Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#738879 Kissherceg Előzmény: #738878

azok is elszálltak itthon, ha tudja hol lesz a következő parkoló zóna akkor lehet, de egyébként nagy % nincs rajta

#738866 Kissherceg Előzmény: #738859

sztm most készpénz aztán 290 alatt euró vagy 250 körül dollár. Most rossz a hozam/kockázat

#738864 tozsdenyul Előzmény: #738861

Nem ajánlom londont

Rossz a hozam/kockázat a jelen szinteken szvsz

De ingatlanban nem is tudok mit ajánlani, nem értek hozzá, készséggel elismerem.

#738859 Margaretta Előzmény: #738857

Nem tudsz valami közelebbi befektetési célpontot?

Hova tegye már a jónép a megtakarított pénzecskéjét?

Én ezen már jócskán kutakodtam, nem jutottam szinte semmire.

Pedig a "kiszámolót" is olvasgatom.

#738595 banyaiz Előzmény: #738561

Nekem ami nem tetszik nagyon be van építve Balaton part. Kicsit szellősebb lenne még jobb volna.

#738561 Ricsi Előzmény: #738555

A természet szépségéhez nem tudok hozzászólni, de Valenciában a tengerparton van rendőr, vizimentő, meg ami kell. A város adja, és nem azon törik a fejüket, hogy zárjunk be, vagy tegyük fizetőssé. És nekem speciel ez a hozzáállás sokkal jobban tetszik, mint az, ami Velencén történik.

#738555 banyaiz Előzmény: #738548

Északi part egyszerűen lenyűgöz, világ egyik legszebb helye, végigautózni ott a Balaton mellett.

házikó ami közvetlen vízpart, és nyugis környezetben van, nem olyan helyen, hogy egymás szájába lógnak bele az emberek.

Maga a parti része pedig olyan ami lehetővé tesz horgászatot, nem baj ha van nádas de legyen nyílt vízszakasz is, kis stéget építeni.

Szerintem veri Spanyolországot, engem legalábbis jobban izgalomba hoz. :)

#738552 Ricsi Előzmény: #738548

Ne rinyálj, jönnek még a piacra a questorosok, mert ugye, ingatlanon nem lehet bukni :D

#738551 Ibiza Előzmény: #738548

Én sem akarom..mert kéne még vennem nem értem az okát.. megint leng az inga..

mondjuk olcsó a hitel.. mindenki hátizsákosokra specializálódik.. de nem jönnek ki a számok.

amit írtam 40nm lakás 18 millióért az nettó150ezres bérleti díj mellett 10év megtérülés..

előkerültek a buxákból a pénzek?..meg most járnak le az 5 éves állami pénzmosásos pénzek? ..talán ezek keresik a helyüket.. azt látom elindultak az építkezések is...de mi van a bankoknál lefoglalt és az állam által átvett ingatlanokkal?

#738550 Ibiza Előzmény: #738365

sok energiát pazarolsz trollokra.. viszi őket a vérük..folyamatosan magyarellenes negatív hozzászólásaik vannak..nm véletlenül.

Ezeknek szoktam mondani az "ilyenek vagyunk mi magyarok" ótvarkodásaikra Mi magyarok nem ilyenek vagyunt.. tük "magyarok" miért vagytok olyanok?

Vannak népek népcsoportok vallási kisebbségek akiknek nincsenek nemzeti érzéseik..mert nincs nemzetük elsősorban vallási identitásuk van..ők bárhol elélnek a világban mert nem kötődnek földrajzilag sehova.. így érzelmileg sem..nekik térkép e táj....

Te hol élsz most? úgy tudtam kisvárosban élsz.

40nm-es 6.kerületi lakás…

#738547 Ibiza

40nm-es 6.kerületi lakást most adtak el 18millióért 10éves épületben.

srác meghirdette és 4 nap alatt elment.

mondta szte olcsón adta..mondtam sztem meg nagy mákos vagy.. egyik parkolómat bérelte.

ha már ingatlan topik...lehet tényleg beindult valami..

#738503 tozsdenyul Előzmény: #738383

A dollár erösödést értem, a kötvényt ingatlant nem, föleg export függö országunkban, de legyen neked igazad 7év múlva. Drukkolok.