Voltam gasztro ambulancián egy nővér tartotta a frontot. Az orvos aki az ambulancián szolgálatban volt ezzel egy időben tartotta a frontot a napi vizsgálatoknál is.
Mondja a nővér úgy megy ez , hogy ott van reggel a sürgősségi eseteket megnézi, akik épp reggel ott vannak azokat.
Aztán elment beütemezett gyomortükrözéseket meg a jó ég tudja miket csinálni, és ha valaki jön az ambulanciára akkor felhívják ha annyira sürgős eset.
Ez az ember egyébként annak az osztálynak a vezetője volt. :)
Rohangál mint pók a falon annyi beteg betemetik kb, és nem mellesleg az egész osztályt vezeti.
Ez mi? Szervezésileg, orvosilag bármilyen szempontból egy őrület. Nem lehet így dolgozni, gyógyítani.
A vége az lett az ambulancián összegyűlt még 2-3 ilyen szerencsétlen , levittek minket oda ahol gyomortükrözések mentek és a doki éppen melózott, és ott vártunk a sorunkra mint a jó gyerekek , kb 4 órát ott szobroztam mire sorra kerültem. Ez volt az ambulancia!
De ha éppen akkor behoznak valakit aki SOS eset akkor lehet még ott ülök 4 órát.
Az orvossal gyorsított módon kellett beszélni gyorsított vizsgálat. Saját lábán még elmegy és nincs a halálán akkor várhat. Ha meghalt akkor meg már mindegy.