Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#738993 Koffein Előzmény: #738989

ja ja amik 800k-ba kerülnek per darab :DDD az a vicc, amikor 20éves swiften látni 100k-s felniket, aminek db-ja 100e... lehet számolgatni mi ér többet a test, vagy a zokni :DD

#738989 Kissherceg Előzmény: #738985

autóvásárlás előtt kell ezt megnézni, mert minden autó a végén ugyanannyit ér :) azok a felnik, amik 800k-ba kerülnek... vicc :)

#738968 rbbj11 Előzmény: #738961

nono, ha egy marha beléd jön, azt nem is téríti casco, az a másik kgfb-je!

Mondtam én, h. butaság ez az autós alap, senki nem teszi félre, amit cascora szánna.

Egyszer se ütközz vaddal, különben sziväs...

#738961 Koffein Előzmény: #738949

nekem csak törésre kellett volna, mert 2évente egy marha belém jön... menetrend szerint jövőre várok egy újabb baleset félét... :D

már nem, kb egy évig tartott a lelkesedés, azt követően, ahogy egy marha belém szállt, majd abbamaradt, majd rá egy évre, ismét belém jött egy idióta. szerencsére a gfb intézte a költségeket... :)

#738949 rbbj11 Előzmény: #738946

en is tudok neked online is ajánlatot adni

Csak törés a legdrágább, mivel szinte mindegy uj vagy használt autó, résztörésnél ugyanannyi a kár, ráadásul leggyakoribb a kár.

Egyébként valóban minden hónapban berakod autós alapba? Én 12 éves autóra is simán kötök cascot, nem hiányzik nekem, hogy törésnél vakarjam a fejem, hogy na most 3-500 ezret honnan vegyek el....

Toyota avensisre en is havi 7ezret fizetek, simán megérte, most volt egy kis vadkárom, 250 ezret, teljes javitást megkaptam. 3 évnyi casco díj...casco kötése után 3 hónappal jött a kár...tipikus egyébként, vagy nincs egyáltalán egy kocsival károm, vagy megvétele után rögtön, akkor meg hiába gyüjtöm autos alapba 3 hónapig a pénzt...

#738946 Koffein Előzmény: #738943

én cascot kötöttem volna, de anno a 8éves hondára olyan árat mondtak, hogy mondtam köszike viszlát... ha csak törésre kérném, az is irgalmatlan összeget tesz ki, vagyis évekkel ezelőtti ajánlat alapján ilyen 8e ft/hó. mondtam is, hogy ééééésznél vagytok? erre 8e/hó? köszi viszlát inkább félreteszem az autós alapba ezt az összeget havonta... :))

most hogy említetted, meg is nézem az új biztosítómnál van.e részcascó és mennyi lenne... csak úgy kíváncsiságból :)

aksikra visszatérve, annyit kell tudni róluk, egy esetben merülnek le gyorsan, ha sokat mész rövid távon. én tavaly cseréltem le 10év után a gyári honda aksit. kb 10km mire feltöltődik az indítás miatt felhasznált energia, a riasztó szerintem nem sok vizet kavar. az enyémbe is van riasztó és így is bírta 10évig. egy ellenkező példa, asszony tesója csak rövid távon használja az autót kb 4-5km-ert tesz meg naponta munka és otthona között, így nincs ideje normálisan visszatöltődni, kb4évente új aksit kell vegyen. hiába mondom neki, hogy hosszabb úton menjen, vagy használjon bicajt :D nem ért a szép szóból... :)

#738943 rbbj11 Előzmény: #738938

pedig megéri idös autóra is casco, csak akkor már nem full casco, ha azt drágának tartod, hanem pl. csak üvegtörésre, elemi kárra. Negyed áron.

#738939 Sumér harcos Előzmény: #738935

hiányozna ...még jó hogy nagyon drágák az én pénztárcámhoz,nem tudnám megfizetni ezt az extrát.:)

legjobbak az euro 1-es veterán,youngtimer autók,ezt komolyan mondom.