Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#738595 banyaiz Előzmény: #738561

Nekem ami nem tetszik nagyon be van építve Balaton part. Kicsit szellősebb lenne még jobb volna.

#738561 Ricsi Előzmény: #738555

A természet szépségéhez nem tudok hozzászólni, de Valenciában a tengerparton van rendőr, vizimentő, meg ami kell. A város adja, és nem azon törik a fejüket, hogy zárjunk be, vagy tegyük fizetőssé. És nekem speciel ez a hozzáállás sokkal jobban tetszik, mint az, ami Velencén történik.

#738555 banyaiz Előzmény: #738548

Északi part egyszerűen lenyűgöz, világ egyik legszebb helye, végigautózni ott a Balaton mellett.

házikó ami közvetlen vízpart, és nyugis környezetben van, nem olyan helyen, hogy egymás szájába lógnak bele az emberek.

Maga a parti része pedig olyan ami lehetővé tesz horgászatot, nem baj ha van nádas de legyen nyílt vízszakasz is, kis stéget építeni.

Szerintem veri Spanyolországot, engem legalábbis jobban izgalomba hoz. :)

#738552 Ricsi Előzmény: #738548

Ne rinyálj, jönnek még a piacra a questorosok, mert ugye, ingatlanon nem lehet bukni :D

#738551 Ibiza Előzmény: #738548

Én sem akarom..mert kéne még vennem nem értem az okát.. megint leng az inga..

mondjuk olcsó a hitel.. mindenki hátizsákosokra specializálódik.. de nem jönnek ki a számok.

amit írtam 40nm lakás 18 millióért az nettó150ezres bérleti díj mellett 10év megtérülés..

előkerültek a buxákból a pénzek?..meg most járnak le az 5 éves állami pénzmosásos pénzek? ..talán ezek keresik a helyüket.. azt látom elindultak az építkezések is...de mi van a bankoknál lefoglalt és az állam által átvett ingatlanokkal?

#738550 Ibiza Előzmény: #738365

sok energiát pazarolsz trollokra.. viszi őket a vérük..folyamatosan magyarellenes negatív hozzászólásaik vannak..nm véletlenül.

Ezeknek szoktam mondani az "ilyenek vagyunk mi magyarok" ótvarkodásaikra Mi magyarok nem ilyenek vagyunt.. tük "magyarok" miért vagytok olyanok?

Vannak népek népcsoportok vallási kisebbségek akiknek nincsenek nemzeti érzéseik..mert nincs nemzetük elsősorban vallási identitásuk van..ők bárhol elélnek a világban mert nem kötődnek földrajzilag sehova.. így érzelmileg sem..nekik térkép e táj....

Te hol élsz most? úgy tudtam kisvárosban élsz.

40nm-es 6.kerületi lakás…

#738547 Ibiza

40nm-es 6.kerületi lakást most adtak el 18millióért 10éves épületben.

srác meghirdette és 4 nap alatt elment.

mondta szte olcsón adta..mondtam sztem meg nagy mákos vagy.. egyik parkolómat bérelte.

ha már ingatlan topik...lehet tényleg beindult valami..

#738503 tozsdenyul Előzmény: #738383

A dollár erösödést értem, a kötvényt ingatlant nem, föleg export függö országunkban, de legyen neked igazad 7év múlva. Drukkolok.

#738420 banyaiz Előzmény: #738411

Na de nem érdemes róla sokat szövegelni, ebben minden benne van. "Hol van az a poros kicsi görbe utca ....." Mit tudnak erről az angolok a mézeskalács házikóik között?

#738418 banyaiz Előzmény: #738411

Valahogy úgy vagyok ezzel a kérdéssel mint a vicc szép állat a zsiráf, de otthonra nem kellene.

Így élem meg kb megnézem így élnek az olaszok stb szép szép állatfajta de otthon csak jobb azért. :)

Akármilyen is az az otthon, de mégis csak otthon.

Legalábbis én így látom a kérdést, de hát nem egyformák az emberek , szóval el tudom fogadni ha más máshogy éli meg.

#738417 banyaiz Előzmény: #738411

Annál könnyebb ez talán minél fiatalabb az ember, gyerekkorban pl, vagy nagyon fiatalon.

De felnőtt korban egy ilyen haza váltás az kemény lehet. Kb valami olyasmi mint ezek a vegyes házasságok, ritkán van jó vége. Legyen akármilyen jó adottságú nő hogyan tudnál szót érteni egy olasszal, vagy egy franciával? Teljesen más világban szocializálódott . Most ilyenekről már nem is beszélve mikor vallásbeli különbségek is bejönnek esetleg a képbe.

Ezek sokkal nehezebb dolgok vsz mint ahogy felületesen tűnnek. Évek alatt előjönnek .

Más az, hogy buliként felfogva elmenni valahová 1-2 évre , vagy néhány évre és ott dolgozni pénzt keresni. De már ott is előjönnek. 1 hónapra elmész valahová már ott előjönnek piciben ezek a dolgok.

Magyarok olyanok amilyenek vad pusztai nép. :) De azért ezt az életérzést nem lehet kitépni azért mert elköltözöl bárhová, ez már elkísér ha akarod ha nem. :)

Nem lesz belőled soha angol vagy akármilyen szedett vedett népség. :) Magyar vagy és kész.

#738414 banyaiz Előzmény: #738411

Ezt a speciális kelet-közép európai életérzést tanulni nem lehet, és elfelejteni se, átélt évtizedeket ebben a közegben.

Most mit tud erről egy angol, vagy egy spanyol, vagy egy dakota? :) Valaki egy ilyen közegben szocializálódott annak azért nehéz megszoknia egy Angliát, vagy bármilyen más országot. Egy más világ. Más emberekkel, más életstílussal stb stb.

Azért ezzel vsz szembesülnie kell annak aki elhagyja a hazáját. Most nem arra gondolok , hogy némi pénzért átugrik dolgozni a határon. Hanem ha új hazát keres.

Mintha a lelkét vagy szívét kitépnék a helyéről. Egy agymosás kell hozzá.

Egy példa hollandok, egy ilyen mindig vidám , életörömtől sugárzó népségnek tűnik, nagyon kiegyensúlyozott , kisimult arc állandóan. Nagyszerű meg minden, de számomra kicsit olyanok mintha retardáltak lennének. Mint akik nem is ezen a világon élnek . Vagy állandóan be lenne tépve. :) Biztos megvan az oka, hogy ilyenek de annyira más emberek, hogy egy élet kevés lenne hozzá szót értsek velük. :) Ők biztos úgy élik meg idejönnek milyen citromba harapott népség ez a magyar. Nekem pedig az jön le, hogy mit vigyorogsz már rám állandóan **** vagy, vagy belőtted magad? :)

Érted talán mit akarok mondani.

Bármilyen jó fejek befogadók vagy akármi. Ugyanígy minden nációnak megvannak a sajátosságai.

Érdekes dolog megnézni világot mint egy állatkertben körbejárni, de idegenek között leélni egy életet ilyen magyar szocializáció után , hát az kemény történet vsz.

#738411 tozsdenyul Előzmény: #738400

Azért nem semmi nevek ülnek a svéd parlamentben:

Said Abdu, Amir Adan, Jabar Amin, Hanif Bali, Nooshi Dadgostar, Adnan Dibrani, és még csak a D betünél járok, de nem sorolom... Ráadásul a svéd nevek között is van gyanúsan csokiszínü.