Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #739630Mondtam nekem szinesen szép a világ, jól megvagyok arabbal zsidóval kínaival cigánnyal svábbal szerbbel..bolgárral... Szép gyerekkorom volt az arabon kívül mindegyik volt a környezetemben..szabad bejárásom volt hozzájuk.. szívesen láttak...és nem csak iskolatársaim.. több zsidó család volt egyikkel volt gond..békétlenkedők szemtelenek voltak.. őket a többi zsidó sem szerette.
A természetben egyensúly van..erő ellenerő.. ha valami erősödik akkor egy ellenerő kerekedik.. az egyensúlytalanságot mesterségesen gerjesztik a befolyásolók.. minden vallásnak megjelenik a radikalizált változata.
Ha látsz egy horogkeresztet akkor nem feltétlenül egy fasiszta rajzolta..nem egyszerű ezeket megérteni mert ma már az emberek befolyásolása egy nagyon magas művészeti ággá vált.. ezt használja a kereskedelem a politika
Élnek az arabok is szerte a világban.. de nem akarnak rátelepedni a társadalomra..elvállalnak egy feladatot a társadalmi palettán és azt csinálják...alapból nem kirekesztőek nincsenek fasiszta gondolataik gúgli a barátod..üsd be a zsidók a gojokról..vagy nézd meg a videót.."zsidók egymás közt"..vagy https://www.youtube.com/watch?v=HFj1KbwMe_g
Mondtam ismerek sok zsidót..üzletelek is velük.. vannak sajátosságaik..de ez inkább szórakoztató..amikor mondjuk egy nagyobb üzlet van..akkor lepacsizod..ok ennyi..utána kifelé az ajtóból még visszajön.. elfelejtette volt még neki egy kb 10e forintos költsége ezt szeretné megkapni..rábólintasz.. utána amikor csinálód a témát..akkor még megkér egy-két 3-4ezres témra.."ennek bele kell férnie"...mondja ő :)
A gondok az elsősorban zsidókkal van..akik most jellemzően cionisták. írtam már párszor ember-magyar-zsidó a sorrend..
a zsidók most megvadultak. Két okból.
1. reneszánszukat élik jelenleg a világon..beérett az állandó nyafogásuk..most lekerültek a bálnák és az állatok a divatlistáról most jön a húú én de humánus vagyok..divathullám..ezen dolgoztak is eleget megprovokálták arabokat és csináltak egy én vagyok karesz kampányt...ilyen a fajtájuk..addig nyomják ameddig 2 forint benne van.
2. a zsidók alkatilag alkalmazkodók, ha kell bemászik a talpad alá..(onnan kinéz rád..van egy nagyon jellemző pillantásuk göncznél láthattad) Kelet-Európában..nem tartották vallásukat vagy felvették jellemzően a református vallást.. a lényeg azok akiknek a szülei vagy ők nem tartották vallásukat..azok most keresik identitásukat.. és persze mást hibáztatnak ezért..megjegyzem nem volt kötelező eldobniuk a vallásukat.. (mint gyerekkoromról írtam ott bejártam zsidókhoz.. és sok helyen gyújtották a 7karú gyertyatartót..tartották ünnepeiket étkezési szokásaikat..de tartották a keresztény ünnepeket is.. )
A gondok az elsősorban zsidókkal van..akik most jellemzően cionisták. írtam már párszor ember-magyar-zsidó a sorrend.. Nézd meg pl egy zsidó üzleti modelljét.. ott van a traubis bekovitcz vagy hogy a f. ba hívják...akkor ott volt a spenótház felújítása..ellopni olyat ami a másé..azt használni amíg lehet..nem kifizetni a goyokat..de napestig sorolhatnám.
Ha nem látod a tényeket az a te gondod.. kisvárosban vagy a felső 10% menőcsávója..sztem annyira nem érdekel téged a világ és annak az összefüggései...többször láttam te annyira érdeklődsz a világ dolgai után ami téged érint vagy le tudod fordítani a saját szintedre. (ez nem negatív)