: #741145

acadia-t vissza akartam venni 35 alatt... Hát most úgy tűnik már nagyon nem fogom...