Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #740254Ok.
Valóban nem nagyon érdekelnek a világ azon társadalmi fejleményei, amik távolról sem érintenek. A galaxis és természet rejtélyei sokkal jobban érdekelnek, mint a zsidó észjárás. Ha már vminek semmi gyakorlata haszna nincs, akkor inkább olvasok antianyagról, genetikáról, állatfajokról mintsem zsidókról és vélt társadalmi nagy igazságokról vagy összeesküvés elméletekröl.
Ezt a menöcsävó dolgot pedig te akarod rám akasztani, senki sem tart annak. A kisvárosi témával is állandóan fura képzetekre utalsz, pedig kismilliószor elmondtam már, Bp-en születtem, Bp-en nöttem fel, Bp-en voltam egyetemista stb. Sajnos vagy nem sajnos sokkal budapestibb vagyok a jelenlegi lakcímem ellenére, mint a legtöbb falusi, aki fösuli idejétöl ott lakik néhány éve.
Egyébként azt sem tudom, mióta menö a szellemi elit?? Amikor az ország egyik legjobb gimijébe jártam a Károlyi kert mellé, akkoriban nem volt menö, ha vki ätlagnäl jóval erösebb volt szellemileg :O Csajok sem buktak rä. Sportkocsival sem järt. Néha egy-két beszélgetésünkhöz a metrón becsatlakozott több utazó, és hogy szerintük inkäbb mi kéne irányítsuk az országot, de ez volt a legmenöbb, amit tapasztaltam. :) Ill. késöbb egyetemen idönként elég volt a gimi nevének megemlítése, és szinte vizsga nélkül kaptam a jelest. Ez minden.