Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Koffein Előzmény: #738943

én cascot kötöttem volna, de anno a 8éves hondára olyan árat mondtak, hogy mondtam köszike viszlát... ha csak törésre kérném, az is irgalmatlan összeget tesz ki, vagyis évekkel ezelőtti ajánlat alapján ilyen 8e ft/hó. mondtam is, hogy ééééésznél vagytok? erre 8e/hó? köszi viszlát inkább félreteszem az autós alapba ezt az összeget havonta... :))

most hogy említetted, meg is nézem az új biztosítómnál van.e részcascó és mennyi lenne... csak úgy kíváncsiságból :)

aksikra visszatérve, annyit kell tudni róluk, egy esetben merülnek le gyorsan, ha sokat mész rövid távon. én tavaly cseréltem le 10év után a gyári honda aksit. kb 10km mire feltöltődik az indítás miatt felhasznált energia, a riasztó szerintem nem sok vizet kavar. az enyémbe is van riasztó és így is bírta 10évig. egy ellenkező példa, asszony tesója csak rövid távon használja az autót kb 4-5km-ert tesz meg naponta munka és otthona között, így nincs ideje normálisan visszatöltődni, kb4évente új aksit kell vegyen. hiába mondom neki, hogy hosszabb úton menjen, vagy használjon bicajt :D nem ért a szép szóból... :)