Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Sumér harcos Előzmény: #738921

normális a csodát,én nem hiszem:),

nekem utcán hagyott benzines auto gyári akksija nem merült le télen akár 3hét alatt sem,inditva nem volt 3hétig.

abban akkor csak "immobilájzer"villogott.

ez egy 2éves gyári akksi jelen esetben,minden normális,csak az nem, hogy lemerüljön.

általában egy gyári szalonban vett autóval- szalonból jövő gyári akksival,saját erőből-ha vmi nem szivja-

illene birni neki 4-7évig is gond nélkül.

csak egy kis játék statisztika,a szűk családban nézzük a 2oldalt,van 2007 óta szalonból 6autó vásárolva-nézzük az akksikat-a két legöregebb azaz 2007 meganeba kellett cserélni eddig,ezek is 5-illetve 6évig birták,a többi akksi még gyári-auto évjáratok 2008,2011,2013,2014 ezekben még nem volt cserélve.

a riasztó az autón nem volt bekapcsolva,de gondolom,van állandó tápja.

azért nem kapcsoltam be éppen hogy megsporoljam a lemerülést,plusz az ujra tanitását a riasztónak,mert most vihetem újra programozni, ilyenkor összevissza csipog.-én meg nem értek hozzá.

meg a változatosság kedvéért a tavalyi nyaraláskor felnyomták a házunkat, ezért azóta paradox márkából kiépitett riasztórendszer vigyáz a duplagarázsban az autóra is,mint ahogyan az ingatlanra is,meg a rendőr járőr,minek legyen bekapcsolva az autó leszivója is.

az én utolsó élményem az utólag beszerelt auto-riasztóval 1994-ből származik, egy akkor 6éves toyota corollával,megálltam egyszer menet közben,letéptem a vezetéket egy későbbi időpontban falhoz vágtam a dobozát is.:)akkor volt 2éves a riasztó mindenre megszólalt menet közben is,főleg ablaktörlőre.

ez a jelenlegi riasztó meg csak a feleségem miatt lett beszerelve,nem tudtam elég nagy hatásfokon lobbizni,hogy felesleges abban a női kiskocsiban.-ajándékba adták,de ezt szivesen tovább ajándékoznám lassan.:)