Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Egy férfi naplójából... …

#740950 KawaBazsy

Egy férfi naplójából...

Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.

B.U.É.K.! Jópofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. Egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki, hogy nem borjú, hanem disznóhúsból készült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást…

A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat. Tetszik ez a szolidaritás.

A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges, szakállas suttyó rám huhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. Milyen dolog ez már, he?

A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. Csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, 'mecsek'-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik) minden reggel 5-kor már ordibál. Talán mérges, hogy már nem látszanak a csillagok?

A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták, hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget. Hiába mondtuk, hogy ezt mi így szoktuk és a szőnyeg csak azért van, hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta. Egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta…. Viszont a lába k*rva szőrös ( a lánynak), már előre félek….

A fővárosi állatkertben megdöglött 'Mazsola', a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó. Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült, hogy a 'müzli' az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit?

Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, mert megígértem, hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő a nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek. Beiratkoztam egy ECDL müezzin-képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. Mehetek vissza a teveszar-minősítő üzembe.

Sopronban is megkezdődött a ramadán! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. Csak 23-at tudtam szerezni. Ezért még csak harmadosztályú feleség, de ha jól sz*pik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metszőfogait. Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!

Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. Tagja vagyok! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strandtörülközőt is használhatunk hozzá.

Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt, mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatók, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottírtörülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

Chile elesett! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír. Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!

Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a Korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk..... Az államforma is megváltozott, mától az Euarábiai Sejkség 'Mah'giar' tartománya néven létezünk tovább.

Óriás kivetítőn megnézhettük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.

100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidők. Szerveződik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kőolajvezetéket, és azon keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs? Beálltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.

A lázadást leverték, pár százan maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: tevének öltözve visszaszöktem a táborba. Szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettük Szibériába. Oda nem mennek. Ezek utálják a hideget.

Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. K*rva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz, hogy már csak 70-en vagyunk. Gecimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidősebb fia, Apr'o Fallosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert ő gyűlöli a síitákat. Mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.

Rájöttünk, hogy lehet parlagfűből pálinkát főzni. Ekkora marhákat… Ezek még soha sem ittak szeszt? Egy kg. lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lőrét. Esnek kelnek tőle. Utána meg össze-vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon. Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszáj volt már agyonverni. Szegény Béla bácsi...

Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (ő hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedig szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen… Már csak 5-en vagyunk.

Nagy a csönd. Napok óta nem láttam muszlimokat. Jövő héten leszek 100 éves. Nem hittem volna, hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozzá. Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem.

Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipőben és hoztak egy lavór főtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Buddhizmusra, ha jót akarok. Ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. A francba, ezek kínaiak!

Ma kezdődik a Majom éve! Ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, ami nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, vége! Buddha kísérjen utamon!

Re: nincs cím

#740945 Margaretta Előzmény: #740866

Reggelente a gazdasági rádió ment alapzajként nálunk a rádión. Most hallgathatatlan minőségű.

Az autómban az M7-esen a 60-as km-ig még rossz, de utánna már jól szól.

Volt egy utolsó rádióadó kedvencünk, most már nincs.

A netről nálunk is jól jön:)

#740880 Ibiza Előzmény: #740767

Én azt hittem megszünt..a kocsiban szoktam hallgatni.. most megtaláltam..teljesen jól szól.

Nálunk néhány napja csak…

#740767 Margaretta

Nálunk néhány napja csak nagyon zajosan, élvezhetetlenül lehet fogni a Gazdasági rádiót, mióta áttették a 94,2-re.

Nálatok is így van?

#740265 rbbj11 Előzmény: #740264

igaz, persze, sarkítottam

De a lényeg, h. ha ember nem tud többet, csak annyit, google, akkor hajlamos nem hiteles forrásból tájékozódni, mert 95% félinfó és hulladék, ami fenn van. Persze ha vki tudja használni, az megint más, ha normális találatokat néz, normális kulcsszavakkal. De ez nem jellemzö sztem

#740264 Ibiza Előzmény: #740262

az elég butaság a számomra amit a googlról írsz.. hiszen sok kutató publikál és sok múzeum levéltár teszi nyilvánossá az adatait..tanulmányok összegzések jelennek meg elfogadott emberektől.. ezek mind a neten vannak..maximum regisztrálnod kell ezek eléréséhez..

Ezenkívül a gúglid segít több forrásból tájékozódnod...lehet több forrás van mint gondolnád.

Minden attól függ mire használod..használod a netet a mailozást..van okos meg oktalan telefonod..meg közepes táblagéped

#740263 rbbj11 Előzmény: #740258

Ezek csak klisék...

Mi semmivel sem pörgünk kevésbé és a környezetem sem, mint mikor Bp-en laktam. Csak Bp-en több volt a közömbös és fura ember, és több a reménytelen mélyszegény, nagyobb volt a tömeg az aluljáróban. Semmivel sem volt ott nekem sietösebb, ällandoan 120-szal tépek falvak közt, és így is késésben vagyok, annyi a dolgom. Lehet, Borsodban más...nyilván...nulla gazdasági aktivitás. Sopronban olyan dugók vannak egyfolytában, hogy többet mérgelödök rajta már, mint Bp-en.

Inkäbb úgy lätom, Bp lassult le, fogyasztás is lätvänyosan visszaesett, jóval kevesebb az autó is. Gondolom nincs zsé benzinre.

#740262 rbbj11 Előzmény: #740259

erröl beszélek :) nekem a google nem épp a hiteles forrás nagy, eldöntendö kérdésekben :)

Nekem, mint egykori kutatónak nyomhatod ezt a google a barätod dumät :P Nekünk csak megfelelö impakt faktoros cikk, megfelelö folyóiratban, megfelelö mérési eredményekkel volt megfelelö. Szóval kösz, de nem süllyedek le a tinik guglizós világképalkotására :)

#740259 Ibiza Előzmény: #740257

15 perc kutatómunka..tudsz nyelvet..több forrás..gúgli a cimborád.

ha mérünk valamihez akkor az ideálishoz és az etalonhoz kell mérni.. Páriszban van a hiteles méterrúd.. nem a fizikaszertárban..vagy otthol a nagymama varrósdobozában..

1mnek mindig egy méternek kell lenni

#740258 Ibiza Előzmény: #740256

te írtad a 10%-ot ez ragadt rád.. ne akard Budapest-vidék ellentétnek beállítani.

Minél nagyobb településen élsz annál nagyobb az ingergazdag környezet..nem tudod ki a másik ki van a zakóban..pezseg az egész város..jönnek-mennek.. sok ismerősöm ha feljön pestre bestresszel.. fáj a feje túlterheli az agyát a sok inger..ez most nem cikizés.

Kéthete voltam Tiszakécskén.. .. halál nyugalom.. tisztességes emberek..kis tiszta település.. szépen nyírt fű..a ferde fák kötéllel kitámasztva ahol a fához ért a kötél ott gumidarabbal védték a törzset. Korán mentem akkor nyitottak a boltok szépen felseperték és fellocsolták a járdát. A kocsmagyurik már bementek az első körre a kocsmába..fütyültek a madarak.

Mindenki jól megnézett mert idegen voltam.

Tényleg jó volt.. lassúbb az élet..senki nem siet.. ezek szigetek a gyors világban.. jól körülhatárolt leosztások vannak az ilyen kis településeken...összejár a tanácselnök a pap a körzeti és állatorvos..és talán belefér 1-2 helyi vállalkozó..jól mérhető a szellemi elit..

#740257 rbbj11 Előzmény: #740255

én nem ismerek olyan forrásokat, amelyek számomra hitelesen adnának választ erre a 4 kérdésre.

De ha ismernék is ilyet, és olyanok lennének a válaszok, ami arra utalna, hogy a zsidóknak többet szabad, mint másoknak, nem lepne meg. Sok más népnek és országnak is többet szabad, mint másoknak, pl. oroszoknak is szabadott Grúziával sok mindent, fordítva nem. Kínának is szabad volt Tibetben amit. USA-nak is szabad jelenleg is sok minden, amit pl. oroszoktól sem fogadnának el. Kiv. lennék, mikor mehetne Oro. arabokhoz rendet rakni és diktátorokat leváltani a bábjaira...

De ebben semmi új nincs, ez mindig így volt

#740256 rbbj11 Előzmény: #740254

Ok.

Valóban nem nagyon érdekelnek a világ azon társadalmi fejleményei, amik távolról sem érintenek. A galaxis és természet rejtélyei sokkal jobban érdekelnek, mint a zsidó észjárás. Ha már vminek semmi gyakorlata haszna nincs, akkor inkább olvasok antianyagról, genetikáról, állatfajokról mintsem zsidókról és vélt társadalmi nagy igazságokról vagy összeesküvés elméletekröl.

Ezt a menöcsävó dolgot pedig te akarod rám akasztani, senki sem tart annak. A kisvárosi témával is állandóan fura képzetekre utalsz, pedig kismilliószor elmondtam már, Bp-en születtem, Bp-en nöttem fel, Bp-en voltam egyetemista stb. Sajnos vagy nem sajnos sokkal budapestibb vagyok a jelenlegi lakcímem ellenére, mint a legtöbb falusi, aki fösuli idejétöl ott lakik néhány éve.

Egyébként azt sem tudom, mióta menö a szellemi elit?? Amikor az ország egyik legjobb gimijébe jártam a Károlyi kert mellé, akkoriban nem volt menö, ha vki ätlagnäl jóval erösebb volt szellemileg :O Csajok sem buktak rä. Sportkocsival sem järt. Néha egy-két beszélgetésünkhöz a metrón becsatlakozott több utazó, és hogy szerintük inkäbb mi kéne irányítsuk az országot, de ez volt a legmenöbb, amit tapasztaltam. :) Ill. késöbb egyetemen idönként elég volt a gimi nevének megemlítése, és szinte vizsga nélkül kaptam a jelest. Ez minden.

#740255 Ibiza Előzmény: #739632

nálam nincs kettős mérce.. a vallás topikba írtam a keresztes háborúról..ha ki nem törölték.. ami szar az egyikben az szar a másikban is.

magam részéről az alábbiakat tartom:

Annyit várj el másoktól mint amit te magad teszel

Az számít amit mondasz és amit csinálsz

Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Ha megdobsz kővel úgy pofán verlek a taknyodon csúszol hazáig.

Szinesen szép a világ. Imádom a különböző kultúrákat a természetet.

Ha megnézed egyik vallás sem a gyilkolásra vagy a tisztességtelenségre nevel.

Minden ember arra törexik békében biztonságban és elfogadható jólétben éljen, gyermekeit tisztességgel felnevelhesse. Ami nekem a jó és a tisztesség fogalma az máshol is így van, sok országban jártam képviseltem kultúrámat de vendég voltam és elfogadtam az ottani szokásokat. Ők is rámcsodálkoztak és érdeklődtek... de a fogalmaink egyformák voltak.

A békétlenséget a túlerősödöttek a politikusok..a vallási vezetők szítják..hatalmuk befolyásuk növelése érdekében...ha egy ország túlerősödött..fegyverzete lehetővé teszi akkor megpróbálja mások javait elvenni vagy befolyása alá helyezni.. a politikus használja a kutyáit és saját érdekcsoportjának érdekeit képviseli a társadalom érdekének álcázva. De ezt a vallási vezetők is eljátsszák.. miért n legyen elsőszámú vezető ha lehet..hiszen csak 1millió másikat kell kiirtani..

A világ rákfenéje a kettős mérce..amit lehet nekem azt másnak nem..

csak visszatérve a zsidókra gondolj át pár dolgot, le sem kell írnod nehogy bajod legyen vagy ne kapj lájkokat.

1. A háborúhoz pénz kell, gitler miből finanszírozta a háborúját?

2. Van egy érvényes ENSZ határozat israel határairól, ezt miért nem kell betartania?

3. israelnek van vagy nincs atomfegyvere..ezt miért nem vizsgálják?

4. Ha a lángossütő nem ad számlát felnégyeli a világban mindenütt a helyi apeh..ha felveszem a bankból a saját pénzem ezer nyilatkozat és ellenőrzés a terrorizmus finanszírozására vonatkozóan..akkor hogy lehet a mai napig is a gyémántkereskedelem számla nélküli és rongy alatt tapicskolós papír nélküli szerződéses? a maga sokmilliárd dolláros forgalmával..

#740254 Ibiza Előzmény: #739630

Mondtam nekem szinesen szép a világ, jól megvagyok arabbal zsidóval kínaival cigánnyal svábbal szerbbel..bolgárral... Szép gyerekkorom volt az arabon kívül mindegyik volt a környezetemben..szabad bejárásom volt hozzájuk.. szívesen láttak...és nem csak iskolatársaim.. több zsidó család volt egyikkel volt gond..békétlenkedők szemtelenek voltak.. őket a többi zsidó sem szerette.

A természetben egyensúly van..erő ellenerő.. ha valami erősödik akkor egy ellenerő kerekedik.. az egyensúlytalanságot mesterségesen gerjesztik a befolyásolók.. minden vallásnak megjelenik a radikalizált változata.

Ha látsz egy horogkeresztet akkor nem feltétlenül egy fasiszta rajzolta..nem egyszerű ezeket megérteni mert ma már az emberek befolyásolása egy nagyon magas művészeti ággá vált.. ezt használja a kereskedelem a politika

Élnek az arabok is szerte a világban.. de nem akarnak rátelepedni a társadalomra..elvállalnak egy feladatot a társadalmi palettán és azt csinálják...alapból nem kirekesztőek nincsenek fasiszta gondolataik gúgli a barátod..üsd be a zsidók a gojokról..vagy nézd meg a videót.."zsidók egymás közt"..vagy https://www.youtube.com/watch?v=HFj1KbwMe_g

Mondtam ismerek sok zsidót..üzletelek is velük.. vannak sajátosságaik..de ez inkább szórakoztató..amikor mondjuk egy nagyobb üzlet van..akkor lepacsizod..ok ennyi..utána kifelé az ajtóból még visszajön.. elfelejtette volt még neki egy kb 10e forintos költsége ezt szeretné megkapni..rábólintasz.. utána amikor csinálód a témát..akkor még megkér egy-két 3-4ezres témra.."ennek bele kell férnie"...mondja ő :)

A gondok az elsősorban zsidókkal van..akik most jellemzően cionisták. írtam már párszor ember-magyar-zsidó a sorrend..

a zsidók most megvadultak. Két okból.

1. reneszánszukat élik jelenleg a világon..beérett az állandó nyafogásuk..most lekerültek a bálnák és az állatok a divatlistáról most jön a húú én de humánus vagyok..divathullám..ezen dolgoztak is eleget megprovokálták arabokat és csináltak egy én vagyok karesz kampányt...ilyen a fajtájuk..addig nyomják ameddig 2 forint benne van.

2. a zsidók alkatilag alkalmazkodók, ha kell bemászik a talpad alá..(onnan kinéz rád..van egy nagyon jellemző pillantásuk göncznél láthattad) Kelet-Európában..nem tartották vallásukat vagy felvették jellemzően a református vallást.. a lényeg azok akiknek a szülei vagy ők nem tartották vallásukat..azok most keresik identitásukat.. és persze mást hibáztatnak ezért..megjegyzem nem volt kötelező eldobniuk a vallásukat.. (mint gyerekkoromról írtam ott bejártam zsidókhoz.. és sok helyen gyújtották a 7karú gyertyatartót..tartották ünnepeiket étkezési szokásaikat..de tartották a keresztény ünnepeket is.. )

A gondok az elsősorban zsidókkal van..akik most jellemzően cionisták. írtam már párszor ember-magyar-zsidó a sorrend.. Nézd meg pl egy zsidó üzleti modelljét.. ott van a traubis bekovitcz vagy hogy a f. ba hívják...akkor ott volt a spenótház felújítása..ellopni olyat ami a másé..azt használni amíg lehet..nem kifizetni a goyokat..de napestig sorolhatnám.

Ha nem látod a tényeket az a te gondod.. kisvárosban vagy a felső 10% menőcsávója..sztem annyira nem érdekel téged a világ és annak az összefüggései...többször láttam te annyira érdeklődsz a világ dolgai után ami téged érint vagy le tudod fordítani a saját szintedre. (ez nem negatív)

#740251 Ibiza Előzmény: #740237

van.

a rendszer nem jelezte van új beírás ebbe a témába..ma látom. Elég vacakul működik..jelzi van új hozzászólás elolvasom utána napokig még ott van..néha meg nem jelez..üzeneteknél tózse.

#739632 rbbj11 Előzmény: #739626

minden vallás a sajátjait helyezi nem kicsit elötérbe...nem csak zsidók szerint vannak a többiek szolgálatra ítélve...keresztes háborúk mi volt??

Muszlimoknál megöl egy keresztényt, az mi? Nem is házasodhat más vallásúval muszlim sem, az nem kirekesztés?

De sztem bärmit irnék neked, úgysem lenne foganatja, te is tudod. :)

#739630 rbbj11 Előzmény: #739626

Azert nem kergetik a többi arabot, mert többi arab nem él szerte a világban nagy számban. Ha mindenfelé arabok tartanák a kereskedelem és pénzügy jelentös részét a kezükben, mert ügyes kereskedök, akkor ök lennének a célpontok, ebben biztos vagyok.