Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#739207 rbbj11 Előzmény: #739199

ezt az ábrát, ill. a mögötte rejlö mo-i rablást sérelmezem, mióta nagykorú vagyok...

http://www.portfolio.hu/img/upload/2015/08/2_4.png

Egyszerüen érthetetlen, h. a régiós társunknál is korrekt piackövetö kamat van, akkor nálunk a mi a frászkarikáért semmi köze a banki kamatoknak a piacihoz??? Jó ideje MNB alapkamat is hiába esett, a lakáshitelek nem követik, mi több, a 2% alapkamathoz állami tám-sal is 5% feletti lakáshitelek, ez mi??????

#739203 banyaiz Előzmény: #739199

Ebből is látszik, hogy az igazi megvédés a gazdaságnak az erősítése. Persze normális jogszabályok és azoknak a betartása is fontos. Egy megfelelő környezet kialakítása. Nem az eszetlen beavatkozások pol szempontok szerint.

Össze vissza kóklerkedni az nem nyerő. :) Maximum unortodox.

Re: 2015 augusztus 14-15-16.

#739200 Sumér harcos Előzmény: #739170

nem kerülendő,igazából semmi baja,ma odavissza mentem rajta ,semmi gond nincs vele,péntek-szombat vasárnap sem lesz vele gond. vmi véletlen irás lehet.

bugacra a legkézenfekvőbb megközelités ez a kecskemét,jakabszállás,bócsa vonalú 54es főút.

#739198 banyaiz Előzmény: #739197

Legfontosabb a megvédés életérzés. Ha ilyen adódik akkor pénz nem számít.

A többi az mind másodlagos .

Ebben a nyomvonalban van valami, ha a hőkamerás rendszer van annyira profi, hogy lefedi a teljes határt, és amint észlelnek azonnal megy a jelzés a legközelebbi autóhoz akkor még akár mielőtt átvágnak a kerítést odaérhetnek .

#739197 Kiss Zoltán Előzmény: #739161

Szerintem nem is maga a kerítés a lényeg,hanem a mellette húzódó nyomvonal,ami így terepjáróval végigjárható lesz.A 170 km-es szakaszon átlag 5 kilométerenként elég lenne egy autóból figyelni a kerítést,aztán,ha éppen vágják pillanatok alatt oda lehet érni,még így is olcsóbb megoldás,mind naponta 1500-2000 ember útvonalát egy országon keresztül ellenőrizni!

Tényleg megszállták Buda…

#739184 Ibiza

Tényleg megszállták Budapestet a menekültek.

Nem csak szegények vannak hanem pénzesek is. Láttam szír és kurd családokat. Meg ki tudja milyenek.. piros zöld fekete turbánosok, burnuszosok is..az is fehér vgy fekete.. van aki elegáns de turbános..Belvárosban a kávézókban reggelizik az egész család, panziókban laknak... bringákat bérelnek azzal mennek.

Sok afrikai is van..nem tudom miért írták még nem jönnek...írtam francia nyelvterületről jönnek..

Jut eszembe milyen trollkodás volt a zöld biciglikkel..miközben imádják az emberek..jól szervezett ha látok olyat elfogyott a bringa visszafelé jövet már hozzák..

#739171 Ibiza Előzmény: #739147

tudsz zöldeket írni.. ja írtják az embereket....kevesebb nyugdíjas legyen..

Én azt látom vannak kórházak amiket meg akarnak tartani..és van amit leépítenek..

Mindenki nyávogott az eü miatt..de mindenki elment szervílis agyával a semmire nem jó kórházak megmentéséért tüntetni..mert az orvosának az volt az érdeke..és nyalizott vele.

Sok birka az egyik újpesti kórházat is "megmentette".. de nem ennyi emberre nem a mostani technikára épült.. nem tudják pl betolni a beteget a kórterembe mert nem fér be a járgány.. ezt még kézihordágyasra tervezték..stb stb.. barátom anyukáját ott kezelték..ő mesélte..mondták nincsenek lepedők.. de minden lepedővel volt takarva..csak az ágyak nem.. asztalok..nem használt eszközök..

Re: 2015 augusztus 14-15-16.

#739170 Razamanaz Előzmény: #739148

A honlap azt írja hogy Jakabszállásnál kerülendő az 54-es út!Kátyús vagy javítják?Pedig Békésböl az a legegyszerűbb.

#739167 banyaiz Előzmény: #739147

Voltam gasztro ambulancián egy nővér tartotta a frontot. Az orvos aki az ambulancián szolgálatban volt ezzel egy időben tartotta a frontot a napi vizsgálatoknál is.

Mondja a nővér úgy megy ez , hogy ott van reggel a sürgősségi eseteket megnézi, akik épp reggel ott vannak azokat.

Aztán elment beütemezett gyomortükrözéseket meg a jó ég tudja miket csinálni, és ha valaki jön az ambulanciára akkor felhívják ha annyira sürgős eset.

Ez az ember egyébként annak az osztálynak a vezetője volt. :)

Rohangál mint pók a falon annyi beteg betemetik kb, és nem mellesleg az egész osztályt vezeti.

Ez mi? Szervezésileg, orvosilag bármilyen szempontból egy őrület. Nem lehet így dolgozni, gyógyítani.

A vége az lett az ambulancián összegyűlt még 2-3 ilyen szerencsétlen , levittek minket oda ahol gyomortükrözések mentek és a doki éppen melózott, és ott vártunk a sorunkra mint a jó gyerekek , kb 4 órát ott szobroztam mire sorra kerültem. Ez volt az ambulancia!

De ha éppen akkor behoznak valakit aki SOS eset akkor lehet még ott ülök 4 órát.

Az orvossal gyorsított módon kellett beszélni gyorsított vizsgálat. Saját lábán még elmegy és nincs a halálán akkor várhat. Ha meghalt akkor meg már mindegy.

#739164 banyaiz Előzmény: #739147

Egyébként nagy lóvé van az egészségügyben. Azokon a területeken ahol magánpraxist tudnak vinni. Csak ez is, hogy megy . Lenyom a kórházban egy hosszú műszakot mint ilyen olyan főorvos, műtét hegyek, beteg hegyek stb, aztán ahelyett pihenne megy a magánrendelésére fáradtan , idegesen stb.

Biztos jártatok már úgy magánrendelésen időpont jön majd a doki 5 -kor, késni fog kórházban adódott valami odaér hétkor ott ül már 20 ember nyomja éjfélig aztán másnap reggel kórház. Hozza az ápolóit is egyet kettőt, azok is egy kórházi hosszú műszak után, előtt közben.

Na , hogy ez miatt az őrület miatt hány embert kezelnek félre, vagy rosszul és a többi.

Nem normális viszonyok.

#739162 banyaiz Előzmény: #739147

Olyan az egész mint aminek nincs gazdája. Időnként jönnek a nagy korszakalkotó ötletek szövegek amik felületileg kezelnek problémákat, amit kb gondolom úgy élnek meg akik ezen a területen ténykednek na megint alkotnak a politikusok a sok rossz tapasztalat már elvette a bizalmukat mindentől. Aztán hirtelen fellángolás után ugyanúgy tovább.

Alapoknál a felső vezetős hozzáállásában nagyon komoly problémák vannak, ez végigfut az egész rendszeren.

Ezeknek a rendbetételéhez kevés a nagy szöveg valamilyen megmentésről , politikai taktikázás.