Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #739632

nálam nincs kettős mérce.. a vallás topikba írtam a keresztes háborúról..ha ki nem törölték.. ami szar az egyikben az szar a másikban is.

magam részéről az alábbiakat tartom:

Annyit várj el másoktól mint amit te magad teszel

Az számít amit mondasz és amit csinálsz

Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Ha megdobsz kővel úgy pofán verlek a taknyodon csúszol hazáig.

Szinesen szép a világ. Imádom a különböző kultúrákat a természetet.

Ha megnézed egyik vallás sem a gyilkolásra vagy a tisztességtelenségre nevel.

Minden ember arra törexik békében biztonságban és elfogadható jólétben éljen, gyermekeit tisztességgel felnevelhesse. Ami nekem a jó és a tisztesség fogalma az máshol is így van, sok országban jártam képviseltem kultúrámat de vendég voltam és elfogadtam az ottani szokásokat. Ők is rámcsodálkoztak és érdeklődtek... de a fogalmaink egyformák voltak.

A békétlenséget a túlerősödöttek a politikusok..a vallási vezetők szítják..hatalmuk befolyásuk növelése érdekében...ha egy ország túlerősödött..fegyverzete lehetővé teszi akkor megpróbálja mások javait elvenni vagy befolyása alá helyezni.. a politikus használja a kutyáit és saját érdekcsoportjának érdekeit képviseli a társadalom érdekének álcázva. De ezt a vallási vezetők is eljátsszák.. miért n legyen elsőszámú vezető ha lehet..hiszen csak 1millió másikat kell kiirtani..

A világ rákfenéje a kettős mérce..amit lehet nekem azt másnak nem..

csak visszatérve a zsidókra gondolj át pár dolgot, le sem kell írnod nehogy bajod legyen vagy ne kapj lájkokat.

1. A háborúhoz pénz kell, gitler miből finanszírozta a háborúját?

2. Van egy érvényes ENSZ határozat israel határairól, ezt miért nem kell betartania?

3. israelnek van vagy nincs atomfegyvere..ezt miért nem vizsgálják?

4. Ha a lángossütő nem ad számlát felnégyeli a világban mindenütt a helyi apeh..ha felveszem a bankból a saját pénzem ezer nyilatkozat és ellenőrzés a terrorizmus finanszírozására vonatkozóan..akkor hogy lehet a mai napig is a gyémántkereskedelem számla nélküli és rongy alatt tapicskolós papír nélküli szerződéses? a maga sokmilliárd dolláros forgalmával..